Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz crok #16044 üzenetére

    És igen, még mielőtt megköveznek, pl. a Youtube ajánlott video feltöltési útmutatója szerint 1080p video-ra 8..10MB/s-t írnak - de én pl. úgy vagyok vele, hogy a reklámszövegben 8x nagyobb számot reklámozni arra a felhasználási módra, ami nem a rögzítés hanem a visszajátszás az nálam kimeríti a fényes nappal átverés fogalmát. Ha olyan dolgot veszel fel amit utána tényleg vissza is akarsz nézni (gyerek első lépései, mindenki nézzen magába, valszeg' hamarabb akad a kézbe a telefon mint a fotóapparát, bármilyen ultrakirály is legyen) akkor legalább tudj már vele legalább olyan minőséget fevenni, amit esetleg utómunkával talán valamennyire helyrepofozhatsz még, mert van, amiből nem lehet ugye várat építeni (framedrop..). Egy olyan kártyára amin a garantált 10MB/s úgy felvenni, hogy ennél magasabb értéket állítasz be az hazárdírozás, mert e felett nem vállal garanciát az írásra.. benne van, hogy framedrop lesz..

    Nem, ez nem egy Feris kamera kirohanás, csak nem szeretem, mikor a nagy nevek a nagy számokkal bepalizzák az embereket.. mert az ilyen elkapott dolgokat általában pótolni nem lehet és az ember úgy van vele, hogy egy valag pénzt kiadott - és koppanni fog. És az rossz. Mic drop. I'm out ( :

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák