Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Köszönöm én is a BT füleses infókat!

    Viszont közben utána kerestem a fórumon a problémának, és alakul a dolog. :) :K

    Még nem akarom elkiabálni én is még tesztelem, de eddig úgy nyilatkoztak a vonal tulsó végén hogy működik. :)
    Rákerestem a mikrofon szóra itt a topicban, és volt egy hs, amiben azt ajánlotta a fórumtárs hogy a soundabout app-ban ki kell kapcsolni a sense microfone opciót a wired headset részben. (Pontosan most nem tudom idézni, nincs előttem a hsz)
    Gondoltam én is erre, hogy lehet-e attól hogy a telefon mikrofonja zajszűrős a headseté nem és alapból zajszűrős mikrofonra van beállítva és mivel a headseté nem az azt nem használja. A piston hybrid dualnak ugye elvileg az van ha jól tudom, és arra ha jól emlékszem valaki írta hogy működik a mikrofon de ebben jó lenne egy megerősítés, mert anélkül én se vennék új fülest. :)

    Szóval a lényeg:
    Feltettem a SoundAbout appot (utána restart) és bár a fenti beállítást nem találtam benne, olyan volt a Wired Heatset settingsben hogy Wired Heatset detection, illetve alatta Wired Headset microfone amiket bekapcsoltam illetve lehet alapból is úgy volt.
    Ezután felhívtam három ismerősömet teszt jelleggel, változó módon egyiknél leszedtem a tokot és úgy volt bedugva a füles (Piston 2) másiknál rajt volt a (még nem rá hanem a kenzora való) tok, a telefont pedig igyekeztem a lehető legjobban eltartani hogy a telefon mikrofonja ne játsszon szerepet.

    És eddig mindhárman azt mondták, hogy rendben hallanak, volt aki azt mondta hogy nem valami tisztán de hall, más meg úgy nyilatkozott hogy tökéletesen hall engem. :)

    Szóval én is tesztelem még, és remélem így marad (ota frissítés után is) ha gondoljátok szerintem egy próbát megér. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák