Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz kristof_ #8257 üzenetére

    Az enyém is tegnap jött meg, 28-i rendelés, de már múlt hét kedd óta állt a vámon. Elvile nem a white led version-t hanem a color:as shown cikket rendeltem, de fehér ledes lett. Október 5-én rendeltem még egy "nem fehér"-et, de lehet hogy az lesz, meg egy színes szíj csomagot, de azok még sehol.

    Az 1.7-es szoftvert tettem fel, firmware-t befrissítette. Próbáltam beállítani a feloldást, de nem tetszik ahogy működik. A lányomnak színes ledes van, vagyula féle magyar mifit, redmi2. Ott úgy működik, hogy ha ~30 centin belül van a band, akkor felold, ha messzebb akkor kéri a pattern-t. Ilyenkor ha a közelébe viszem akkor is felold.
    Nálam a fehér ledes, moto g, gpe 5.1, kb. át kell vinnem a másik szobába a band-et, akkor kéri a pattern-t, és olyankor hiába hozom vissza a közelébe, nem oldja fel automatikusan. 1-2 képernyő lezárás-feloldás kell, akkor lesz jó. És folyamatosan írja hogy "Open sesame!", és ott van a feloldás beállítása, pedig annak el kellett volna tűnnie. Ha ráindítom a párosítást, akkor írja, hogy paired, set smart lock. Azt beállítom, bekéri a pattern-t, kiírja hogy ok. A feloldás működik az előbb írt kripli módon, de a mifit minden indításnál kirakja, hogy használjam már a feloldáshoz is.

    Ja és az első párosítás-beállítás után nekem se akart rezegni, a find se. Kellett egy unpair, újra párosítás, azóta rezeg.

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák