- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
Ebben az az érdekes, hogy a beépített drágább. Sportolók viszont továbbra is a mellkaspántra esküsznek. Speciel engem az kifejezetten irritál futás közben. És az elmúlt pár évben nagyot is fejlődött a technológia.TomTom is jó, Apple Watch is szépen szerepel a teszteken. Nem hiszem, hogy amatőröknek egy-egységnyi eltérés számítana. A zónákat simán lehet velük mérni.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Tiger.
nagyúr
válasz gianone #7051 üzenetére
A gera fit nekem elsőre 75 mért de edzettem, 2 dik teszt egyből utána 53, aztán 81 hm mondom érdekes, szóval kamu.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
válasz metaksza #7055 üzenetére
Igen, az összes karpánthoz és órához kell a 4-es bluetooth. A tablettel is működnie kell, ha a feltételek adottak. A bluetooth mellett még android 4.4 kell legalább, bár 4.3-mal is megoldható.
Ja, hogy Windowsos tablet? Akkor passz.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Davey7
senior tag
Valakinek nincs véletlen jó áron egy pánt hozzá amit eladna?
Az enyémet már a lélek tartja össze, és míg kínából ideérne az vagy 2 hét, esélyetelen, hogy kibírja addig. -
RBJ
addikt
[link]
az innen rendelt szíjam majd 3 hónap után kigyengült. Már a 2. este, hogy leesik alvás közben.
Szerintem ennyit bírt, a bandot bírta egyszer se esett ki belőle de a patentos résznél elfáradt most már.
Ennyi volt.
Veszem elő a másik fekete u.gy. at.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Most nézem ahonnan rendeltem anno az utolsó feketét már nincs. Pedig ez jó kopogósan, keményen kattan be.
Találtam egy másik eladót az ebay en de érdekes módon annak meg 0 értékelése van. Pedig február óta tag.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
No innen lett fekete. [link]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
randras
veterán
Sziasztok,
durván másfél hónap problémamentes működés után ma azt tapasztaltam, hogy a reggeli futásból hazatérve sem a gyaloglás, sem a futás értékei sem stimmelnek, a gyaloglás kb. fele annyi mint kellene (de az csak 1.5km egyébként is), viszont ami durvább, hogy a futás olyan 6.5-7 km helyett 600 méter sincs.
Szerintetek miért lehet ez, tapasztalt valaki hasonlót? Valamelyik nap frissült az app és a firmware is, azokat használom már...
-
MartOOn
addikt
válasz randras #7065 üzenetére
Ellustultál...
Nekem meg ma nem rezgett semmiert de a lepeseket számolta, a find miband mukodott, rezgett. Semmi nem lett elnyomva. Délutánra rendbejott.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
consono
nagyúr
válasz laracroft #7067 üzenetére
Mi a baj a statisztikával? Én Lumia 830-on használom a Bind Mi Band-del, és a fizetős verzióban van history és alvásfigyelés is. Igaz, más, mint a droidos szoftver, nem annyira részletes (remélem, csak még).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
twi452
senior tag
Ideje rádugnom a töltőre..
Remélem azért második töltésre is hasonlóan bírja majd -
gianone
őstag
Most csak az újabb Mibandemet hordom, az is már 8 hónapos. Legújabb app + Miband Notify V2. Szinte mindenre értesít. 18 nap után 55 %. Talán az eddigi legjobb értesítéses nálam. Bár az utóbbi időben szinte teljesen leszoktam a szinkronizálásról, de szerintem Miband Notify is kevésbé meríti. És szerverhibakor és értesít.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Akiknek mar lassan egy eve megvan, hogyan birja a Band akksija? Nekem eddig altalaban megvolt a 60 nap mindig ket toltes kozott, az utobbi hetekben viszont rohamosan merul, most 10 nap alatt lement 64%-ra pedig hetente 1-2x szinkronizalok es hivast is alig kell jeleznie mostanaban, mert uj szamom van, amit senki nem tud meg kb..
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ez a miband ios-el mennyire kompatibilis? Mit tud iphone-al, mit nem?
ÉS meg van hogy hányat csipog villog ha telón rkezik hivás vagy üzenet? Viber imesseage?
Köszi -
petipetya
nagyúr
Éppen most szólt, hogy etessem meg, mivel éppen 10% alá csökkent (általában 10%-nál szoktam tölteni). 50 nap alatt értem el erre a szintre, holott korábban (tavaly év végén) még 80-90 napot ment egy töltéssel. A következő töltés már világosabban fogok látni, de az 50-90 nap elteltével lesz legközelebb.
Az a vicces, hogy ha csak 1 hónapot fog bírni, még akkor is bajnok lesz a szememben. Persze aki értesítésre és éjszakára is használja, annak már nem annyira mindegy ez, mint nekem.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
RBJ
addikt
NEkem max 24 nap volt eddig, és elfogadom. Nem hogy 60 napok.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Fkris
őstag
Jelentem, a MiBand tulel egy Tankcsapda pogot-t, 5percig ugraltak rajta.Igazi hos!
Karcos, nyomott, horpadt, koszos, de tulelte!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
pusi1981
aktív tag
Mennyi idő elteltével jön meg a jelszó a megadott email címre regisztráláskor?
Már egy fél órája várom hogy megkapjam de még semmi ... -
Fkris
őstag
válasz petipetya #7086 üzenetére
Persze, csak erjek a szallasra, mert azota nem vettem fel, nehogy meg egyszer leessen!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Hogyha a kocsimban levő lejátszóval van összepárosítva a telefonom, akkor hogyha ezzel a kicsikével is összepárosítom, le tudja kezelni egyszerre őket?
Vagy melyiket fogja továbbra is meghagyni?Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
sanyci
senior tag
válasz Maffia91 #7089 üzenetére
LOL!
Bőven több, mint 2 BT eszközt kezelnek a mai telók egyszerre, a korlát csak az, hogy egy féléből csak egyet.
Értsd: 1 billentyűzet, 1 headset/kihangosító + 1 médialejátszó, 1 egér, stb. egyedi eszközből meg nincs korlát, pl. akár 2 Band-et is kezel egyszerre, csak a Mifit nem, kezel 2 Band-et, de alternatív progikkal megoldható akár a 3 Band/teló is...Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Maffia91
aktív tag
válasz consono #7090 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy most tervezem venni, hogy vásárolok egy ilyet.
Olvasgattam, hogy van MiBand app, és MiFit app is. A kettő közt mi a különbség? A LED színek beállításához is külön program kell?Köszi a válaszokat! Tudom, hogy már ezerszer átrágtátok, de én nem találtam a kérdéseimre választ!
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest