Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Dyingsoul #15126 üzenetére

    Sehol nem volt szó 26$-os megjelenési árról. A kínai belpiacos nettó ára 169 Yuan, ez is van az összes gyártói közleményben. Aztán vannak olyan újságírónak csúfolt dilettáns üres halmazok, akik erre megírják, hogy az ára 26$, mert az olyan jó bulváros kattintásvadász. Persze, ha odautazol kínába, és épp tudsz venni annyiért renminbi-t, akkor esetleg ott megkaphatod. De onnan a nettó belpiacos áron nem fog semmi kijutni. Vagy cáfolj meg ha tudsz olyan készüléket mutatni ami a belpiacos árból szorzott ekvivalens $ összegért kínán kívül kapható. Ha valamit a kinti ár másfélszereséért meg tudsz rendelni ide, az már jó árnak számít, az alatt max. valami valós akciózás van, vagy esetleg kifutó termékből került elő valahogy egy adag.
    A 35$-os ár igencsak rendben van, ennyiért még egy darabig nem fog állandósulni szerintem, inkább 40 környékén (39 hogy szép legyen).
    Más kérdés hogy ez az ár reális vagy nem. Én biztos nem adnék érte ennyit. A mi band 1,1a-kat vettem 9.9$-ért, annyiért még ok volt. A band2 30-ért nem kellett, szerintem még a 20 körülit se érisma meg, ki is maradt. Amire cseréltem, az az amazfit bip, 45$-t megfelelő árnak tartottam a beépített gps, 1 hónap vagy több üzemidő, és a transzflektív kijelző (minél jobban süt rá a nap annál jobban látszik) miatt. Ahhoz képest a band3 35-40$-ért kimondottan vicces, biztos nem adnék érte annyit. Ráadásul voltak akik 29.9$-ért vették a bip-et, tavaly 11.11 akcióban annyi volt, annál jobb vételt smart kütyüből azóta se tudok. De most is meg lehetett venni pontozással bőven 50$ alatt ahogy a topikban írták (ha jól rémlik 46$-ig le lehetett nyomni az árat).

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák