-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Alza holnap:
[ Szerkesztve ]
-
csonka
tag
Sziasztok!
Hétfő óta nem rezeg ébresztéskor a Band2-m. Másnál rendesen működik?
-
félisten
Lenne egy Mi Band 2. Lehet ehhez olyan braceletet venni amit még jobban össze lehet húzni? AKi használná a legjobban összehúzva is nagy a csuklóra. Nem nagyon találtam ebayen sem egyelőre olyat ami jó lehetne.
-
őstag
válasz szabonagyur #15356 üzenetére
ha nem lehet mondjuk gyerek méretet találni direktben neten, akkor lehet, hogy nekilátnék egy olló+bőrlyukasztó kombóval méretre igazítani.. kb 3-400 huf/db, még gyakorolhatsz is
nem tudom hogy a fém vagy bőr megoldások esetleg kisebbek-e, ilyenjeim nem voltak..
"... and I hope you have a great day!"
-
félisten
-
őstag
válasz szabonagyur #15358 üzenetére
én nem találtam..
a lyukasztást pedig visszavonom, kicsit spécibb a lyuk, hogy megszoruljon a "tüske".."... and I hope you have a great day!"
-
rvjackal
újonc
Hello!
2020-ban az még mindig van egy mi band 1esem, és használnám az intelligens ébresztés funkciót.
Régen az alapfunkciók között benne volt az android appban.Mi fitben most nincsen benne, valaki esetleg használja még?
Ötlet tanács?!
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
jankita
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy mi band 4-et. Próbálnám párosítani a mobilommal, de nem megy. Keres, keres, aztán kiírja, hogy sikertelen és hogy legyen a karkötő közel a telefonhoz.... Ha a mostaninál közelebb lenne hozzá, akkor már benne lenne. :S Már kikapcsoltam-bekapcsoltam, letöröltem-újraraktam a mi fit-et. Van meg valami ötletetek?
Köszi! -
Upo
addikt
válasz jankita #15364 üzenetére
A huawei BT (is) elég köcsög, sokan panaszkodnak. De valami beálításokat azért szoktak rá találni. De hogy hol és mi azt nem tudom, egyszer volt jó pár éve p8 lite-m, 2 hétig volt meg amíg el tudtam adni és soha többet huawei, mert én szeretem kézben tartani manuálisan a dolgokat, nem pedig amit a kínai kitalál és belerak az automatikába.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Mi Band 3, Mi Fit app. Miért állítódig el a High heart rate alert? Kültéri aktivitásnál (walking, running, cycling) ha már valamelyik ki van választva akkor a térképen a fogaskerékre klikkelve tölti be a settings-t, ott lehet beállítani alul egy pontot mozgatva egy egyenesen. Kisebbre akarom állítani de mindig visszaáll az eredeti beállításra. Miért nem tartja meg az új beállítást?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
orso0355
őstag
Aliról véletlenül rendeltem 4 db mi band 2-höz való szíjat. Nem nagy tétel, 278 ft egy darab 😃 de mivel nekem nincs rá szükségem, így ha valakinek kell, szóljon.
Budapesten vagyok.
Megpróbálom iderakni a képet róluk.[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok! A gyerekek megtalálták a két régi Band (a sima vagy első) karkötőt, én meg kb egy hónapja kikukáztam a töltőiket, mert nem találtam a karkötőket .
Lehet valahol kapni hozzá töltőt? Vagy valamelyik újabb típus töltője jó hozzá? -
Gargo96
csendes újonc
Valaki tapasztalt olyat a karkötőjénél hogy a egyik napról a másikra elfelejtett rezegni minden téren? Nem rezeg ha hívnak, nem rezeg ha applikációs dolog történik, nem rezeg ha ébreszt.. esetleg mi fit alkalmazás frissítés okozhat ilyet?
-
Gargo96
csendes újonc
-
Upo
addikt
válasz Gargo96 #15378 üzenetére
Gadgetbridge tud régebbire is cserélni ha előkeresel egy régebbi firmware-t.
Nem írtad hogy milyen karkötő. Lehet hogy csak újra kellene indítani a karkötőt.
Ha van menüje akkor onnan (sokba csak kikapcsolás van, az is jó, és utána visszakapcsolni).
Ha nincs menüje vagy nincs benne kikapcs/restart, akkor sajnos meg kell várni amíg fullra lemerül, ha már nem látja a telefon akkor még 1 napot várni hogy biztos kikapcsoljon a lemerülés miatt, aztán töltő.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Zsockó
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen kopogtatok-e ezzel, de más ötletem nincs, neten se nagyon találtam rá választ. Szóval vettem egy Xiaomi telót és felpattintottam rá a MiFit appot. Lépéseket szeretnék számlálni, de az app vmiert nem teszi ezt. Kell hozzá külön eszköz, csak úgy mükszik? Vagy a telefonnak is tudnia kéne számolni és azt az appban feltüntetni?
Köszönöm a valaszaitok!Nekem 8.. Honor 8!
-
Upo
addikt
válasz Zsockó #15381 üzenetére
Amazfit appot próbáld.
Nekem bedöglött a Bip, és még nem jött meg a Bip S helyette. Mikor leválasztottam a bip-et akkor megkérdezte, hogy akarom-e a telefon alapján számolni a lépéseket. És számol is valamit, ma is elértem a célom, bár sokat volt asztalon is.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
csonka
tag
válasz claybackclay #15384 üzenetére
Ne a telefonnal párosítsd, hanem a MiFit appal próbáld.
-
bizmark6
tag
válasz claybackclay #15384 üzenetére
A MI Fit app-pal próbáld párosítani,ha megtalálta ennél a kiírásnál hosszan nyomva a gombot fogadd el a kapcsolatot a MI band 3-on.
redmi note 10S MIUI Global 13.0.3.(SKLEUXM),Hisense 43"A7500F
-
Zuzzancs
csendes tag
Sziasztok!
Tesómnak vettünk egy mi band 4-t ajándékba és miután párosította mi fittel az automata pulzusmérés nem megy neki. Kipróbálta édesapám óráját és az se megy neki, de a hugom bandje apám telójával megy.
Samsung galaxy a50-es a huhom telója.
De a vicc hogy a saját bandem régebbi telefonomon egy samsung galaxy j5-n meg megy rendesen. Találkoztatok már ilyennel? Vagy van vmi tipp amit tudnátok adni hogyan tovább? Telóval lehet a baj vagy az appban vmi beállítás?
Előre is köszi a segítséget! -
studor
újonc
Sziasztok. Karácsonyra vettem a feleségemnek egy mi band 4-et. Mivel nem egy "kütyü fan", nem is használta. Gondoltam akkor majd kipróbálom én..
Működik
Jobban mondva működött.
Két hónap, és három töltés után először azt vettem észre, hogy éjszaka folyton bekapcsol a kijelző. Gondoltam beállítás, és forgolódás miatt.
Négy napja nem rögzíti az alvási adatokat, majd lekapcsolt.
Újra töltés.
Azt kijelzi, hogy töltődik, de ha leveszem a töltőről, semmi.
Nem működik a kijelző, nem reagál semmire.
Mi fit látja, Kijelző témát tudok változtatni, de csak megmutatja az órát és lekapcsol.
Olyan mintha egy belső ciklus futna folyamatosan, mert egy nap alatt - használat nélkül - 57%-ra esett a töltöttség.
Mi fit, disband. Kész. Most csak annyi történik, hogy ha fel teszem a töltőre, kb két perc múlva jelzi, hogy tölt.
Ha leveszem két perc múlva jelzi, hogy "first paring", de a telónak nem ad vissza jelet. (jobban mon dva hiába nyomom a pipát, nem érzékeli a mi band)
Egyéb menüpontok nem elérhetőek, ezért resetelni sem tudom.Help !!!!
KUKA??? -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
A lépésszámláló és az alvás figyelő funkcióhoz folyamatos Bluetooth kapcsolat kell a telefonnal mindegyik miband szériánál, vagy önmagában telefon nélkül is képes ezeket monitorozni?
Köszi!
-
Steve1207
veterán
-
rednifegnar
senior tag
válasz orso0355 #15390 üzenetére
annyira jo hogy mi is vettunk egy band4-et es bekapcsolas utan 2-3 napra megjott ez a mi-fit frissites es azota szinte hasznalhatatlan. nem tom ez a fejlesztoket nem zavarja? legalabb a javitasig visszatehetnek az elozo mukodot. vagy mondjuk annyit kiboffenthetnenek hogy bocsi x nap mulva jon az uj release. most meddig kell varni, 2 nap, 2 het, 2 honap, 2 ev? szegeny gyerekem annyira orult neki, most meg nem erti mi van es naponta 5xor nezi van e mar frissites. de mindenutt csak azt olvassa, hogy xar semmi nem mukodik senkinel.
A camera does not make art, the artist makes art.
-
csonka
tag
válasz rednifegnar #15394 üzenetére
Nálam működik.
-
csonka
tag
válasz rednifegnar #15396 üzenetére
Droid, 4.2.0 az alkalmazás verziószáma,
-
rednifegnar
senior tag
válasz csonka #15397 üzenetére
en trukkossen nem frissitettem a droidot, 4.1.1 es az még jo. de a gyerek iphoneja magatol frissult, ott szar a 4.2.0. viszont tegnap este kiadtak egy 4.2.1-et, amit most delelott feltett. azt mondja nem tokeletes, van ami meg nem jo de mar legalabb a pulzus latszik, majd meg tesztelgeti. neki fontos lenne edzes miatt a pulzus a lepes, megtett tavolsag stb. eleg gaz hogy ezt igy adjak elo.
-
orso0355
őstag
válasz rednifegnar #15396 üzenetére
Ma jött valami Mi Fit frissítés Androidra legalábbis.
-
rednifegnar
senior tag
válasz orso0355 #15399 üzenetére
meg nem neztem. en nem frissitettem a droidost igy az nalam nem romlott el, most inkabb hagyom, az mukodik. a problemas a gyerek iphones verzioja. volt egy frissites (ahogy irtam) az nagyjabol jo, de pl az addigi adatai elvesztek, neki nem volt nagy gond mert egy jo het volt benne max, de olvastam hogy volt akinek masfel evnyi eredmenyei vesztek el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest