Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz B-L-A-C-K #15123 üzenetére

    Légyszíves ne arcoskodj nekem, mert nem vagyok vevő rá. A megjelenési ára 26 $, erre fizetik most az előrendelői sarcot a nyugatiak. Egy pár napja még 50$-ért azaz majdnem kétszer annyiért árulták ami a karkötőt tekintve még mindig nem olyan vészes viszont én nem szeretem ha hülyének néznek (mert ugye azzal, hogy valamit kétszer annyiért adnak, mint amennyit ér gyakorlatilag hülyének nézik a vevőt). A 35 $-os ár pedig szintén frankó ha csak a karkötőt nézzük de a bejelentési árhoz képest +35% felárat fizetsz rá. Ezt persze könnyebb lenyelni, mint a +100%-ot bár én az NFC-s verzióra várok Mi Band 2 tulajként és azért is tartom drágának mert nyilván ehhez az árhoz fog arányosan alakulni az NFS-s verzió ára is.

    Te megrendelted 50 $-ért és most míg várod a megérkezését gondolom rosszul esik, hogy nem kellett volna hónapokat várnod, elég lett volna csak pár napot és 4260 Ft-tal olcsóbban is megkaphattad volna de kérlek a mérgedet ne a rám irányítsd.

    (#15125) havri1: Ezzel egyetértek. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák