Új hozzászólás Aktív témák
-
captainriker
csendes tag
válasz batmanism2x #44659 üzenetére
Melyik store-ban kell nézni? Mennyi az ára?
-
parandroid
félisten
válasz ricsi0307 #44679 üzenetére
Mindenhol azzal kezdtünk, hogy akinek 4k megjelenítője van, az az sx-et vegye. Az ss a fullhd texturáival hiába interpolálja fel 4k-ra a képet, persze, hogy hülyén fog kinézni. Ebből a szempontból a one x képe azért tűnik szebbnek, mert ott nativ 4k textúrák vannak. Ezt az ss soha nem is fogja tudni, eleve nem erre szánták. Egy fullhd megjelenítőn nem jönne ki ekkora különbség, ott a one x előnye azonnal elveszik, főleg majd valódi nextgen játékoknál. Ennyit számít a nagyobb felbontás...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
craftsman01
senior tag
válasz icemad #44697 üzenetére
Mit ír? Én aut veszem ki,az írásából,hogy mind a két gép 4k tv-re volt téve és így hasonlítgatja össze ami abszurd,semmi értelme. S-t max 1440p-re és akkor talán lehet hasonlítgatni,de igazából így sincs értelme.ki az aki egy ferrárit hasonlítgat egy családi autóhoz.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
KD6-3.7
őstag
válasz parandroid #44702 üzenetére
Jolvan az. 4k TV-m van. Ennyi pénzért meg fôleg. Játék kell normális, játszani kell nem a textura felbontást nézni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz craftsman01 #44703 üzenetére
Arra kérlek csak titeteket hogy aki vak vagy nem volt neki One X/SX az ne oktasson ki hogy igenis milyen szép a játék. FullHD monitoron lehet, 4K tv-n semmiképpen sem az.
Ezt írta. Vagyis én úgy értelmezem, hogy 4k tévéhez ő sem ajánlja. Mondjuk azt én sem értem, hogy valaki miért vált series x-ről lefelé, főleg, ha van 4k képes megjelenitője.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ricsi0307
senior tag
Akkor elnézést szeretnék kérni mindenkitől, ezek szerint csak számomra volt az elvárás hogy a Series S hozza minimum a One X grafikai részét. Tudom hogy jóval gyengébb konzol mint az SX tudom hogy régi a játék és hogy 1440p-re lett tervezve de ez számomra akkor is csalódás. Túl sokat áldoztak az fps oltárán. Ezt a felbontás dolgot egy összehasonlító videó se adta vissza így nem kaptam reális képet a gépről.
-
pzstm
titán
évek óta semmilyen EA accountot nem használtam, nem kellett kötelezően sehova.
Most akarnánk It takes two-t játszani haverral ketten és persze hogy azt mondja account expired....weben nem jön email reminder mert az account már lejárt....csináltam újat de az újat nem tudom megadni.......
komolyan máshogy nem lehetne megoldani??
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hombre[EU]
veterán
kell nekik szólni,hogy szedjék le (unlink) az xbox accodról és adják hozzá az újat, vagy azt majd te megcsinálod
ea support[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #44714 üzenetére
köszi a linket, megpróbálok chattel beszélni, bár így 20 perc várakozás után, ilyenkor értékeli igazán az ember a Microsoftot
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
batmanism2x
tag
válasz captainriker #44701 üzenetére
13.800,- Ft a magyarban. Utoljára 12ért volt akciós csak az MK 11 Ultimate. Elég jó kombó
-
AMD Power
titán
A nagy játék után most nyomok lazítás képen egy jó Wolfenstein: The Old Blood-t.
-
vendingo
veterán
válasz parandroid #44702 üzenetére
Én 720p, és 4k tv-vel is használtam az SS-t, egyiknek se volt gond a képével. A box és a tv is tud 4k felskálázást, az SX játékok gyönyörűek, a régi játékok meg többnyire rondák, így azokkal nem is nagyon játszok.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
EmThor
addikt
válasz AMD Power #44717 üzenetére
Jó választás!
Én most fejeztem be a Before the Storm-ot és kezdtem el a Life is Strange 2-őt, egyelőre tetszik!
Sok a játék, haladni kellene a Dirt 5-tel és a Valhallával is, erre ledobnak egy 80 órás rpg-t, mint az Octopath, bár állítólag nem tiszteli az idődet, sok az ismétlődő rész benne meg ilyesmi.
Yakuza 0-ban is most kezdtem a 4. fejzetet és 22 óra eddig, bár sok mellék küldit megcsináltam, nagyon változatosak és szórakoztatóak.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
válasz vendingo #44718 üzenetére
Azért ezt a felskálázás dolgot a helyén kell kezelni. Nem helyettesíti a natív felbontást és teljesítményt. Elfogadható minőséget ad. Jelenleg, ha jól tudom, akkor SS gépen csak az Ms saját címei használják ki az extra teljesítményt, az összes többi játék a one s verziót használja.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
pzstm
titán
Hát gyerekek, aki teheti, próbálja ki ezt az It takes two játékot. Szavakat nem találunk rá, két óra után amennyi zseniális megoldással találkoztunk. Döbbenet. Remeélem minden támogatást megkapnak a fejlesztők és lesz újabb játékuk majd. Mi úgy döntöttünk hogy mindketten megvesszük, Friend's pass ide vagy oda
-
Steve1207
veterán
Hotshot Racing-el próbálkozik valaki expert szinten? Maxoltam anno a Horizon Chase-et, számomra az az etalon a stílusban, imádom, de itt egyszerűen nem birkózok ezen a nehézségen. A Normal és a Hard mód gyerekjáték szint kb benne amúgy.
.
-
30z.Samu
félisten
Kipróbáltam este a WD Legion-t, bár sokat nem játszottam vele, majd talán ma este még tudom kicsit nyúzni. Nem tűnik rossznak, viszont tényleg kár a 30fps-ért, vagyis lehet, hogy azzal nem is lenne gond, de nem érzem annyira smooth-nak, mint a Valhalla esetében. A grafika nem rossz, de eddig nem is estem hanyatt tőle, nem volt meg a wow érzés, mint az AC esetében. Később ez persze változhat, majd meglátjuk.
Sic Parvis Magna
-
-
addikt
válasz 30z.Samu #44731 üzenetére
Vannak benne hiányosságok számomra is. Például az emberek, illetve azok mozgása helyenként fura nekem. Némelyikkel nem sokat foglalkoztak. Van amelyiknél meg annyira túl lett tolva az arc, mint az AC Odyssey -ben.
Viszont maga a játékmenet nekem bejött, és a környezet is tetszik. Meg is vettem. Jobban tetszik, mint a 2. rész.
Steve1207:
Leszedem én is. Kíváncsi vagyok.✌[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
pzstm
titán
Vegere ertem a Fenyx Rising 2. DLC-jenek. 8-10 ora volt kb, nincs meg messze meg minden lada es kis gyujtheto cucc. (Legalabb 2-3orat meg lehet nezelodni szerintem)
zsenialis volt az uj karakter, uj palya, uj sztori. Nagyszeru jatekmechanikai ujitasokkal, tobb helyen is ujabb fejtorokkel. Varjuk szeretettel a 3. DLC-t, remeljuk hasonloan magas minoseget hoz mint az elso ketto. Kozben pedig szoritok nagyon, hogy a Fenyx Rising2 vagy hasonlo mar javaban keszuljon
-
szimszonos
őstag
Sikerült már valakinek brazil,vagy más régiójú éves live goldot beváltani telefonon régi xbox app,régióváltás,mobilnet használatával?Argentin játékkódot már sikerült így beváltanom,de live gold előfizetést még nem próbáltam.A v.. használatát szeretném kikerülni így.
-
S@c@
őstag
Erre senkitol nem kaptam valaszt, most a dishonored 2 mennyi fpssel fut xbox series xen? 30nak erzem.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest