Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz birorichard #92756 üzenetére

    Mindezt akkor, amikor a 15 éves lányom azért panaszkodik, mert minden osztálytársának PS-e van, és nem tud velük online játszani. Nem Magyarország, tehát az ár igazából nem szempont, egyszerűen ez a népszerűbb. A korát persze megelőzte, mert amikor az akkori osztálytársai még mind Wii-vel bohóckodtak, neki már X360 volt, csodájára is járt mindenki a Kinectnek. Most meg amikor nálunk összejönnek a barátok, az egyik a hóna alá csapja a PS-t, és rákötik a tévénkre, aztán úgy táncikálnak. A One meg ott néz a szekrény sarkába félretolva hülyén, hogy most mi van, és csendben nyalogatja a tévéből kihúzott hdmi-kábele végét...

    Csak szólok, kedves Microsoft, hogy ők a jövő vásárlói, de már ők mondják meg a szülőknek, hogy milyen konzol legyen otthon, szóval jó lenne tényleg összeszedni magát a konzolos divíziónak is, különben költözhetnek be egy kartondobozba a mobilos (ex-)kollégák mellé.

    Szerk.: Nekem még mindig jobban bejön ez a platform egyébként, a balfasz ui-jával, meg a bugos store-jával együtt, de a gyerekeket az én szempontjaim már nem nagyon érdeklik, játszani meg nekem már úgysincs időm, szóval én csak a pénzt költöm, akkor viszont már lehet, hogy érdemes lesz arra költeni, amivel ők játszanának. Másrészt tiszta szerencse, hogy a nagyobbik csaj Forza-, a kisebbik Minecraft-mániás, GTA meg itt is, ott is van, szóval azért eljátszanak még.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák