- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
izsams
csendes tag
Hali.
Forza Horizon 3 Demót kiprobáltam Pc-n de szeretném eredetibe megvenni. Kérdésem lenne hogy le kell törölni a demót elötte vagy frissiti magát ?
-
-
i@lex
őstag
Piszlicsáré gondjaitok vannak...
Az új dashboard óta szeretném, ha a gamehub/achievements-nél visszakerüljön a locked/unlocked fül, mert írtó idegesítő olykor 70-80-90 achit lepörgetni, hogy megnézd azt a maradék 2-3-at az alján hogy hány százalékon áll, és pontosan mi is hiányzik még.
A telefonos app-ban, és a windowsos xbox smartglasson ott maradt, a dashboardon nem... nem is értem.
-
Atomgeszi
veterán
válasz sugarforce #92205 üzenetére
Én tudom milyen darabosságra gondol.
Mikor a kezdetek kezdetén csorgattam a nyálam a zinterneten X360 tulajként a One-ra, aztán elmentem MM-be, és megnéztem, hogy milyen gyatra egy lassú rendszer, akkor kicsit felére esett a lelkesedésem.
Az utóbbi pár hónap alatt mondjuk rendkívül sokat gyorsult az UI, de gyerekek, ehhez kellett 3 év egy fix hardveres rendszernek?
Emlékszem két hónappal ezelőtt még kész rémálom volt a store-ban lavírozni mire akár egy screenshotot behoz a játékról, vagy a trailer.
Na meg a trailerek minőségét már meg se említem(A kib**** drága digitális árak mellett), így akarnak eladni játékokat?Egy RGH-s X360 vagy 3x gyorsabb UI-t tudott a mittoménmilyen főzött felülettel amit a srácok a pincében csináltak
Aki azt mondja 2017-ben ez a sebesség korrekt, azzal nem tudok egyetérteni. De lehet csak nekem van túl sok elvárásom a menüben való lavírozástól, esetleg store nézegetéstől.
Mondom az utóbbi 1-2 frissítés óta észrevehetően gyorsabb lett(még mindig szánalmasan lassú szerintem), de előtte..Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
L_YKing
addikt
válasz Medocsabi #92199 üzenetére
(#92208) Atomgeszi: 3 év? Még mindig egy nagy kaki az egész rendszer. Mikor snappelek vagy megnézek egy profilt, hogy na mégis ki activity feed stb.. akkor úgy kirak a partyból és befagy 1-2 percre az egész, hogy csak lesek.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Csapoati
nagyúr
válasz Atomgeszi #92208 üzenetére
Tavaly júniusban váltottam 360-ról One-ra, de engem is szíven ütött az UI, hogy mennyivel gyatrább, mint a régi gépen. Mostanra megszoktam, de túlságosan jónak én se nevezném. Remélem a Scorpio megjelenésére összeütnek valami jobbat a fiúk.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i@lex
őstag
Azért azt még biztosan te is belátod, hogy ez egyedi eset.
A használt piacon nagyon nem ez a tendencia.Csak azért venni egy elektronikai berendezést, hogy azt egy év múlva eladjam... Engem ezért itthon tökön is rúgnának. Ilyet itt mi hosszú távra tervezünk.
Ismételni tudom csak magam, ha kijön a skorpió én inkább a játék előtt szeretnék majd ülni, nem a sok agyhalott olcsójánossal majomkodni.
-
Atomgeszi
veterán
Ha már a játékgyártók lusták/nem fér bele nekik a büdzsébe egy normális magyarítást összedobni a játékhoz(tisztelet a kivétel Ubisoft ja és persze CD RED Projekt- már amelyiket így kapásból tudom)), akkor had engedjék már meg a szorgalmas honfitársainknak(a MS ellenőrzés után természetesen), hogy saját idejüket nem pazarolva összedobjanak egy épkézláb magyarítást nem egy játékhoz, mint anno X360-ra. Persze ott sem fehéren ment ez a dolog, hanem feketén, de a fórumokat olvasva 1- és több ezer, több tízezer körül volt a letöltések száma egy-egy játék magyar változatához, vagy magyarításához. Ha van közönség, aki foglalkozna vele, miért nem engednek neki teret?
Na meg a hindu meg az ablaf nyelveken túl nem tudnak egy magyar UI-t összedobni? Pedig aztán nem sok menüpontot kéne lefordítani. És ez sem megy. 2017 -et írunk haló! Még mindig példaként tudom hozni a pincében összedobott magyar hiperszuper gyors rendszert az előző generációhoz.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stauffenberg #92060 üzenetére
Öhm, és Te magad honnan szerzel a futárnál aláírt bizonylatot, főként úgy, hogy manapság PNA-n írod alá az átvételt? (csak kíváncsiság). Mert ugye abból Nálad semmi sem marad.
Ez rendben van.. Csak ha cserélt controller-re kérsz garanciális cserét akkor is ugyan úgy a blokkot kérik, nem a sorozatszámot. Szal, ez innentől egy érdekes kérdés.. De ha lesz időm, akkor erre rá fogok kérni az ügyfélszolgálaton, hogy ez akkor ez most, hogy is van?
Más: XO-n is dev verzióra frissült vajon az FH3, vagy ott nem? A PC-s változat kicsit érdekes dolgokat csinált frissítés után.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
wayne1
senior tag
Lenne egy kérdésem. Neten találtam a South Park-hoz magyarítást 360-hoz, de nem tudom, hogy ezt nem mókolt gépre fel lehet -e tenni és ha igen akkor hogy kell?Bocs nem ide akartam
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz hackeeeee #92214 üzenetére
Fuvarlevél dátummal akkor is van szerintem.
Érdemes lenne egy üzit dobni a supportnak. Ja nem, ők még a végén kitalálják, hogy az Angliából féláron vásárolt, megbízható helyről származó Xbox ügyében nem kívánnak eljárni.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Atomgeszi #92216 üzenetére
Hehe, na jah.
Érdekes téma ez.. Rákérdezek majd szerintem erre, ha hívom őket valamikor.
Amúgy a gépnél abból a szempontból nincs probléma, mert ott automatikusan módosul a garaidiő, ha regisztrált volt a gép. Persze ott is jó kérdés, hogy újra indul-e, vagy csak kicserélik. Nekem úgye közel azonos maradt, mert 1 hetes sem volt a gép, amikor elküldtem garira.
Véleményem szubjektív...
-
Medocsabi
addikt
Azért számomra az is durva hogy konzollal se lehet 5-6 évre tervezni,ha 3 évente jön egy új széria....
jó-jó,ha nem is kerül kukába az előző gen,az emberben mindig ott lesz hogy le van maradva.Mert ugye megjelenésnél minden konzol drága,ha várok 1-2 évet akkor utána meg rögtön jön ki egy új.Dislike(#92220) rdt89 :Én lehet már nem emlékszem a 360as rendszerre,de neme mlékszem hogy amikor először bekapcsoltam a one-t lassú lett volna.Most sem tartom annak.10 másodperc és feláll a rendszer.vagy ti másról beszéltek?
[ Szerkesztve ]
-
jaroslav
aktív tag
A Cdkeys-en tudok magyar bankkártyával fizetni?
Előre is köszönöm a választ!
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
Rathrol
aktív tag
Overwatch a "server disconnected lc 202" mit lehet kezdeni, mert vannak meccsek amik azért nemtudok végig csinálni mert ezzel dob ki.
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz Medocsabi #92219 üzenetére
Most itt nem a rendszer felállásáról beszélgetünk, hanem arról, hogy lassú a "menüje".
Amikor lépeget az ember benne, akkor csiga lassan "lapozgat", "lép be" al oldalakra... ilyesmi.
Az utóbbi hónapokban tényleg jobb lett, de elég ciki, hogy eddig tartott, plusz most se villám gyors.Szerintem csak trehányság az egész
Vagy már megint valami olyan rendszer van alatta meghákolva, ami nagyon nem erre lenne való -
Kiss70
tag
A játékban elmentett képeket hova tudom lementeni gépre?
-
pzstm
titán
max 10-15ezerért válthattam volna ha rosszul jövök ki akkoris...ennyiért meg nem igazán sokat gondolkodnék rajta, de 20-ért sem.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
jaroslav
aktív tag
-
eL Geri
őstag
válasz Medocsabi #92231 üzenetére
Persze, ezzel sokad magammal én is így vagyok!
Szóval annyira nem zavar a napi használatban, csak fúra, hogy egy elvileg azért nem annyira gyenge gép, és egy eredetileg szoftver óriás gyártó, mégis kissé lassúcska felhasználói felületet adott ki. A maroktelefonok gyorsabb menüvel rendelkeznek.
De ez használatban nem nagy gond, csak szőrszál hasogatunk -
pzstm
titán
2 év garancia. Nyilván semmi mással. Jah meg kevesebb helyet foglal és nincs külső táp
2 év gari pluszra váltottam ingyen, így eléggé pikkpakk jó áron fog elmenni tutira Scorpionál is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Atomgeszi
veterán
válasz eL Geri #92233 üzenetére
Mikor elromlott a PC-m, akkor Xbox-on próbáltam a Youtube alkalmazást.
Siralmas. Meg a max 720p-s lejátszása is. Bár lehet azóta már javították nem tudom. De a Twitch minőségétől sem vagyok elájulva igazán, az elkészült képernyőképek megnyitási sebessége is hagy kívánni valót maga után. Na meg az upload studio is egy vicc.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
i@lex
őstag
Én drukkolok nektek nagyon majd az eladásoknál 1 év múlva.
Csak vadiúj, garis boxokat látok, néhol már 60 ezer alatt, és a hirdetéseknél az első kérdések, hogy "játék van-e hozzá"... 50-60 ezres hirdetések alatt... vicc.A day one-os boxomat, ami a lakk felületén csupa karc, lehet 20 ezerért sem vinnék el, pedig az első naptól kifogástalanul működik, és nyúzva van rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Ez így nem helytálló.
Igenis, mindent el lehet adni.
Látszólag tényleg telített a használt piac, aztán mikor meghirdettem a sajátom, áron felül, nálam is jelentkeztek 2 órán belül. Na, és nem 5 percre voltunk egymástól, hanem az ország másik végébe kellet postáznom.Arra a kérdésre meg, hogy reálisan nézve mit is nyerünk a One-ról One S-re cserével, az a válaszom, hogy nem kell mindig csodát várni. Itt nem 50ezres felárról beszélünk, mert a legtöbbünk 15-25 ezerből tudott One S-re váltani. Ennyit pedig akárhogy is nézzük, megér nekem BŐVEN az, hogy megint egy 0km-es, frissen induló garanciális gépet kapok, ami nem mellesleg kisebb, kompaktabb és elviekben azért a 4K TV_mhez jobban fog idomulni a közeljövőben.
-
Jovanny2
őstag
-
i@lex
őstag
válasz Jovanny2 #92242 üzenetére
Azért azt nagyon gyorsan még tegyük hozzá, hogy a vásárlói tömeg (ha lesz) nem ugyanaz lesz egy ONE S - Skorpió esetében, mint a One - One S-nél.
Ha a skorpió árai nem lesznek az egekben, nagyon kíváncsi leszek, hogy melyek azok a rétegek, akik az új, a jobb, a frissebb, a hosszútávra tervezhetőség tudatában inkább egy 1 éves One S-t-ért adnak ki pénzt, mintsem az Xbox akkori csúcstermékére?
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Ez attól is függ szerintem,hogy a scorpio 'mit ad' a jelenlegi géphez képest.Mert ha pl "csak" a 4k lesz előnyben,de pl az 1080p nem lesz szebb,már nincs értelme váltani fullhd tv esetében.Bár nehezemre esik elképzelni,hogy akkora teljesítménnyel ne lenne sokkal kidolgozottabb a játékok grafikája.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz Atomgeszi #92208 üzenetére
Hát akkor biztos velem van a gond, ezek közül egyiket sem tapasztaltam még, pedig elég sokat nyomom a gépet. Persze pár hete irgalmatlan lassú volt, akkor szétfagyott az egész, amikor a re7 demot szedtem volna le, viszont azóta semmi gondom nincs.
(#92213) Atomgeszi: A magya UI résszel teljesen egyetértek, csak egy szótárat kéne mögé rakni, aztán menne is a dolog.. Persze égető szükségem személyszerint nincs rá, de nem lenne rossz azoknak, akiknek kevésbé megy az angol.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Teljesen egyetértek veled. De.. Tényleg viszonylag sokan vesznek még most is 360-at akár használtan akár újonan modositatlanul. Szóval hogy a logika mit diktál meg a vásárlóknak mik az igényeik az 2 teljesen külön dolog. Én nem veszek one s-t soha, viszont el sem adom se a 360-at se a sima One-t. Inkább megy a családba ajándéknak.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Medocsabi
addikt
Én azt gondolnám hogy az az alap,hogy nicns fps drop.Minden más feature ezután jön.nyilván nem élnék meg marketingesként,de én ezt várom a kövi generációs xboxtól.
A mostani grafikai képességekkel sincs gondom,de egy elvileg 6x erősebb gép ne csak annyit tudjon hogy 30 helyett stabil 60fps....(#92249) madoc:na igen ám,de öcsém már megkapta a 360hoz a játékaimat amikor eladtam a gépet.Neki könnyű,csak arra vár hogy kijöjjön egy új xbox,már tartja is a markát
nem sajnálom tőle(francokatnem) de akkoris[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest