- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Voltam 576-ban. 55000+15000 forint amit a gépért adnak így kéne fizetnem érte 29990 forintot. Fifa nekem nem kell (a második konti sem hiányozna ha a másik csomagot nézem egyébként) ergo azzal még csökkenteni is tudnám az összeget...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Vasy09
őstag
Voltam ma 576-ban Pécsett, gondoltam veszek valami használt játékot, vagy újat, vagy akár egy gow-os kék kontrollert! Volt ugye joy-os 20%os kuponom is! Viszont csak azt értem el, hogy jól felhúztam magam! A division pl 10ezer volt használtan, a dishonored meg 21ezer újban! A kontroller nem volt nekik polcon, de az is 21ezer volt! 😱😱😱😱 Mondom mivan???
Megint én voltam a naív! 😔😔😔
Ráadásul egy srác a párjával előttem kérte a BF1-et, mondta, hogy van neki is kuponja, mire az eladó, erre sajnos nem érvényes, mert ez már akciós, 22ezer helyett most csak 19990! 😱😱😱😱
Szerencsétlen így is elvitte, pedig majdnem mondtam, hogy 15ért már kapna újat máshol, a használtról meg nem is beszélve!Ezért megy ennek a boltnak még, az ilyen szerencsétleneket húzzák le.....😬😬
Gamertag: Vasy09
-
atees
őstag
Sziasztok! Nem vagyok nagy gamer, de gondolkodok egy gép vásárlásán, gyerekek is elszórakoznának vele.
- Melyiket érdemes venni sima van vagy one s?
- 500 Gb háttér elég? Kb mekkora helyet foglalnak az online vett játékok?
- Mindenképpen kinecttel venném, hol érdemes körül nézni, hol adják jó áron?
( ja és ha már ennyi pénzt beáldozok, csak az új jöhet szóba)
Köszi a válaszokat!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Stauffenberg
nagyúr
Én 500 GB-nál nagyobb verziót nem vennék. Olcsóbb külső HDD-vel bővíteni mint a felárat kifizetni, ráadásul így gyorsabb meghajtód is lehet, mint a gyári.
Kinect meg halott dolog. Játékok sincsenek már, csak elvétve, Xbox One S-ről meg már le is hagyták a Kinect csatlakozót (adapter kell).
-
akooos
veterán
Sziasztok!
Épp most vettem (rendeltem) egy 1 TB-os Xbox One S-t, a német Media Markttól. Azért innen, mert kint lakom Németországban. Most olyan eksön volt náluk, hogy az 1 terrás konzol + GoW4+ 1 választható játék + 1 második kontroller 349 EUR összesen. Választottam hozzá a Mafia 3-at és egy jó Fifa 17-et pluszban rendeltem. Szerintem elég korrekt ár ez, Tekintve, hogy kb 100 eurót "spóroltam" így
-
akooos
veterán
válasz ferensz #85760 üzenetére
Nagyon rossz? Választhattam a GTA 5, Titanfall 2, Forza Horizon 3, Skyrim és a Mafia közül. GTA 5 megvolt X360-on, Skyrim nem az én világom, FH 1-2 megvolt, Titanfallra nem is gondoltam. A Mafia első része és a 2. nagy kedvenceim voltak, nemrég újrajátszottam X360-on a második részét. Kitépem a hajamat majd a 3 közben?
-
ferensz
senior tag
válasz akooos #85761 üzenetére
Kitéped a hajadat, kiszúrod a szemeidet, lecsavaradot a füleidet és frontális lobotómiát fogsz végrehajtani magadon. Kivéve ha csíped a fantáziátlan, repetitív, bugokkal teli játékokat, akkor életedben ilyen jól nem szórakoztál még, mint majd most fogsz
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
sut3kh
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy ha én beregisztráltam a microsoft oldalán a garancia eszközökbe a Xbox one gépemet akkor így is el tudom adni? Mivel a fiókomat továbbra is szeretném használni de sajnos erre regisztráltam a gépemet akkor azt el tudom távolítani hogy a vevő regisztrált címére "továbbítsam"?
Illetve a kisker garancia lap ilyenkor nem jó gondolom ha már be lett regisztrálva oda a gép? -
Zolibacsi88
aktív tag
-
Atomgeszi
veterán
Nem gondoltam volna, hogy ez a Witcher 3 ilyen nehéz lesz. Hozzátartozik, hogy kategóriájához sem hasonlót sem játszottam soha, nagyon új ez a csak mellék küldetések, gyűjtsünk fát bokrot könyvet adjunk vegyünk.
Sikerült is zsákutcába futni, Spoiler - mikor a báró elvetelt gyereke egy dühöngő babaszornybol egy tiniszornnye változik és meg sem tudom ölni. Na ekkor láttam, hogy még szintbe sem értem fel ehhez a küldetéshez. Nézem a mellék küldetéseket, és azok is jóval szintem felettiek.
Lehet valami kisokossal kellett volna kezdeni? Látszik Titanfall 2-n nevelkedtem.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Medocsabi
addikt
válasz Marseille001 #85746 üzenetére
Ez kicsit olyan volt mint valami kocka társkereső hirdetése
Amúgy en idegennel biztos nem homeolnék.mondjuk mással se illetve de,van pár nagyon jó barátom,de ők egyáltalán nem kockák a legtöbbnek max céges lenovo ideapad van,xboxot gyerekjateknak tartják.bezzeg ha nálam vannak inni mindegyik hogy óbégat fifa közben! @ -
Medocsabi
addikt
válasz Atomgeszi #85769 üzenetére
A telepuleseken a leheto legtöbb hirdető tablahoz menj oda,és mindent adj hozzá a másodlagos ill a witcher kuldetesekhez! Akkor lesz mibol válogatni.csak arra figyelj,hogy inkább1-2 szinttel az ajanlott alatt csináld meg a küldetéseket,tobb pontot kapsz.sajna én a legtöbbet jóval a megadott szint fölött nyomtam le.így egyrészt túl könnyű,másrészt ilyen 5-10 pontot kapok... Egy jo tanács,ha elakadsz youtube segít!
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok! Uj kent , kérlek mondjatok, hogy ingyen lehet játszani az ea acces es regisztráció es fizetés utan a NFS dél, mert feldobta hogy install , es játszom is vele, de a storeban mag az volt hogy 10 ezer valamennyi, de tőlem meg pénzt csak az ea accessert kértek, ha ez igy van akkor ingyen van a need for speed vagy egyszer csak jön a számla , hogy hule gyerek , nem tudjuk levonni a lóvét, mert internetes kártyát reggeltem be amin annyit rakok, ami éppen kell! Koszi
bandi
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz bandi20 #85773 üzenetére
Hello!
Amíg van ea access előfizetésed, addig a "vault"-ban lévő játékokkal ingyen játhatsz. Vannak játékok, amiket kipróbálhatsz, de azok idő/szint korlátosok. Amíg él az előfizetésed, addig csak "bérled" a játékot, használni tudod, nem fognak érte több pénzt kérni, viszont ha lejár az előfizetés, akkor nem fogsz tudni egyikkel sem játszani, csak akkor, ha megveszed rendes áron a store-ban (vagy máshol ), vagy pedig meghosszabítod az ea access-t.
-
JamesHun
addikt
Steep Open Beta early access will be live from November 10th ( 11AM CEST) to November 14th (8 PM CEST) 2016
PVLQJEFGLFRJ
VQTAGX2B92T6
AEC8PNB9HKNB
SeriesX: JamesSHun
-
lacy86
addikt
Ha nekem is van Live elofizetes akkor miert nem kapok ilyen "teszt" kodokat?
-
a.sebi
őstag
Mert minden beta jatekhoz kulon kell regelni.
-
nagyúr
-
gyuri00
aktív tag
Most nézegetem a konzolokat még nem tudom ps4 vagy one legyen-e e de ezen megakadt a szemem ennyiért elég jó vétel lenne? de lehet várok a Black Firday-ig
[ Szerkesztve ]
-
kresz2
aktív tag
-
birorichard
őstag
válasz Atomgeszi #85769 üzenetére
Kb azt tudom mondani, amit okibots is írt, de röviden, csináld a mellékküldiket, mondjuk sok xp-t nem adnak, de az elején sok kicsi sokra megy, illetve a witcher megbízásokat, ott xp-vel, loot-tal is nagylelkűbb. Ja, és italokat, főleg olajokat használd bátran, sokat segítenek.
-
kresz2
aktív tag
Én is szeretnék kérdezni valamit.Csináltam magamnak egy paypal számlát,de nincs bankkártyám és a bankszámlámat sem csatoltam hozzá.
Csak simán utalok rá pénzt,ami pár nap múlva megjelenik rajta.
Ezzel is tudok vásárolni a zavvi,ebay stb.. helyeken?
A playstation store például nem engedi,kártyaadatokat kér mindenképpen. -
okibots
aktív tag
válasz kresz2 #85789 üzenetére
"Ezzel is tudok vásárolni a zavvi,ebay stb.. helyeken?"
Igen tudsz, a legtöbb helyen alapértelmezett fizetési lehetőség a paypal. Ellenben sem a PS sem az Xbox digitális áruházában nem lehet paypal-lal fizetni.
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
tigipuf
senior tag
Mi a tapasztalat BF-kor elképzelhető,hogy hazai illetőségű cégnél,boltnál is lesz valami akció csak a gépre?
Vagy valami konkrét eu-s bolt?"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
nagyúr
-
lacy86
addikt
A konzolt ki kell takaritani ugy mint egy PC-t?
-
Game-over
aktív tag
válasz bulikavagyok #85794 üzenetére
Ha jól emlékszem 60 db ilyen bundle volt és 200 000 ember akarta megvásárolni
De bezzeg a lényeges információt elhallgatod: volt Xbox 360 E is 30 k-ért az Ediginél
-
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
Ha a kontrolleren a két kar úgymond U alakú lenne az segít bármilyen játékban?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
pelenka35
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs