Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • godzsy2

    senior tag

    válasz bulikavagyok #34927 üzenetére

    A garim úgy járt le, hogy a ScufGaming CSAK 90 nap garit ad a kontrollereire. Ők annyit csinálnak, hogy fogják az eredeti MS kontrollert, szétszedik (ezáltal ugrik az MS garancia), módosítják. Tesznek rá 2 vagy 4 pedált, a trigger gomboknak rövidebb lesz az érzékenységi távolsága, stb. És ők erre 90 nap garit adnak. A köcsögök.

    Az én esetemben 4 hónap után besz*rt a jobb analóg. Magától felfelé megy. Ez FPS játékoknál baromi zavaró, hogy ellen kell szabályoznom. Amerikába nem küldöm vissza, hogy megjavítsák, mert sokba lenne a posta is... az MS-hez meg nem küldhetem, hiába lenne rá még 8 hónap, mivel a ScufGaming szétszedte, így buktam az MS garanciát. Pedig az MS-nek kéne visszaküldeni, mert a ScufGaming módosításai nem ronlottak el, maga az analóg sz*rt be, ami ugye MS termék.

    Úgyhogy jól meg kell gondolni, hogy érdemes-e kiadni egy ilyen sz*rért ennyi pénzt. Ha sikerül kollégával megforrasztani örülni fogok, mert jól jött az a plusz funkció CoD-ba, hogy ugrás közben is tudtam a jobb analóggal célozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák