- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
useless
aktív tag
Ghost Recon Breakpoint-ból melyiket érdemes megvenni, Gold vagy Ultimate edition?
-۞- -۞-
-
senior tag
Karácsonyra vettem magamnak egy One X-et (konzolvilág)
Tegnap óta a lemezes és letöltős játékok is szaggatnak, és kilépnek.
Használhatatlan a gép.
Nem vagyok hardcore xboxos, sőt....
Tudok esetleg valamit javítani a dolgokon vagy vigyem vissze kedden a boltba ?
A gép nem sokat volt használva. -
dunc
nagyúr
válasz Ghostman78 #209253 üzenetére
Egy alapra àllitàs ajànlott, cache törlés, esetleg megnézni nem e tùl kevés a hely a HDD n.
-
vg
addikt
válasz Ghostman78 #209253 üzenetére
4k-s tv-n van?
-
senior tag
-
senior tag
-
Köszönöm a segítséget a sógor gépével kapcsolatban. Sajnos semmi sem segített, próbáltam offline System Update-et is. Megrendeltem a javítást. Ilyenkor elég a gépet küldeni kábelek nélkül?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vg
addikt
válasz Ghostman78 #209259 üzenetére
Gondoltam. Furcsa, mert akivel szoktam coop játékokat tolni, neki is ilyesmi van csomó 4k-s játéknál, hogy szaggat és játszhatatlan. Próbáld ki, hogy 1080-ra teszed a gépet, vagy tv-t. Én sajna nem tom, nincs 4k-s cuccom semmi és soha nem volt ilyesmi problémám.
-
Busaboy
aktív tag
válasz Ghostman78 #209258 üzenetére
Bekapcsolt àllapotban hosszan nyomva tartod a bekapcsológombot az elején olyan 8-10 màsodpercig. Ekkor teljesen kikapcsol a gép. Kihúzod a tàpkàbelt a gépből(nem elég csak szimplàn a konektorból),és vàrsz 2 percet majd visszadugod. Ne indíts rà újra azonnal, mert nem fog indulni. Én fél percet vàrni szoktam még a tàp "erőre" kap :D
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
ez a Pack megéri?
[link]
a notebook.hutol[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
Ezt a 4K tv mizériàt nem tudom hova tenni, nekem 4K tv-n van, multizok/coopozok de soha nem szaggat be semmi. Azt az online (coop) szaggatást én inkàbb szerver laggnak, vagy hàlózati problémànak mondanàm talàn vagy a haverodnak is ajànlott egy cache törlés... Kivàncsi lennék a coop partnered milyen internettel operàl. Viszont az felettébb érdekesen hangzik, hogy egy 4K-ra tervezett konzol minden 4K jàtéka laggol nàla.
Ilyen esetben azért érdekelne milyen àllapotban van a vinyó a gépben, vagy a külső hdd, de lehet szimplàn olyan helyre van betuszkolva szerencsétlen gép, hogy melegedik vagy ràférne egy takarítàs.
Mindenesetre emiatt 1080p-re tenni a konzolt annak reményében, hogy jó lesz szimplàn felesleges. A valódi probléma okàt kell megtalàlni, nem csak "eseti" megoldàst. Szvsz.[ Szerkesztve ]
Keke
-
fabokf
tag
Lehet, hogy túl egyertelmü lesz, amit kérdezek de az előfizetesek (Live Gold, GPU, stb.) fiokhoz és nem konzolhoz kötött dolgok, ugye? Kollegának akarnám elintezni az 1 éves Liveból GPU-ba váltást de mivel a saját fiokjukon karácsonykor ellőtték az akciós 300-as lehetőséget, így azt javasoltam, hogy kezdjük tiszta lappal a dolgot, egy új, üres fiókkal, mert arra meg élnie kell az akciónak (a géphez kapott 3 játék a régin marad....nem hiszem, hogy nagyon kapkodna majd utánuk barmelyik gyereke, mert eleg hamar abbahagyták a Fortniteot és a Minecraftot is társasag híjján). Mivel a hozzajuk való leutazás nem játszik, így marad a "megvesszük melo alatti szünetben cdkeys-en, beaktivaljuk telós appból az új fiókon, ráaktivaljuk a 300-as GPU-t, es mindenki happy"-módszer, ezert is szeretnek minden bizonytalan tényezőt maximálisan kizárni, mielőtt kiadatok vele tizenezer forintot az előfizetesre, nehogy aztán pofára essek (na meg persze még vagy 4x rá fogok kérdezni nála, hogy egesz biztos akarják-e, mert azért nincs értelme belevágni, ha a gyerekei 1 honap mukva megunják és otthagyják a fenébe az egészet :) )
Arról amúgy nem tudtok még semmit, mitől van az, hogy a magyar Xbox oldal automatikusan bekapcsolja az ismétlődő számlázást, ha felnézek a fiókom beállításaihoz? Megvettem tegnap az Onimusha Warlords-ot de annyira lassan jelent meg a fiokomon, hogy tavoli telepitest kertem es eközben megint betevedtem a fiók beallitasaihoz, ahol újfent magától bekapcsolodott...érdekes módon az angol nyelvű webfelületen nem csinalja ezt...
-
Busaboy
aktív tag
-
Siffredi
senior tag
válasz fabokf #209265 üzenetére
Szia!
Igen, minden fiókhoz (accounthoz) kötött, jó a terv, amit kigondoltatok, főleg, ha hosszú távra terveznek...
Egyébként a jelenlegi accounton lévő 3 játékot is megtarthatják, és használhatják továbbra is. Annyi mindössze a teendő, hogy rá-home-oljátok a gépre az accountot (utána akár le is lehet törölni), aztán bármely más accounttal belépve ugyanarra a gépre indíthatóak lesznek a játékok.
Az automatikus megújítás dolgot passzolom, de már más is írt hasonlót. -
-
vg
addikt
válasz Busaboy #209264 üzenetére
Nem a nettől szaggat, pl a tomb raider 3 is játszhatatlan számára, nekem meg jól megy 1080-tv-n. Ha megnyugtat hasonló probléma van ps4pro-n is, ott meg elsötétül pillanatra sokaknál 4k-n. Passz, nem tom. Mondjuk ha ilyen okos vagy, nem tudom minek kérsz itt tanácsot, ráadásul én azt mondtam, hogy próbáld meg, de ha szerinted keresni a hiba okát felesleges, akkor mindegy, jó neked úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
Mondjuk az indulatodat nem értem, tök normàlisan vàlaszoltam, te meg személyeskedsz. Ehhez külön szeretnék gratulàlni. Egyébként miben is kértem tanácsot? Talàn arra gondolsz, hogy mikor az X-et vettem akkor feltettem itt pàr kérdést? Egyébként veled ellentétben utánna jàrtam dogoknak, azonkívül, hogy itt is feltettem a kérdésemet. :)
Màsrészt tanàcsolom, hogy gyakorold a mondatok helyes értelmezését. Azt mondtam, hogy a probléma okàt kell megtalàlni. Elàrulom, az hogy 1080p-re àllitja a konzolt közel sem a probléma keresés ugyanis az X 4K-van szàmol, mint ahogyan azt feljebb olvashattad is. Tehàt 1080p-re tenni egy X-et felesleges. Azért volt itt aki megértette a mondanivalóm, fuss neki mégegyszer. Az azonnali személyeskedést meg légyszives tartogasd a coop cimboràidnak, ugyanis bàrmilyen hihetetlen segítőszàndékkal vàlaszoltam.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Azt még hozzàtenném, hogy igen én is tettem itt fel olyan kérdést amire nagyon egyszerű/kézenfekvő volt a vàlasz. Csak mint olvasni lehetett a kérdéseim utàn sorra meg is talàltam a megoldàsokat és elismervén a sajàt hibàim bőszen posztoltam is, hogy megvan a "megoldàs" vagy éppen itt segítettek. Azért bàtorkodtam segíteni, mert igy lassan 3 év xboxozàs alatt én is tanultam pàr dolgot. Pl. Az X és az S közt akkora különbség nincs, a teljesítnényt leszàmítva... Mindkettő szinte ugyanzoktóltól a hibàktól szenved, tehàt 2.5 év S használat alatt megéltem vele pàr hülyeséget elhiheted.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Ember, valakivel keversz. Nekem nincs gond a gépemmel az egy màsik valaki. Jézusom. Olvasd màr el a hsz-eket és nézd màr meg ki kinek vàlaszol. Kérlek!
Tényleg bakker ezt nem hiszem el. Próbàlok segíteni és olyanért van szívva a vérem amit nem is én írtam.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Az, hogy a kimeneti felbontás mire van állítva, az mindegy, 4k-ban számol mindig.
Vannak játékok, ahol lehet választani performance módot, ott bizony gyorsabb is lesz a játék, de butítja a grafikát. Ezt nem sok játékban láttam még, talán valamelyik Tomb Raiderben és a Forza Horizon 4-ben. A 2 dolog nem ugyanaz.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyugavér emberek, csigalom!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
senior tag
Félreértesz, illetve lehet nem fogalmaztam világosan.
4 hónapig okés volt a dolog.
Tegnaptól szar.
Szaggatást úgy kell elkézpelni, hogy 2-3 másodpercre "lefagy" a gép és fut tovább.
Tehát ez több mintha laggolna.
Illetve az hogy 2 napja nonstop kilép Doom eternalból és Forza7ból megint nem okés.
Elfelejtettem írni, hogy tegnap doom is és Wolf is bő 5 percig töltött be.
Sanszos, hogy a hdd szállt el. Nem ? -
Busaboy
aktív tag
A cache törlést megcsinàltad? Gyanús a hdd, de biztosra akkor mehetsz ha ràkötsz egy külső hdd-t. Ha azzal perfect minden akkor a hdd a ludas, ha azzal is szaggat akkor màs a gond. Mondjuk az hogy random kilép, meg sokàig tölt az màr eleve gyanús. Anno a pc-m is így csinàlt aztàn màr a win se bootolt be. Meghalt a vinyó. XD
[ Szerkesztve ]
Keke
-
csucsu52
aktív tag
válasz Ghostman78 #209284 üzenetére
Itt is jelen van hasonló furcsaság:
Nekem one S-em van, fifa bármelyik része élvezhezetlenül szaggat néha, de csak nálam a philips olcsó 4k tv-n. Ugyanaz streamelve mixeren folyamatos, fluid az egész.
Akár 4k, akár 1080p-re állítom.
3féle hdmi kábellel is ugyanez a jelenség... -
hadam98
senior tag
Nálatok is laggol a Warzone? Akárhányszor be lépek és játszani szeretnék jatszhatatlanul laggol az Xbox One S-en...
-
-
senior tag
-
hadam98
senior tag
válasz l.skywalker #209288 üzenetére
Ez már akkor ilyen volt mikor kijött, nem csak most. Hihetetlen, hogy nem tudnak egy normális multiplayer játékot csinálni.
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Vettem ma egy X-et, vadi új, Euronicsben.
Regeltem microsoft honlapon, de nem mától két évet mutat garira, hanem 2021/12/10 ig.
Kinek, hova kell írnom?Köszi!
-
Busaboy
aktív tag
válasz Ghostman78 #209289 üzenetére
Ne nekem, én csak a menetét írtam le az ötletgazda (meg nem mondom ki volt már) viszont tényleg remélem, hogy megoldotta.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz szkorhetz #209291 üzenetére
Hívd fel az ingyenes supportot, mond el a problémàd.
06 80 018 590
Küldenek egy emailt ami egy link lesz. Oda fel kell töltened a szàmlàt. Fénykép, pdf elfogadott. Lényeg, hogy legyen rajta a vàsàrlàs dàtuma és a gép szériaszàma. Erre akkor ügyelj leginkàbb ha fotózod. Ha elfogadjàk pàr napon belül àtírják a dàtumot.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Hawk74
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Xbox One kontrollerhez szeretnék headsetet csatlakoztatni, a kontroller rendelkezik 3.5 mm-es csatlakozó bemenettel. Van egy jack átalakítóm, hogy hagyományos headsetet is tudjak használni. A fejhallgató hangszóró része tökéletesen működik, azonban a mikrofon csak akkor hajlandó erre, ha az átalakítóból kihúzom a fejhallgató hangszóró kábelét. Akkor viszont tökéletesen. Elképzelhető, hogy az átalakító nem CTIA kompatibilis? Vagy inkább úgy kérdezem, hogy ha az átalakító nem CTIA kompatibilis, akkor sem bedugott, sem kihúzott hangszóró kábellel nem kéne működnie a mikrofonnak, nem?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hadam98 #209290 üzenetére
Én nem toltam túl sokat, de nekem alig volt laggos. De az biztos, hogy hétvégén és most karantén időben jobban le vannak terhelve a szerverek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Roland861010
addikt
Hát srácok ez az assassin's creed odyssey valami ku...jó :D
Meg érte az a 8ezer Ft.. -
Remiel
őstag
válasz Roland861010 #209296 üzenetére
Szerintem is, bár én gold edition vettem 9,5k volt de minden fillért megért, van benne vagy 120 órám, de még közel sem vagyok a végén. Megvettem az Origins is az lesz a következő
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Bogyi007
veterán
One S All Digital konzol, szinte bármi játékot indítanék a gép rá se bagózik, ami látszólag elindul azt is hibaüzenettel kidobja rá pár pillanat múlva.
Mit tegyek? Próbáljak én is Cache memót törölni rajta?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS5 Slim (garanciás)
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest