- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Roland861010 #208199 üzenetére
Én tavaly 50€-ért vettem az Ultimate-et, és nem bàntam meg.
Sok pluszt nem ad az alaphoz. Neked kell tudnod, hogy megérhet e neked annyit.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KD6-3.7
őstag
-
S e t h
nagyúr
A nagy 2020-as ovikaranténban a gyereknek leszedtem az orit és nem tudok felkelni a konzol elől, mert csak nézem és elmerülök ebben a megelevenedett mesekönyvben.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Wesder
félisten
válasz S e t h #208205 üzenetére
Blind Forest, vagy Will of The Wisps?
skywalker
Igen, köszi az ejró lemaradt.vicces
Akik itt régi boxon jàtszottàk, azt mondtàk hogy stabil 30, csak ugye 720-900p talàn.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vicces
addikt
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Lenne 1 kèrdèsem. Belehet állitani a boxot, hogy ne kapcsoljon ki magától x időn belül automatikusan online játèk során? Erre a gta 5-ben supply miatt lenne szüksèg, ès az slèg lassú ès csak akkor működik ha online vagyok. Tehát az kellene, hogy bent vagyok a játèkban, lerakom valahová a karakterem ès ne kapcsoljon ki a box magától. Köszi a válaszokat.
-
Siffredi
senior tag
válasz amdboy #208208 üzenetére
Összekötöd a konzolt és a kontrollert usb kábellel és nem fog kikapcsolni a konti.Szerk.: most nézem, hogy a boxra vonatkozott a kérdés. Azt a settings-general-power mode & startup alatt, az első menüpontban lehet beállítani, hogy ne kapcsoljon ki magától.
[ Szerkesztve ]
-
kalozhun100
őstag
-
-
Wesder
félisten
válasz st3v3np3t3r #208212 üzenetére
Írtam hogy ejró.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wesder
félisten
válasz st3v3np3t3r #208215 üzenetére
Tudom, mostmàr mindegy. Decemberben lejàr.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kalozhun100 #208211 üzenetére
Eddig csak arról hallottam, hogy interferenciát okoz, de ezek szerint más is okozhat. Azt tudom javasolni, hogy kapcsolj ki egyesével minden olyan készüléket, ami a közelében van a konzolnak és nem létfontosságú a játékhoz (szóval ne a tévét és a kontrollert), majd játsz vele egy darabig és figyeld, hogy dobja-e a WiFi-t. Így ki tudod szűrni, hogy mi okozhatja a gondot. Ha nem tudod, akkor a router helyzetét, beállításait lehet még finomítani ill. ha tudsz a router-en frissíts fw-t. Ha ez sem segít, akkor passz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #208131 üzenetére
Egy ilyen csomagot "elfogadnék" én is ilyen áron, menne is mindegyik játék apróra, úgy lenne a BestBuy.
Kár, hogy itthon most a konzolvilágos felárazás számít akciónak 140-ért, de így is viszik, van amelyik már el is fogyott. Eddig 105-120-ért volt, akkor nem kellett senkinek, de ha fel van árazva és "akciós" 165-ről, akkor viszik, ki érti ezt.
"Got any other secret weapons?"
-
Prowler
senior tag
-
negyven2
veterán
Úgy látszik kicsit be az Xbox részlegnél, mert bár lista nem derült ki, hogy melyek lesznek az Április havi GwG játékok, de az már biztos, hogy az első az a Project CARS 2 lesz, ami már tölthető is le.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #208220 üzenetére
És a 360-as GwG játék a Fable Anniversary
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
BT86
tag
válasz Roland861010 #208199 üzenetére
Aquán ha 10500+900 volt szállítással karácsony előtt. Azt hiszem eddig ez volt a legolcsóbb ajánlat.
-
AMD Power
titán
válasz csuvicsuva #208196 üzenetére
Ez már a hivatalos?
-
Busaboy
aktív tag
válasz banderasz77 #208229 üzenetére
Nem véletlen tettem fel neki a kérdést...(nem a gold gamek valódisàgàra irànyult a kérdésem) màsrészt ha vissza olvasol làthatod, hogy tisztàban vagyok a havi gold game-el. Annyira, hogy 1.5 óràt bele is tettem azóta. :)
[ Szerkesztve ]
Keke
-
gutkeled
tag
válasz -ZeeZee- #207668 üzenetére
Most golddal akciós a Don't Starve Together.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Valaki keresett mostanság local coop játékokat:
https://nerdist.com/article/co-op-games-to-play-with-friends-quarantine-halo-destiny-minecraft/
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #208235 üzenetére
Jó jó most keltem fől.
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #208233 üzenetére
Ilyen rövid akciós listát is régen láttunk... Készülnek a tavaszi vásárra, remélem. Most, jogy a fél világ karanténban van, kihagyott ziccer lenne.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #208238 üzenetére
Igen, én is így látom. Kicsit hiányolom is, hogy pár másik szolgáltató után az MS még nem dobta be a #maradjotthon ingyenes Gold-ot min. 2 hétig.
De a másik oldalon látni, hogy a hálózat így is alig bírja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a videóban látható szaggatásal:
https://youtu.be/YbvFN6ROQfkMár egy ideje ezt csinálja a gépem, eddig nem zavart de láttam külföldi oldalon aholt azt írták hogy a hdd megadja magát!? Ennek nem örülnék, XOX nem is régi gép.
Már csináltam clear cache-t is de semmi...[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #208239 üzenetére
Miért itt birja? Néha elgondolkodom hogy mi lenne ha több boxos lenne? A live állandoan le van halva, nem enged belépni, a saját játékaimra azt mondja vegyem meg...
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Madoc #208241 üzenetére
Én nem tudom, de nem találkozok mostanában nagy gondokkal. Nálam nem szakad meg, nincs lehalva. Tény, jó régen nem is játszottam multi játékkal (vagy egy hete)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #208242 üzenetére
Most is akciós mit akarsz?
https://xbdeals.net/hu-store/game/525805/halo-the-master-chief-collectionNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #208246 üzenetére
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #208245 üzenetére
Hát én meg xboxon csak azzal. Single az ps4en megy.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #208246 üzenetére
Ennyiért szinte "ingyen" van.
-
l.skywalker
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs