- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Fonzy_
tag
Sziasztok! Még új vagyok a témában. Nemrég szereztem be egy Xbox one s-t.
Felnéztem a microsoft oldalára, ahol játékokat lehet vásárolni / letölteni.
Az lenne a kérdésem, hogy ezen ai linken lévő GTA 5-öt lehet-e live gold előfizetés nélkül is játszani?
Úgy értem, hogy sima egyjátékos módban, úgy mint PC-n. Illetve tartalmazza a "Prémium kiadás" ezt az alap játékot?
Már csak ezért is kérdezem, hogy "Képességek: Xbox Live online, többrésztvevős (2-30)" Egyrésztvevőst nem ír... -
Def26
félisten
válasz Beniii06 #208650 üzenetére
nyilván arra gondolok, aki ilyen "tesztel" kienged egy update -et. Elnézést amúgy, nehogy valaki magára vegye, na jó oriic igen, mert hónapok óta baszik a magyarosításra (unalmas vicc)
Néha amúgy tök jól elkapják a ritmust, kicsit gyorsabb a rendszer, tetszenek az újítások stb. Aztán mindig történik valami amivel vissza esnek a szememben. Nem vagyok igazi rajongó, na.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
BT86
tag
válasz _Fonzy_ #208651 üzenetére
Ilyen pakkoknál meg kell nézni a csomag tartalma részt. Ha ott szerepel az alapjáték (mint ez esetben is), akkor része a csomagnak. Ha az alapjáték a kompatibilis ezzel (vagy valami hasonló) részen szerepel, akkor szükséges külön az alapjáték.
Külön így, hogy egyrésztvevős tag azt hiszem nincs is. Ezek a kereshetőség, illetve a plusz lehetőségek feltüntetésére vannak.
Bár nem az én dolgom, de ennek az árából majdnem kijön hardveraprón egy 3 hónapos gold (+1 hónap ha bekapcsolod a hosszabbítást, amit utána ki lehet kapcsolni), majd rá lehet aktiváltni 300 ft-ért 1 havi GPU-t, amivel lesz 5 hónapig GPU-d, ami tartalmazza a live goldot és a game passt is. Game passban meg vagy másik 200+ játék mellett a GTA is bent van.
A best buy még több gold megvétele, csak a szóban forgó összeg miatt írtam a példát -
Busaboy
aktív tag
válasz kmsnorbi #208659 üzenetére
Megoldás csak egy van, fel kell hívni a supportot az ingyenes számon. (HÉTVÉGÉN NEM tudnak segíteni xbox ügyben). Küldenek egy emailt benne egy linkel, amit ha megnyitsz egy fájlátviteli ablak/oldal fog megnyílni. Oda fel kell töltened a számlát. Ezt elfogadják pdf-ben vagy akár lefotózott formában is. A lényeg, hogy a számlán szerepeljen a dátum és a szériaszám. Amint ez megvan onnantól 1-2 nap.
Pár hete csináltam végig ugyanezt a procedúrát. Másnap már megvolt a teljes 2 év garim.Keke
-
bandi0000
nagyúr
Próbàltàtok a WWE 2K20-at? Azt tudom, hogy sok baj volt vele, most nyomtam vagy 4-5 kört, de olyan nagy bugokat nem talàltam, viszont eléggé hajlok rà, hogy megvegyem :D
Xbox One: bandymnc
-
szimszonos
őstag
Meg tudná mondani valaki hogy GTA 5-ben hol érdemesebb a lőszert,gránátokat megvenni?Fegyverboltban vagy simán g,orsmenübrn/inventory/ammo?Lőszereket lehet akciódan venni egy bizonyos szint után?
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
Konzolvilágban most van Xbox Game Pass Ultimate 3+3 hónap akcióban 12.980 forintért. Szerettem volna venni ilyet, de hiába fizettem ki bankkártyával, visszaigazolást eddig még nem kaptam a bolttól és a kódok se érkeztek meg e-mailben. A honlapjukon legfeljebb 12 órás átfutási időt írnak, valami vásárlói ellenőrzés miatt. Ugyanakkor a vásárlás már 24 órája történt. Vásárolt innen Tőletek más is? Mennyi idő alatt kaptátok meg a kódokat?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz Throme #208667 üzenetére
Igen, néztem. Sajnos spamben sincs. Bejelentkezve a konzolvilág oldalán a profilomba, ott sincs a kód újraküldése gomb az előző rendeléseim között. Annyit ír, hogy visszaigazolásra vár. Olyan mintha ez nem automatikus lenne, hanem kell hozzá egy élő személy aki visszaigazolja a vásárlást.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
válasz szimszonos #208665 üzenetére
Szerintem árban nincs különbség a lőszerek között a bolt és inventory között. Ha van is, akkor minimális. Shopba csak akkor megyek, ha új fegyver kell, vagy valami módosítás.
Lőszerek nem lesznek olcsóbbak, de ahogy haladsz előre egyre több pénzed lesz. Nem hiszem, hogy gondot okoz.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
banderasz77
addikt
A King’s Quest ingyenes marketplace-en.
-
Wesder
félisten
válasz banderasz77 #208670 üzenetére
Ràkerestem, 9k-t ír nekem a Marketplace-en.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz banderasz77 #208670 üzenetére
Az csak az első rész. A többi fizetős.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
Ha már gépárak: Szegedi Auchanban az Xbox One S gépcsomagok mind 79990 forintba kerülnek, de én ezt javaslom ugyanezen áron...
Volt még All Digital csomag is Fifa 20-al 59990 forintért.
Hogy más Auchan üzletekben is vannak-e ilyen árak nem tudom...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Thusor
őstag
válasz Crytek #208675 üzenetére
E-mailre válaszolt a Konzolvilág, most már meg van a kód. Kettőt vettem, így összesen 14 hónap Game Pass Ultimate, ami 25.780 forintra jön ki. Ez kb 1841 forint/hónap. Ez azért nem rossz ár jelenleg. 3+3 hónapban van, de az ajándék 3 hónap aktiválásakor automatikusan ad a miscrosoft +1 hónapot ha bekapcsolod az automatikus megújítást, így jön ki a 14 hónap.
-
NemMo
őstag
Lehet benevezek a box mellé egy ps4 prora. 135 ezerből lenne egy új gép és mellé uc 4, uc lost legacy és a pókember. Annyi tart vissza, hogy esetleg nem lenne-e felesleges luxus 2 konzol ebben a vészterhes időszakban. Az is visszatart egy kicsit, hogy állítólag rettenet hangos, de én megszoktam a néma one x-et. Nem vitát akarok generálni, csak nagyon vacilálok.
[ Szerkesztve ]
-
Tocke
csendes tag
Sziasztok! 6000 Ft-ért meg tudnám venni a Forza Horizon 4-et digitális kód formájában, amely Ausztriából származik. Szerintetek mennyire tuti, hogy ez fog működni PC-n is?
-
NemMo
őstag
válasz Crytek #208678 üzenetére
Annyiban sürgős, hogy ha megjelenik az új generáció, akkor rögtön venni fogok valószínűleg boxot
MnezXBK!
Nekem mindig nagyon furcsa volt, hogy nálunk sokkal gazdagabb országokban sokkal jobb akciók vannak. A német euronicsban az új mi 10 előrendelőinek hozzácsapnak egy 32 xiaomi smart tv-t is.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz NemMo #208683 üzenetére
A szó amit keresel az Áfa...
Egyébként nem olyan nagy luxus szerintem 2 konzolt tartani, feltéve ha nem akarsz elsőnap megvenni játékokat.
Inkább a szabadidő függvénye az ami a probléma szokott ilyenkor lenni.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
válasz NemMo #208677 üzenetére
Szerintem teljesen jó ár, ha érdekelnek ezek a játékok. Én is csak a pókember és god of war miatt vettem ps4-et. Ezeket kijátszottam és eladtam az egészet, kb 30 euró bukóval... (igaz, én használt gépet vettem garanciával.) Én azt mondom, hogy nekem megérte.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
wayne1
senior tag
Gondolkodom, hogy megvenném az alap Elders Scrolls Online-t mivel most jó árban van, és tetszene is. Aki játszik vele, tudna segíteni, hogy ez mivel kevesebb mint a többi kiadása? Köszi
-
-
vicces
addikt
válasz MunezXBK #208681 üzenetére
nem kell nagyon aggódni, ilyen csomag nincs!...
ez csak ki lett adva de már a kezdetektől nem működik. én is akartam rendelni, csak az bundle-t engedi rendelni már ha épp van raktáron. a starwars csomag szerintem már nincs, mert én arra neveztem volna be.
a 3 játék megint csak a box nélkül működik. 2-t fizet 3-at kap akcióban lehet játékot rendelni. de mindig a legolcsóbbat vonja csak le. ha bedobom a kosárba a gépet is melléjük már ki is szürkül minden megrendés gomb.:)
-
kalozhun100
őstag
2kt megér most a Red Dead Redemption? GOTY kiadás nincs?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Wesder
félisten
válasz kalozhun100 #208692 üzenetére
Meg
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz kalozhun100 #208694 üzenetére
De. Külön tudod megvenni hozzà az Undead Nightmare DLC-t.
-
kalozhun100
őstag
Az még pluszba 2500Ft.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Wesder
félisten
válasz kalozhun100 #208696 üzenetére
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest