- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kIsDe`
tag
A legjobb biznisz gp-ben volt "ingyen". Mindhárom
-
useless
aktív tag
Holnaptól még bővülhet értelmes nagyobb címekkel a Spring Sale vagy a szokásos heti kukákkal tömik még ki vajon?
-۞- -۞-
-
-Rolika-
senior tag
válasz l.skywalker #208799 üzenetére
Igen pontosan. Nagyon beszippantott
Bárcsak mindig utolsó lettem volna és akkor most nem akarnám megvenni.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
oriic
HÁZIGAZDA
Saint's Row: The Third Remastered trailer - Megjelenés május 22-én.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
zolka1977
tag
Szasztok!
Mikorra várható dashboard update?
10.0.18363.9135 a legutóbbi 2020 februári
Köszi[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
HOLNAP ESTE 11KOR INSIDE XBOX
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
-
-
Wesder
félisten
A holnapi Rocket League sorsolàshoz hozzácsaptunk még egy Saint's Row IV Re-Elected jàtékot is, így 2 sorsolàs lesz ugyanazon a linken.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Pár napra kaptunk kölcsön egy XBOX One S-t.
Van rá olyan játék, mint a PS4-re a Knowledge is Power? Vagy valami jó ingyenes game?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #208825 üzenetére
Az RL megvan nem?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz negyven2 #208823 üzenetére
Ezt nem is néztem.
Digital Foundry elemzés előző kiadásokról
Leesett ez anno 20 FPS-re is, ami azért durva, hogy még ezek után sem lesz meg egyik kiadásban sem a 60 FPS.
Live-Die-Respawn
-
matex
aktív tag
Adott egy 2 napja lejárt GPU előfizetés, ami GP-ről lett GPU-ra átváltva. Erre a felhasználói névre lehet 12 hónap Gold + 1 hónap GPU variációt csinálni? Vagy a 12 hónapot ahogy beaktiválom, egyből 4 hónap GPU-ra konvertálja, így el is buktam? Köszönöm!
-
parandroid
félisten
válasz cellpeti #208824 üzenetére
Ha hazaérek, megnézem, van-e kipróbálós game pass kódom, elvileg mintha lenne a géphez kapott 14 napos, azt szívesen odaadom. Game passban biztosan találtok kedvetekre való játékot. Kb egy óra múlva tudom küldeni privátban, ha megtalálom.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jól bevált headsetet Xbox One-hoz 20k-így bezárólag?
-
Madoc
veterán
Akciós a cloud alpha gold. Megéri váltani cloud 2-ről? Ennyiért bizsereg a tenyerem
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz tajati #208843 üzenetére
Licensznek nincs jelentősége, a ps design-os füles is jó a boxhoz akár. 5.1-7.1et nem tudod boxon kihasználni csak a dolby atmost de az brutál. Külső hangkártyákat nem kezel az xbox.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
őstag
A kezdeti nehézségeken felülemelkedve NieR Automata függő lettem. Elképesztően változatos ez a játék. A soundtrackjét imádom. Pedig 45 perc után majdnem elengedtem, óriási hiba lett volna.
-
L3fty
csendes tag
Egyelőre csak nézegetem az Eternalt a store-ban, addig is megvettem a Doom 3-at (most féláron). Milyen jó játék! Hangulatra jobban húz az elődeihez, mint a 2016.
-
S@c@
őstag
Sziasztok!
Ha kerem garancias idoszak alatt meg ujrapasztazzak a gepem meg takaritjak? Valamint ilyenkor mennyivel no meg a gari?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest