Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
válasz banderasz77 #206551 üzenetére
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ha valaki lenne olyan kedves és tudna segíteni a Konzolvilágos akciós kontroller vásárlásban, az kérem dobjon egy privátot!
(^)(>.<)(^)
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Segítünk. Igen a kontrollerbe elég csatlakoztatni. A vezeték nélküliek amúgy is jellemzően elég drágák. Tudom, ne filléreskedjünk, de van, hogy egy sima telefonos headset, amit mobilok mellé adtak is jó. Simán bedugja a kontrollerbe és működik.
Ha ez nem jó, akkor bármelyik olyan füles jó, amin van mikrofon és CTIA szabványos.
Részleteket itt találsz:
https://beta.support.xbox.com/help/hardware-network/accessories/connect-compatible-headset
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gaboman
nagyúr
Még mindig szenvedek a Fallen Orderrel, már visszavettem 1080P-re,de ott is ugyan úgy akad, belassul. Betöltetem utána a Metró Exhaust, ott nem tapasztaltam ilyet.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gaboman #206556 üzenetére
Az ilyen játékot érdemes félretenni, megvárni míg jön hozzá frissítés, de sajnos csodát ne várj. Hamarabb adták ki, minthogy ténylegesen befejezték volna. X-en jól fut, S-en szaggat sokaknál. Valszeg rosszul/nem tökéletesen lett optimalizálva.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AYEL
tag
válasz l.skywalker #206555 üzenetére
Nagyon köszi, vezetékes lesz!
találtam ezt a Stinger Core nevűt. Ezt jó lehet?
Van bevált modell, amit tudtok javasolni?Smith & Wesson M&P45 - Black - Thumb Safety
-
Gaboman
nagyúr
válasz l.skywalker #206557 üzenetére
Nekem X-van, mégis kegyetlen ahogy szaggatni, tölteni tud.Nincs különbség 1080p vagy 4K között, ugyan úgy rossz.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gaboman #206562 üzenetére
Ezek összetett dolgok. Vannak bug-ok amik pl. csak a játékosok 5%-nál jelentkeznek. Nagy valószínűség szerint nálad valamiért előjöttek a játék hibái. Nálam ilyen a Breakpoint. Szinte játszhatatlan annyi gond van vele. Abban bízhatsz, bízhatunk, hogy javítják.
Ill. ha nagyon rossz, megpróbálhatsz egy refundot.
-
Gaboman
nagyúr
válasz l.skywalker #206564 üzenetére
Nem kérek rá, várok hátha jön egy javítás.
-
KardosAttila
aktív tag
Nem tudom volt e már, de elérhető a halo 1 pc-n mcc részeként.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz twi452 #206502 üzenetére
TSW 20 - GamePass
Akkor ezek szerint One X-en is? Azt hittem csak a One S-t veszik már semmibe. Dadog, droppol, ocsmány grafika. A grafika még nem is érdekel, de mi a szarért laggol? Élvezhetetlen.
Azért egy kicsit lehetne optimalizálni.
Mondjuk csak poénból néztem rá.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #206568 üzenetére
Fejlesztői trehányság
-
őstag
válasz twi452 #206502 üzenetére
"Ez a train sim world gyalázatosan fut"
És milyen gyalázatosan unalmas! Kb 1,5 órát kínoztam magam vele. Az még, csak hagyján, hogy bonyolult elindítani, de rá lehet jönni az infók alapján, viszont egyik állomásról a másikra eljutni.. hááát nem valami nagy élvezet. Van olyan állomás, ami több mint 40 mérföldre van. Nyugodtan kimentem, csináltam egy kávét, megittam, a vonat meg szép komótosan haladt 80Mph-val és még mindig volt hátra 12 mérföld. A nagy piros dízelt véletlenül leállítottam - ahogy nézegettem, hogy melyik kapcsoló mire való - és soha többet nem tudtam elindítani. Én kukáztam ezt a játékot.Üdv: Mcrazy
-
persil
nagyúr
válasz Mcrazy #206570 üzenetére
En nem is ertem, hogy aki kiprobalta milyen izgalmakat vart egy vonatszimulatortol...
El tudom kepzelni, hogy terepasztal rajongoknak, masinisztaknak, vonatos gyujtoknek stb jopofa lehet egy vonatos jatek, de, hogy ezt valaki "jatekkent", az izgalmas jatekmenet miatt szedje le, az meredek.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Bep
őstag
válasz Mcrazy #206570 üzenetére
Pl. elkezded a németet.
Tutorialban igaz ez nincs benne, de a vezérülés mögött a kapcsolószekrényen felmnyomod a PZB, Sifa kapcsolót (majd a típus állító jobb térdnél lesz lent, a visszajelentők bal kéznél).
Itt egy kis lábjegyzet a PZB vonatbefolyásolóról [link]
Így nem fogsz elmenni kávézni -
modflow
veterán
The Division 2-nél mi ez a 56,28 Gb-os patch????
-
parandroid
félisten
válasz persil #206571 üzenetére
Valami Railroad Tycoon-féle casual terepasztal-szimulátort én el tudnék képzelni. Az olyan régen volt már, grafikailag lenne mit frissíteni. Nem biztos, hogy rákattannék, de azt kipróbálnám.
Persze ez a játék első blikkre sem olyan, szóval a meglátásotok abszolut jogos.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
slyder81
tag
Hali. Sikerült beszereznem egy kinekt átalakitót, de sajnos tápja nincs meg. Ha valakinek van, megkérhetném hogy dobjon egy képet a táp bemeneti jakjéről, és a táp adatairól?!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz l.skywalker #206569 üzenetére
(#206569) l.skywalker Sajnos igen.
Mcrazy: Pont erre gondoltam én is, hogy talán konzolon picit könnyítve van a kezelés, mert nincs 600db gomb működésbe hozni egy vonatot, hát nem. Jó mondjuk szimulátor..
Nem baj, kuka nekem is.ETS2-t ne bántsátok, az feeling ST22 LacikaSzimulátor
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
elder troll
őstag
válasz parandroid #206578 üzenetére
A vonat sim téma miatt nekem is bevillant a transport tycoon deluxe, akkor ennek a mai napig nincs kontrollerrel irányítható modern alternatívája?
-
KardosAttila
aktív tag
Forza motorsport 7 sebring 300, le mans 250 versenyeket teljesítette innen valaki? A nürburgring 125, és a spa-francorchamps 100 még csak-csak ment,de a maradék nagyon durva, kb 3 órás versenyek
-
elder troll
őstag
válasz KardosAttila #206582 üzenetére
Megvolt mindegyik, a hosszabbakat 20-30 perces részletekben csináltam meg.
Az elsőnél megszivattam magam, mert mindenkit feltartottam pedig csak a saját kategóriámmal kellett volna versenyezni (lambo vs civic)[ Szerkesztve ]
-
KardosAttila
aktív tag
válasz elder troll #206584 üzenetére
Én is hasonlóan jártam,sokáig feltartottam őket, majd hibáztam, és hárman is elmentek mellettem, aztán csodálkoztam h még mindig 1. Helyen vagyok, azt hittem bug. :D
-
zsocy
őstag
Persze, lenyomtam mindet, tényleg nagyon hosszú volt. Régen működött hogyha always onban volt a box akkor éjszakára is ott lehetett hagyni, a következő belépésnél ott folytattad ahol voltál. Így tudtam menteni, aztán több részletben lenyomtam.
-
gduck
addikt
Persze Összes verseny megvan, ezek azért húzósak voltak. 30 percenként pitstop volt
-
Bep
őstag
Én igen. Sebring 300 azért is volt durva számomra, mert nem szeretem azt a pályát annyira. 3ó de tartottam közben szünetet, kutyaséta, kaja. Le mans már csak hab volt a tortán :D
Így ki lett fullozva a tábla. Mondjuk én a tábla 3/4-t is long hosszúságóú beállítással mentem (17-23p versenyek)
Még acsi miatt a Spa-t kellene extra long-ban lenyomni ami kb. Sebring 300-al egyenértékű :D[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
Csak én képzelem be magamnak vagy valóban gyors lett a dash a legutolsó (insider) frissítés óta? Mert jelenleg menüpont választás után 0 késleltetéssel, egyből megjelenik a tartalom. Legyen az játékok listája, MS store, stb. Iszonyat gyors!
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Miként lehetne alkalmi játékos társat keresni, találni minecraftba? 7-8 éves kor közöttiekre gondoltam, egyelőre meg vagyok lőve miként lehetne.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S@c@
őstag
válasz l.skywalker #206583 üzenetére
Gyorsan toltom is! Sok nap nem maradt már, de remélem a storyt kijásztom.
-
rdt89
addikt
Én részletben csináltam a leghosszabbat, és 10 kör volt már csak hátra, elmentem kajálni és kicsit pihentem, erre az xbox energy saver módba volt és mire visszatértem kikapcsolt, jajj de boldog voltam, 1 hétig a Forza-ra se bírtam nézni.
-
Wesder
félisten
Belenéztem Mixeren az új Ori-ba, jó lesz ez. Kedden màr nyomhatjuk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #206599 üzenetére
Ugyan. Nem a Hollow Knight-ot akarja kipróbàlni, csak az Ori-t.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Warships
- LG V30 - vezércsel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest