- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylorp
senior tag
Sziasztok! Használ valaki Sport Blue contollert? Mennyire bírja a gumírozás? Esetleg erről is ugyanúgy leválik mint az Elite-ről?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
GalaHU
őstag
válasz sch_a #206399 üzenetére
Technikailag nem jobb, a Logi a régi fogaskerekes hajtást űzi, közepén ordas nagy FFB lyukkal. TMX-ről nem előrelépés, de ha csak a pedálon akarsz fejleszteni akkor van TM 3 pedálos szett és most jelentettek be egy vadonatúj pedálszettet is, bár az még nem kapható.
A Wheel Stand Pro eltérő verziói csak az előrefúrt lyukakban különböznek, ha jól tudom akkor a TM-eken ez egyforma, bár erre nem vennék mérget. De minden kormányhoz van drill-plate, az alapján kb 5 perc megfelelő furatokat készíteni a WSP-re.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #206403 üzenetére
Nem vicc, de nem is azt jelenti, hogy mindenkinél leválik - hanem azt, hogy a tulajdonosok NAGY százalékánál. Nekem 5 ismerősből háromnál. Nálam volt egy Combat Tech (ami hasonlít a Sport Blue-hoz) és annk az alsó gumi borítása is kijött a keretből.
Egyszerűen csak sok a problémás alkat. Ettől függetlenül én is veszek egy Sport Blue-t mert a Combat Tech-et is cserélték garanciában gond nélkül.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #206404 üzenetére
Azért mondtam hogy biztos kifogtam egy jót, meg azért vicces mert nekem még nincs. Valamiért sokmindenben szerencsés vagyok, csak abban nem, amiben kéne.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Crytek
nagyúr
Control bekerült igaz egyelőre csak psnowba...közeleg a game pass érzem
Next PC Upgrade: 2022
-
Bogyi007
veterán
válasz Crytek #206407 üzenetére
Vagy éppen ezért nem került be eddig sem és nem is fog....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Crytek
nagyúr
válasz Bogyi007 #206408 üzenetére
Eddig is voltak keresztbe kerülések lásd pl a Wolfit is game passban ott figyel most megy ps nowba is. Szóval ez nem kizáró ok.
Érzésre szerintem megvárják a steam-es startot ,hogy minden centet kisajtoljanak a teljesből aztán rá 2-3 hónapra ott lesz az tutira.Nekik is jól jön az a pár milla a MS-tól miután már senkit nem érdekel a game és alig fogy.Next PC Upgrade: 2022
-
Bogyi007
veterán
válasz Crytek #206409 üzenetére
Az neked kimaradt hogy Phil Spencer bejelentette hogy jön a játék a Game Passba amit gyorsan megcáfolt a Remedy, közben élesedtek azon pletykák hogy a Sony esetleg őket is megveszi?
Aztán erre jött a Ps Now bejelentés....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
-
Bep
őstag
Baaaaaa..... nem rég gondolkoztam a TSW 2020 megvételén
-
GalaHU
őstag
válasz bulikavagyok #206415 üzenetére
Igaz, TX a tuti Boxra!
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Sinu
senior tag
Hátha valakit érint, Konzolvilágban azt mondta a srác, hogy csak egy kontrollert vehetek az akció keretében.
No Future
-
zsolti72837
addikt
Általában amikor megakarok venni valamit vagy meg is veszem akkor egyből bekerül valahova.
Amúgy az NBA nem rossz, de szerintem kipróbálom ezt a vonatos játékot is.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
olyan gondom van hogy iphone headsetet bedugok a controllerbe akkor ciripelő hangot hallok folyamatosan. Ez mitől van? Ha veszek egy Kingston HyperX Cloud Stinger Core-t akkor azzal nem fog ciripelni ugye??
Üdv: Csabee.
-
-
xboxx
kezdő
Sziasztok!
S -ben cserélt már valaki ventilátort?
Hasonló megoldásban gondolkodom , mint ebben a videóban.Csak nem tudom eldönteni , hogy , Cooler Master JetFlo 120 vagy Silent Wings 3 legyen átalakítóval.
[link]
[link]Ha valaki vágja az angolt és van egy kis ideje, leírná hogy nagyjából miket mond a srác a két ventiről?
KÖSZI !
-
l.skywalker
Topikgazda
Black Desert Online is játszható lesz XO és PS4 között [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Visszakerült a Store-ba a 360BC-s DuckTales: Remastered a tavalyi kivezetés után:
https://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/DuckTales-Remastered/66acd000-77fe-1000-9115-d802584113c6Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass 2020. Március
Hamarosan bekerülő játékok:
Hamarosan kivonuló játékok:
Kiegészítők információk / frissítések:
• 2020. március 13-15: Bleeding Edge Beta
• 2020. március 13: State of Decay 2: Juggernaut Edition Update
• Black Desert Online: Cross-play supportNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
Írtam nekik, kíváncsi vagyok lesz-e valami reakció részükről.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #206438 üzenetére
NBA2K20 várós. Lassan a pályára is lemegyek dobálni...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #206430 üzenetére
Hunt: Showdown is megkapjha a cross-playt a következő hetekben: Hunt: Showdown to Add Cross-Play Between PS4 and Xbox One in the Coming Weeks
-
nagyúr
válasz l.skywalker #206438 üzenetére
Köszi a linkeket! Vonatosra ránézek.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #206389 üzenetére
Igen, tudott más. Tegnap indirekt vettem egy Sport Blue-t
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #206446 üzenetére
Na igen :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Idén érkezik Xbox One-ra és Playstation 4-re a Skater XL c. indie játék a deszkások nagy örömére. A Playstation blog-on részletesen írás készült a játék mechanizmusáról, fejlesztéséről:
Skater XL grants unparalleled access to skateboarding and its culture.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Sziasztok
SW Jedi Fallen - hez hasonló játékot tudtok mondani ?
Sztori alapú, inkább küzdős, kardozós, nem lövöldözős
Star Wars, Marvel, Transzformers, vagy valamilyen szuperhősős ... bár ahogy néztem ilyen nem nagyon van, de Ti hátha tudtok valamit
Ne Sonic , de ne is +18 karikás legyen
Tomb Raider nem jó
Egyéb kívánságom nincsen
szerk
Kotor lenne a tuti, de az ugye csak sima Xbox classic ra van csak
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sith7 #206449 üzenetére
a KOTOR fut One-on is. Azt nyugodtan megveheted.
https://www.xbox.com/hu-hu/xbox-one/backward-compatibility/available-games
Ezek mind benne vannak a visszafelé kompatibilitásban:
• Star Wars Battlefront
• Star Wars Battlefront II
• Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
• Star Wars Jedi Starfighter
• Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
• Star Wars Republic Commando
• Star Wars: Knights of the Old Republic
• Star Wars: The Force Unleashed
• Star Wars: The Force Unleashed IINem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest