- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dussy
őstag
válasz l.skywalker #206144 üzenetére
Köszi mindenkinek!
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Wesder
félisten
3.5h alatt 70x haltam meg az Oriban, de 30% màr kész.
Zseniàlis egy jàték és folyik a myàl a szàdból annyira gyönyörű. A 2. rész is biztos ugyan ilyen jó lesz, ha nem jobb.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
félisten
válasz parandroid #206117 üzenetére
Az mondjuk igaz.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Wesder
félisten
válasz sugarforce #206154 üzenetére
Easy-n kezdtem a Story miatt, a halàlok oka többnyire figyelmetlenség volt. Legtöbbször a fàban haltam meg, mikor teleportàlós részek vannak, illetve mikor felfelé kell haladni a végén, mert jön föl a kék cucc.
Biztos hogy egy normal fokozatot még kapni fog, de a hard sem kizàrt. A One Life meg esélytelen. Emelem kalapom az elött, aki úgy le tudta tolni.
Most hogy megkaptam a Bash képességet egyszerüen élvezet benne a haladàs, az ide-oda zikàzàs.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz Wesder #206155 üzenetére
a játék zsnei, pár hete vettem elő és vittem végig. Igaz én is Easy-n. Látvány és zene gyönyörű, az új pedig tesztelők alapján bőven AAA kategóriájú, szóval ha minden Xbox exkluzív ilyen minőséget hoz akkor egy 4-5 éves gamepassra beruháznék
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
AMD Power
titán
Jakuza 0 chapter 2-nél már elakadtam. Nem is tudom mi lenne néha velem Youtube nélkül.
-
MrPeekaboo
senior tag
Ha már Ori, akkor megnéztem és 4 évvel ezelőtt, januárban kezdtem el a sima, nem Definitive edition-t. 12 órám van benne, de csak 21%-on állok... Annyira emlékszem, hogy valahogy felfelé kellett kilőve mennem elég hosszú szakaszon és amikor 30-adjára sem sikerült, akkor kiidegelt és elengedtem. Azóta nem játszottam vele, pedig nekem is tetszett. És annál a vizes résznél még nem is jártam...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz MrPeekaboo #206159 üzenetére
Kell egy kis idő, míg az ember ràérez hogy hogyan és mit merre, de szerintem nem vészes. Tényleg sokszor azért haltam meg, mert figyelmetlen voltam. Ami igazàn idegesített, az az ha elfelejtettem checkpointot letenni, és emiatt buktam egy csomó időt ha meghaltam. A 2-ben màr többször lehet majd menteni, elvileg nem fog kelleni soulstone. Ha jól emlékszem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz Wesder #206157 üzenetére
Definitive Edition-t toltam (gondolom Te is Gamepassban), 8-9 óra körül rémlik. Első végigjátszás volt, vagyis anno majdnem feléig megcsináltam de most teljesen újrakezdtem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
válasz pzstm #206161 üzenetére
Igen a Pass-os Def Edition-t tolom.
Akkor nekem is lesz egy 10-12h ha ilyen tempoban haladok.MrPeekaboo
Mikor megkaptam a skill-t, akkor volt ott egy kis üregben egy 100-as XP gömb, amit úgy tudtàl megszerezni, ha azt a rózsaszínlilàs gömböt amit a viràg lő odalökve àttöröd a korhadt fàt. Tudtam merre kell irànyítani, de a kezem csak nem àllt rà, a 15. alkalomnàl màr ordibàltam magammal, hogy "Nem érted b+ hogy lefelé lökd, ne felfelé!?" Ugye a nyíl azt mutatja hogy Ori hova fog ugrani, a gömb meg ellentétes irànyba megy olyankor.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Siffredi
senior tag
válasz MrPeekaboo #206162 üzenetére
Úgy tudom, a def edition-t könnyebbre csinálták, mint a sima verziót.
-
Sziasztok. Hogy is van ez a live gold meg gp ultimate?
megvan még a géphez kapott live gold és a 3hónapos gp ultimate kód...
előbb a livegold kódot kell aktiválni utána a gpu-t?Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Siffredi #206164 üzenetére
Igen, tudom, de végülis 34%-nál járok és megpróbálom ezt továbbjátszani. Ha nagyon nem megy, akkor majd rápróbálok a def-re, de ha az csak a save-ben könnyebb, mint ez, akkor nem leszek előrébb.
Wesder:
A Ginso Tree tetején járok, pont azon a részen, amit írtál. Egyelőre a fa kilövésén vagyok, de úgy néz ki ez volt amiért anno abbahagytam, meg amiért most is fogom. Egy órája próbálom és nem megy. Videón ránéztem az ez után következő vizes részre, az meg kb. a lehetetlen küldetés számomra. -
Wesder
félisten
válasz MrPeekaboo #206166 üzenetére
15p volt mire a vizes részt megoldottam, közben meg asszony is zavart.
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #206167 üzenetére
Ja, nálam is mindig az egész család segíteni próbál. Lányaim különösen okosak, rengeteg remek ötlettel, de nejemnek is vannak mindig jó meglátásai: ‘miért nem vetted be azt a kanyart?’, ‘miért mentél neki?’, ‘dehát csak el ki kellett volna kerülnöd azt a fát’, meg ilyenek. Ja, én főleg forzázok.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #206168 üzenetére
Pedig ebből az jött le, hogy COD multit tolsz
Kanyar, fa...Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #205993 üzenetére
Pont attól tűnik hitelesnek, mert nem magyarul ír.
Kevésbé jártas emberek vagy gyerekek pont azt a két szót fogják érteni, hogy email és password, mert ezt mindneki tudja kategória, de azt már nem, hogy miért van a nickname mögött #szám halványan."Got any other secret weapons?"
-
Most kaptam az emailt,megszűnik március 31.-én a playit kedvezményprogram. ez csak azokat érint, akinek van playit-es prepaid kártyája
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Madoc
veterán
válasz st3v3np3t3r #206173 üzenetére
A mastercard priceless szűnik meg,ami minden mastercard tulajnak elérhető volt regisztráció után, amiben a konzolvilágon kívül még sokmindenre volt kedvezmény. Ezen belül volt külön a playit card-os kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Janusz001
őstag
Azt hogyan tudom kiszűrni, hogy mely játékokat vettem meg, tehát amik nem a gold -hoz voltak. A régi "S" -t olyan helyre vinném, ahol nincs net, olyan játékokkal tölteném fel, amikhez nem kell online lenni.
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz st3v3np3t3r #206173 üzenetére
En is most kaptam reggel. Ezutan a KV Mastercardnak sok ertelme nem lesz!?
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan "hibával", hogy acsi megszerzésekor nem jelenik meg boxon az üzenet? Telóra egyből megjön, de a TV-n nem jelenik meg semmi üzenet
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz dussy #206110 üzenetére
Tavaly volt 89k KV-nál és nem vettem meg Jó tudom cirka 15 ezer forintról beszélgetünk, de akkor is. Plussz egyik bundle sem adja. Talán idén
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #206179 üzenetére
acsi nálam továbbra sem javult, party inv már látszik
-
sanyi0627
senior tag
Acsi nálam tegnap ment.
Ellenben a party bebugolt csak connecting-et írt.
Azt egyszer csak megjavult kB 5-ik inv-re.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
gduck
addikt
Igen, Alpha skip-ahead
Nekem ekkor jött utoljára frissítés: 2020.02.29 2:09 AM
Verzió: 10.0.19041.1663 (rs_xbox_release_2004.200226-0000)[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Menteni luxus b+?!
Egy 30 percnyi haladàsom ment a kukàba, mert elfelejtettem menteni.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz Wesder #206187 üzenetére
Uj Oriba mar lesz majd autosave is kritikus helyeken....tobbszor szivtam be hogy elfelejtettem soul linket csinalni, miutan 56. Probalkozasra egy szivatost reszt atvittem😁😁😁
olyankor konzol off volt
-
Wesder
félisten
válasz pzstm #206188 üzenetére
Igen, olvastam. Illetve a lightsword is jobbnak tünik, mint a fénygömbbel tàmadni.
Vettem egy nagy levegőt, és megcsinàltam újra. Mostmàr figyelek a mentésre, így is van 8 orbom.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
Samurai Shodownnak volt már ingyenes hétvégi próbája?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz sugarforce #206191 üzenetére
Igen, ràjöttem.
-
csuvicsuva
addikt
Márciusi első két GwG játék beszerezhető: [Batman] [Castlevania]
Bár PC, de Microsoft, eredeti árakat tessék figyelni: [ez] meg [ez] már mik ezek?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
r.levente75
addikt
válasz csuvicsuva #206193 üzenetére
Na a rézfánfütyülőjét, most ingyenes... nemrég vettem meg őket!
-
AMD Power
titán
válasz csuvicsuva #206193 üzenetére
Be is huztam oket! Thx!
-
csuvicsuva
addikt
válasz r.levente75 #206194 üzenetére
Kérj refundot, tudsz belőle venni még egy Xboxot.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
pzstm
titán
válasz sugarforce #206191 üzenetére
szerencsére már ott sem mentek jónéhány éve
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Frissítettem a GwG részt az összefoglalóban:
https://gamepod.hu/tema/xbox_one_altalanos_tudnivalok_aktualitasok_segitse/hsz_7-7.html
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Def26
félisten
street of rage szerű van boxra?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest