- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0630
senior tag
Van már valami infó/pletyka, hogy mi jön a most kikerülő játékok helyett UGP-be?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
-
Siffredi
senior tag
válasz hentes555 #205299 üzenetére
Szia!
Ha hosszabb távra tervezel, és sokáig akarod élvezni az ultimate game pass előnyeit, akkor érdemesebb inkább goldot venni (több évest akár), és arra rávenni a 300 Ft-os ultimate-et. Így kijöhet kb. 1000 Ft/hó-ra az előfizetés, ami szerintem nem rossz. Ja, 3 évre lehet max előre megvenni az előfizetést.
-
Peat76
őstag
Ha veszek egy 12+1 hónapos Gold-ot majd arra rátolom..😃 a 3 hónapos Ultimate Game Pass-t akkor ugye lesz 16 hónap Ultimate Game pass-om?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
hentes555
senior tag
válasz l.skywalker #205311 üzenetére
Arra nincs szükségem, mert csak netezésre/office-ra használom az asztalit, lapost. Akkor szerintem a sima Game Pass lesz.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Siffredi
senior tag
válasz hentes555 #205310 üzenetére
Azért jobb az ultimate, mert minden benne van. Ha csak sima game pass-t veszel, akkor vagy nem tudsz multizni, vagy veszel még mellé goldot is. Meg ugye a gold mellé kapsz havi 4 "remek" játékot is.
Egyébként 12 ezer körül szokott lenni éves gold, általában kapsz mellé +1 hónapot is, az jobban megérné, de persze ezt neked kell tudnod... -
-
hentes555
senior tag
Tudom, hogy a multihoz kell a gold és ez az ultimateben van. Igazából nem multiztam mikor gépen játszogattam sem sosem. Bár nem tudom, a Forza Horizon 4-ben van jó multis mód?
Lehet csak megveszem, az az ezres már mindegy.."Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
IntelKiller7
Topikgazda
Valaki kapott már iPhone-ra xCloud hozzáférést?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
MunezXBK
nagyúr
válasz IntelKiller7 #205316 üzenetére
Még Iphone-t se kaptam.
-
parandroid
félisten
válasz hentes555 #205310 üzenetére
Gyakorlatilag igen, mert a havi 4 Games with Gold játékot is megkapod vele, ami a Gold előfizetéshez jár.
Forza Horizon 4 meg multi nélkül félkarú óriás, a heti feladatokhoz is kellenek a multis feladatok is. Élvezhető persze offline is, de mindenképpen érdemes kipróbálni azt is.
Amúgy meg pillanatnyilag anyagilag a legkedvezőbb megoldás az éves gold előfizura ráaktiválni a 300 Ft-os Game Pass Ultimate-et (kb 12k Ft-ból jön ki akár 15-16 hónap), szóval ez is mellette szól.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #205316 üzenetére
Ez nincs a mi régiónkban még szerintem. Kell hozzá a ***
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #205321 üzenetére
Mi az a TriStar?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz elder troll #205323 üzenetére
Tudom, csak viccvót.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #205321 üzenetére
Mármint iPhone-ra nincs itthon még a Console Streaming. Csak az xCloud indult el de az Androidon is még csak pár országában érthető el
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Remiel
őstag
valaki segítsen aki jobban ért ehhez mint én (nem nehéz)
szóval még mindig fülest keresek és most tudnék nagyon jó áron venni egy Asus ROG Centurion 7.1 de az istennek sem találok egyértelmű oldalt aki azt mondja igen minden működik xbox x - el, nyugodtan vedd meg
ha nem akkor marad a steelseries 9x ami kb 20k plusz ahhoz az árhoz képest amiért az Asust megkapnám
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
válasz Maxxy10 #205328 üzenetére
a 9x 61k lenne most az oldalukról rendelve
ha megbarátkozom mégis a vezetékkel akkor ez még ami érdekel Sennheiser GSP 600, most itt nagyon jó az ára, bár olvastam véleményeket, hogy erősítúvel az igazi, de annyit tuti nem költök egy fülesre
még egy ASTRO A50 gen3 találtam használtan, az xbox variánst az 55k lenne, de messze van én meg tuti nem veszek ilyesmit kép alapján, csak ha meg tudom nézni élőben
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
AMD Power
titán
-
törölt tag
-
hentes555
senior tag
Na Ultimate megvéve, indulhat a játék.
Amúgy így megvannak ugye a PC-s változatok is. És teszem fel, ha ugyanannak a játéknak letöltöm az Xbox és PC változatát is, két külön mentésként fogja kezelni a játékmenetet vagy egyként?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Crytek
nagyúr
"Február végéig kikerül az Xbox Game Passból a Snake Pass Platformer, a feledhető Just Cause 4, de búcsút inthetünk a Lara Croft eredettörténetét feldolgozó trilógia középső darabjának, a kiváló Rise of the Tomb Raidernek is. Végezetül szintén megszámláltattak a Batman: Return to Arkham napjai, amely cím voltaképp a Batman: Arkham Origins és a Batman: Arkham City felújított, gyűjteményes kiadását takarja."
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
szimszonos
őstag
Csináltam amerikai paypal számlát hogy megvegyem a Division 2 játékot.Vásárlásnál kéri a kártyaadataimat.Ha megadom a magyar Mastercard kártyám adatait akkor gondolom megtudom már venni a játékot.A kérdésem az lenne hogy ilyen esetben a paypal vagy a bankom von le valamilyen tranzakciós díjat?
-
persil
nagyúr
válasz MasterMark #205344 üzenetére
Eskuszom lassan a vpn helyett a gold/gamepass temakort kene tiltolistara tenni. :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #205345 üzenetére
Papíron senki, mert ez kártyás vásárlásnak minősül. Arra esetleg érdemes figyelni, hogy a fizetés véglegesítése előtt ne a forint legyen kiírva, mint összeg, hanem az USD. Mert ha forint van, akkor a PayPal váltja és nekik elég rossz a váltójuk. Azt kell kiválasztani, hogy a saját bankod váltson...
-
félisten
válasz szimszonos #205345 üzenetére
Attól függ, hogy hova van regisztrálva a PP.
Ha US cím, akkor elfogadja, de hallottam, hogy szívatott azzal, hogy mutass legal documentet arról, hogy ott is élsz.
De elég csak a kártyádat beregelni."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kirkri
addikt
válasz l.skywalker #205347 üzenetére
Nekem az erre a célra létrehozott US PayPal accountomon nem tudom valamiéért átváltani, hogy ne a PayPal váltson. Tudom, hogy hol kell, a másik PayPal accountomon át is tudom váltani, ennél sajnos nem, mert csak egy fél másodpercre villan fel az az ablak ahol át lehet(ne) állítani.
21 éve a Prohardveren! ™
-
senki66
senior tag
Kérlek ne kövezzetek meg, de szeretnék tanácsot kérni. Ha a Luke által promózott 100 ezres akció bejön X-re, akkor beújítanék egyet, viszont nem tudom milyen "előfizú" lenne a legjobb.Soha életemben nem volt konzolom még csak és kizárólag PC-én játszottam és nem is vásároltam még játékot, úgyhogy teljesen kínai nekem az egész "játékrendszer".
Egy ideig valszeg csak a Forza Horizon 4 (meg esetleg a Forza Sport 7) -tel játszanék, másra időm sem lenne és csak konzolon, PC nem bírja ezeket már, viszont FH4-ben minden fícsört szeretnék használni online játék meg minden ami van. Milyen előfizetés(ek)re lenne szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest