-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zbundy
aktív tag
Tud valaki segíteni Nat type ügyben? Állandóan moderate statuszban van, pedig multi szempontjából az open-t javasolja. Én ezt megtudom változtatni? Vagy a szolgáltató kell hozzá? Vagy hogy működik?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Milyen jó, hogy nem vettem meg az Anthem-et.. Valamikor neki is állok, bár csak a Gears után..
Véleményem szubjektív...
-
HunChris
senior tag
-
IreN!CuS
őstag
Urak,
Jó másfél év után újfent elővettem a boxot - EA access sima volt, viszont ez az Xbox Game Pass Ultimate számomra új.
Storeban felajánlja a 2 months for 2$ opciót az az megterhelik a számlám 600 ft-val majd minden további hónap 4190 ft lesz.
A kérdésem csupán annyi, hogy ha most befizetem ezt a 600 ft-t de nem szeretném, hogy utána havi szinten levonják a 4k-t csak ki kell kapcsolnom az automatikus megújítást igaz?Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz XboxGamePass #187911 üzenetére
nagyon köszi a gyors választ
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Bogyi007
veterán
válasz IreN!CuS #187910 üzenetére
Fontos!!
Mennyi Goldod van?
Mert ha a GPU aktiválás előtt Goldot veszel és utána lövöd el ezt az akciót, akkor akár 3 évre is lehet GPU előfizetésed....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Borderlands 3
Ha valakinel elojon a driftelo analog hibaja akkor Inner Deadzone erteket 0.16ra kell tenni.
Live-Die-Respawn
-
slyder81
tag
-
Gebriel
veterán
Ha egy fülesnek külön csatija van a hanghoz és a mikihez akkor az úgy bukta, hogy box-hoz használjam?
-
Gebriel
veterán
Köszi szépen!
És ezzel nem romlik a minőség?Miután szerdán megérkezett a gépem, elkezdtem leszedegetni a GP-ből a gameket.
Iszonyat jó a választék, leginkább ez miatt is döntöttem, hogy PS4 Pro mellé kell egy One is.Gondoltam lekapom az Apex Legendet is meglesem mit mutat a box-on?!
Nos hát, rá kellett pillanaton a gépre, hogy valóban egy One-m van-e és nem egy 360-an.
Iszonyat milyen különbség van így a kettő között.
Igazi csalódás volt.
Remélem a többi játéknál nincs ilyen nagy kontraszt -
-
Döglött Róka
veterán
Annyira jó a Gears 5 multija, hogy meg mindig nem alltam neki a kampánynak :)
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
F_Peter
őstag
válasz Gebriel #187925 üzenetére
Nálam volt mindegyik gép, mert agyaltam h mi kell. Nálam is ez lett a felàllàs, one x (mindent ezen amit lehet), ps slim (csak pár ex, havonta kB. 5-10 óra). Persze jobb a pro mint a slim, de nem annyival jobb mint az X az S-nèl. Arra pàr játékra meg túlzàsnak tartom a prot.
-
Bep
őstag
válasz Döglött Róka #187931 üzenetére
Akkor jól ellehetsz a kidob-belép-kidob-belép kombóval
-
törölt tag
Forza Horizon 4-hez pár napja megvásároltam a Lego DLC-t. Az normális, hogy azóta minden játékindításkor alapból a Lego World tölt be? Mert eléggé zavaró, nem ezt akartam.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #53667584 #187941 üzenetére
Ha ottani ház lett beállítva akkor igen. Állíts be egy háza a sima mappon, szerintem meg kell oldja.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #187944 üzenetére
Apexről volt szó, nem az Anthemről.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madoc
veterán
válasz szimszonos #187944 üzenetére
X-en semmi baj nincs a látvánnyal, megjelenéskor is szép volt. A tartalom hiánya lett a játék halála nem a grafika.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Január óta nem játszottam, csak a frissítéseket raktam fel.
Jó lett volna játszani, de a gondom az, hogy játékban, kb 15 mp-ként eltűnik a kép egy pár másodperce. Két játékkal próbáltam, mindkettőnél jelentkezik.
Valaki tapasztalt ilyet?
A tv-re is nemrég jött egy update, most nem tudom melyik a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest