- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kíváncsi voltam és vettem 1 havi goldot.
Beváltásnál ez a szöveg fogad:"Converting your code
Redeeming your Prepaid Xbox Live Gold 1 Month code will automatically convert to 20 days of Xbox Game Pass Ultimate and will be added to your current Xbox Game Pass Ultimate account. By redeeming this code, you agree to this conversion. All conversions are final; ratio subject to change. See xbox.com/gamepass If you choose not to redeem at this time, you can keep your code and redeem it prior to its expiration date, if any."Van continue és cancel gomb utána. Continue után még egyszer cancel / confirm.
12/18/2019-ből -> 1/8/2020 lett
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Sorry mindenkitől, én voltam balfasz.
2hónap goldot és 18hónap GamePass-t kaptam.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz i@lex #181342 üzenetére
erre mondhatni, hogy ez exkluzív
szerk.: most jut eszembe mégsem, hiszen a PC-s GamePass is benne van ennyiért
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Brad Rossetti
@WorkWombatman
Thank you so much to all the Xbox Insiders for flighting Game Pass Ultimate you have made today a LOT easier!iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
NoOne1976
őstag
Goldot hol lehet most legjobb áron venni?
-
Dzsuri89
őstag
Nagyon menő, alapból ezt a múltkori akciós havi 3 game passemet csapattam egy 2020 decemberig érvényes Gold-dal felkarolva, amit most az Ultimate Game Pass 300 Ft-os árával meghosszabbítottam 2021 január közepéig, így mind a két szolgáltatás kitart egy ideig.
Aki előre tervez több évre, annak érdemes venni 1-2 év Gold-ot és úgy hozzácsapni ezt az Ultimate csomagot. Ha jól láttam 36 hónapig jár ez az aranyos gesztus.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
Live: 2020.03.16
GP: 2021.02.13ebből Ultimate: 2021.12.23.
-
DaveHutt
őstag
8 hónap Goldom van még. Tervezek venni egy 12 hónapos Goldot, továbbá előfizetek 1 havi Gamepassra (hátha lesz 300 ft-os megint, de ha nem, akkor is jó 3 ezerért). Ha az Ultimate csomagra váltok, akkor lesz innentől 8+12+1=21 hónap Ultimate-em?
-
useless
aktív tag
2020.04.01-ig van Goldom és 2020. 01.08-ig GP-m? Ha most megveszem 300 huf-ért az 1 hónapos ultimate-et, kb. hogy fogja átkonvertálni előreláthatólag?
-۞- -۞-
-
törölt tag
válasz useless #181361 üzenetére
~2020 decembere vagy 2021 januárja lesz belőle az eddigi adatokat nézve.
Amíg a live goldod tart + annyi hónap, ahány gp hónapod van még hátra.
Bepnél is kijön ez.
2020.03 a gold miatt.
A GP-je mai naptól számolva 21 hónapra volt. -> 2020.03 + 12 hónap => 2021.03 + 9 hónap = 2021.12.hónap[ Szerkesztve ]
-
matex
aktív tag
2020.01.25-ig van Gold, és 2020.01.21-ig van Game Pass előfizetésem. Ha átváltok Ultimatre-ra, akkor csak 1 hónapot nyerek? Vagy van rá valami matek, ami alapján kiszámítható? Köszönöm!
-
pzstm
titán
nah Xbox-os dolgozók is most már megosztják, gondolom látták a statisztikákat, mennyien váltottak
Your Home Timeline
Brad Rossetti
@WorkWombatman
·
27m
What a time to be a gamer!! (link: https://www.microsoft.com/en-us/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivotverviewtab - Get all the benefits of Xbox Live Gold, plus over 100 high-quality console and PC games for one low monthly price. With games added all the time, there’s always something new to play.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
Láttátok az RGB kódokat az E3 teaserekben?
-
parandroid
félisten
Na, fasza, meglett nekem is. Xbox appban be tudtam váltani a 6 havi gp kódot, vettem cdkeysen 12 havi goldot (44 eur volt az eu-s), így lett a 2020/01 gp + 2021/01 goldból 2021/09 ultimate gp. Ez jó buli volt így azért.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Chaser
legenda
válasz Chaser #181370 üzenetére
NoOne1976-nak ment volna
cdkeysen is tényleg annyi az egy éves gold, mint most alzánáltehát ha jól értem:
van most két hónap gp-m
veszek egy egy éves goldot pl
aztán megveszem a 300ft-os ultimate-ot, és lesz 2+12+1 hónap ultimate-om összesen?ha gp-t veszek és goldot nem, akkor is tudok ultimate-re váltani?
az ultimate pedig a gp+gold együttsen?
( :szerk:
tehát chipesz (#181364) -nek ment volna ami NoOne1976-nak ment volna, és amit most magamnak címeztem ((( :[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
bigjoe666
csendes tag
Megvettem én is az akciós Game Pass Ultimate-et, és azt látom, hogy a játékaim listája vagy 20 játékkal bővült. Volt sima Game Pass-om, de csak azokat a játékokat mutatta a Games lista, amik tényleg meg is vannak.
Bementem a Store-ba, kilistázom a játékokat, és amik újak megjelentek a játékaim között, azokra azt írja ki hogy Owned... Viszont ha megnézem a játék adatlapját, akkor azt írja hogy, Game Pass-al játszhatom vagy vegyem meg.
Találkoztatok már ilyennel?
-
Steelheart2
őstag
Én is váltottam ultimatre.Julius 11 ig volt gamepassom és december 10 ig goldom.Most lett 2020.2.2 ig gamepass ultimate-m.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Chaser
legenda
válasz satee76 #181378 üzenetére
pedig a céges autó "korlátlan" üzemanyag használattal nagyon jó dolog, főleg ha 5-10 millás autót vágnak az ember sejhajjja' alá ha megsérül cserélik, nincs biztosítás, nincs értékvesztés...nekem nincs, de egyik ismerősöm ilyen felállásban használ cége autót, simán vehetne magának is akár ilyen értékben, de nem vesz, én sem vennék
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Czimby
addikt
Most van még 1év goldom meg kb 2hónap game pass.
Ha váltok ultimatre akkor 1év ultimate lesz a vége?
Nem szeretném ha neadj isten kevesebb lenne a goldom.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Maxxy10
addikt
Metro exodus csak PC-s GP-be került be?
-
bigjoe666
csendes tag
válasz l.skywalker #181382 üzenetére
Nem a Game Pass játékok listája a probléma, az általam megvásárolt játékok listája bővült
-
addikt
válasz Maxxy10 #181387 üzenetére
Úgy néz ki igen, bár az este tartogathat még némi meglepetést.
This is especially big news for Metro Exodus as it originally launched as an Epic Games Store exclusive, much to the disappointment and anger of, well, pretty much everyone. This will be the first time that people can play on PC through any other storefront than Epic, unless they pre-ordered the game on Steam before it was pulled. -
Beniii06
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ!
300Ft-ot megér, főleg ha többet is kapok az ultimate-el.
"Got any other secret weapons?"
-
törölt tag
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ha 2020-ig van GOLD-om és beaktiválok egy ilyet akkor ezek, hogy adódnak össze?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
AMD Power
titán
válasz zsolti72837 #181397 üzenetére
Főleg mondjuk úgy ha már van meglévő GP előfizud is pl.
-
Wesder
félisten
válasz zsolti72837 #181397 üzenetére
Kapsz egy hónap Goldot, meg addig pluszba Gamepass-t PC-re meg Xbox-ra. Nekem így adta.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest