-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mennyire aktív még a gears of war 4 multija, érdemes beszerezni?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyé' játék:
World of Warships: Legends. Navy Warrior
(#180048) smokiii1: Supportot keresd meg szerintem is. Volt korábban X360-as géped?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
smokiii1
aktív tag
válasz l.skywalker #180052 üzenetére
Nem volt 360am soha.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz smokiii1 #180053 üzenetére
Akkor az lehet majd a gond, ami sok más embernek volt már itt, hogy a Live létrehozásakor nem magyar lett a 360-as profil, amit évente csak 2x lehet migrálni és aminek van egy fix lokalizációja a One profillal ellentétben.
Hívd fel munkaidőben a supportot: Tel.: +36 80 01 85 90
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
i@lex
őstag
-
Crytek
nagyúr
Jeremy McGrath's Offroad ez a játék nálunk nem elérhető? "Ez az ajánlat nem érvényes az Ön területére"
Next PC Upgrade: 2022
-
tsteve
senior tag
game pass ultimate: zárult Miki mókatára
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz tsteve #180057 üzenetére
mi ebben a meglepő?
volt már pár napja téma de nem is értem a keserűség okát. Violt egy tesztidőszak, ahova jelentkezhettek Insiderek. Ők ennyiért kaphatták és atkonvertálhatták meglévő előfizujukat kedvező áron.
MAjd lesz mindenki számára elérhető is
2021.06.08-ig van Ultimate Passom, addig meg csak lesz akció is esetleg
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Crytek #180056 üzenetére
Ez sem. Elég gyakran futok bele ilyenekbe én is mostanság.
(#180058) pzstm:
És nem mellesleg:
"Your membership will continue to renew at $1/month until the product is released to the general public later this year"[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mortal 11-re tud esetleg valaki valami jó akciót? Akár lemezesen is jó lenne.
Véleményem szubjektív...
-
Micsurin
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hackeeeee #180060 üzenetére
Ha a régió b.akodás nem jön szóba, digitálisan ezt láttam: gamivo.com ALLKEYSHOP3 kóddal -3%-al: 43.64€
Lemezesen sem sokkal drágábbak: [link]
-
BigBlue69
őstag
Nem tudom volt-e már.. Meloban nem minden képet hozz be a drágaság..
Metal Gear Survive (May 23)
The Banner Saga (May 23)
The Banner Saga 2 (June 6)
Void Bastards (May 29)
Dead by Daylight (May 30)
Outer Wilds (May 30)
Full Metal Furies (June 6)
Superhot (June 6)(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #180063 üzenetére
Alapesetben de, de ahogy néztem, nem sokkal olcsóbb. Vagyis, a legolcsóbb opcióval nem szoktam szórakozni, tudod.
Köszi! Szerintem akkor keresek lemezest.
Véleményem szubjektív...
-
Wesder
félisten
válasz Micsurin #180062 üzenetére
Hàt ez jó kérdés, mert én csak jó döntéseket hoztam így pl egy sidequest chain végén úgy vélekedtek rólam hogy jó ember vagyok. Érdekelne hogy ellenkező esetben mi lenne.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #180052 üzenetére
Bezsakoltam!👍 Minden ilyesmire lecsapok. Azt majd egyszer, 2 ev mulva ha lesz idom meg is nezem...
-
nagyúr
válasz persil #180031 üzenetére
Kicsi a haszon ezeken, ezért sok studio/kiadó úgy van vele akkor a beleölt munkát sem éri meg és profitábilisabb játékokat próbálnak készíteni... ami jelenleg az MMO/battleroyale/multiplayer/coop játékok piaca... sajnos.
Sajnos a legtöbb cég a minél gyorsabb megtérülésre és minél nagyobb haszonra hajt.
Ezzel kecsegtető projektekbe öntik a pénzt inkább.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Chaser
legenda
válasz AMD Power #180068 üzenetére
én is, de sztem törlöm is
majdnem elment már fél tb, kicsit meredek, ahogy számoltam nincs fenn annyi játék, kb 300gb körülmi a különbség a gears of war 4 standard és ultimate közt? le van ez írva valahol? kaptam az x-hez egy ultimate kódot elvileg, nem tudom aktiváljam-e a kódot
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Röviden:
- alfa tesztelés zajlik, MS dolgozók otthon tesztelik
- vezető fejlesztőcégek, mint a Capcom vagy a Paradox Interactive játékaival tesztelnek
- jelenleg 1900 játék van fejlesztés alatt Xbox One-ra, ezek mindg xCloud képesek lesznek
- a közelmúltban a streaming opciót is hozzáadták az Xbox Developer Kit standard-ok közé
stb.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #180080 üzenetére
Mar nagyon regota ennyi ott a bf1
Olyan ez, mint a "bevezeto ar" ami a termek kifutasaig allando
Egyebkent be is szereztem egy ideje, annyit bosegesen meger.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
B.i.L
senior tag
Sziasztok,ma csatlakoztam én is,kipróbálom a 360 mellé....remélem ez nem csak porfogó lesz.
Horgászni mentem...B.i.L
-
törölt tag
válasz Wesder #180084 üzenetére
Xbox One topikban vagyunk szerintem, így kizárásos alapon One valamelyik variánsáról lehet szó (fat, s, x).
(#180083) B.i.L
A téma összefoglaló után a Game Pass előfizetést érdemes megnézni (300ft 1 hónap). Itt tudod lemondani az ismétlődő számlázást. 200+ játékhoz férsz hozzá előfizetéses konstrukcióban.[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz l.skywalker #180080 üzenetére
Köszi, behúztam!
-
r.levente75
addikt
6 fős 3v3 Rocket partyba akinek van kedve csatlakozni, várom.
-
hhenry
őstag
-
senior tag
válasz r.levente75 #180087 üzenetére
Hány hely van még?
-
r.levente75
addikt
válasz XboxGamePass #180089 üzenetére
Neked mindig van egy mint csapattagnak.
-
hhenry
őstag
válasz r.levente75 #180090 üzenetére
Akkor valamelyik nap jövök
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest