- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van valami kikötés, hogy milyen fejhallgatót lehet csatlakoztatni a kontrollerhez? Mikrofonos kellene mindenképpen, hogy a gyerek játék közben tudjon beszélni a társaival. Max. 10-15k körül gondoltam. Tudnátok ajánlani valamit? Nem feltétlenül szeretném kihasználni a keretet. 9éves gyereknek kellene tehát nem feltétlenül a kiváló minőség hangzás a fontos.
-
Ádám16
addikt
Uraim!
Új belépő vagyok az XO világába. Hol érdemes játékakciókat figyelni? Esetleg a mai BF ideje alatt nincs valamilyen kihagyhatatlan ajánlat? Főleg a régebbi, 2-3 éves címekkel kezdenék (COD, Tomb Raider, …) a kedvezőbb áruk miatt.
Köszönöm!
-
Baltazár123
senior tag
válasz Ádám16 #161852 üzenetére
Fizess elő gamepassra, aztán meglehet, hogy nem is akarsz nagyon játékot venni külön Komolyan mondva, ott van minden. Ha sportot szereted, akkor meg EA access lehet a kiindulási pont.
Pár hónapra előfizetsz és rengeteg játékhoz hozzáférsz azonnal. Közben meg lesz időd kigondolnod, hogy mi tetszik és figyelni az akciókat.
Egyébként folyamatosan mennek az akciók, párhuzamosan is több.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz werszomjas #161815 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ez nálunk nem műxik, bár a fene tudja.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz Ádám16 #161852 üzenetére
Üdv itt,
Ide azonnal felkerülnek a legújabb akciók, innen könnyen az adott játék hivatalos (US) oldalára tudsz navigálni, ahonnan már csak egy lépés a magyar Store - az oldal bal alján tudsz régiót váltani. Illetve itt publikálják "hivatalosan" az akciókat (általában pár óra késéssel).
Minden kedd hajnal 2-kor van váltás egyébként, plusz évente 3-4 alkalommal vannak nagyobb kampányok napi akciókkal.
Boxon minden régióban ugyanazok az akció futnak, tehát szerencsére nem kell 5-6 ország oldalát követned.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsian várom, hogy pár hét múlva mennyire lesz tele az apró bontatlan 150-160k-s bundle One X-ekkel, és PS4 Pro-kkal.
bulikavagyok: Ez alól ugye néha-néha kivétel a Deals With Gold, mint az utóbbi időben párszor.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
Ádám16
addikt
A Gold-ra így 200ft-ért mindenképp előfizetek, ez lesz az első lépés, az tuti
Az akciós oldalak követési tippjéért is köszönet!Rendeltem reggel egy COD Black Ops 3-at kemény 790+990Ft-ért. Jól látom, hogy nem játszató XO-on? Folyamatosan készül az MS a régi címek új konzolon való kompatibilissá tételével, vagy ezek a fix címek, és nem érdemes várni rá?
Ennyiért elég BB-nak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
válasz kory1987 #161859 üzenetére
Razer fülessel sajnos nincs jó tapasztalatom.
Géphez használok egy usb-s Razer Kraken Chroma 7.1-et, viszont a fülpárna résznél elengedett a bőr, amit nem is tudok visszanyomni szétszedés nélkül. A működésben nem befolyásolja, csak nem túl esztétikus. (Hozzáteszem, hogy nem napi több órát volt a fejemen.)
Ezek után nem tudom mennyire megbízható hosszútávon a Razer fülese.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
nagyúr
-
Baltazár123
senior tag
Most tudtam pénzt tenni a webkártyámra erre behalt a cdkeys Akciós volt/van a 3 hónapos gold, 900 ft/hó. Ennél jobbat nem láttam mostanában. Kéne vennem 1 évet összesen, de esélytelen bejutni.
-
Ádám16
addikt
válasz Baltazár123 #161868 üzenetére
Én viszonylag könnyen vettem 3 hónapot. Frissítgesd az oldalt.
-
Ádám16
addikt
Újabb
furakérdés:
Ha megveszem a 200Ft-os Goldot, aktiválom, be tudom aktiválni mellé a CDKeys-es 3 hónapos kódomat, és az hozzáadódik? Meddig lehet felhasználni az ott vásárolt kódot? Erről nem találtam infót.Tök jó játékok vannak Goldon keresztül, egy darabig szerintem elleszek az ottani címekkel is.
-
-
törölt tag
válasz szimszonos #161865 üzenetére
Hatalmas +1 a CloudX-nek, 1 éve használom, nagyon jó, hang is remek, kényelmes. Cloud 2 helyett inkább ezt ajánlom, Xboxhoz adták ki, a vezetékén van mic mute/hangerőszabályzó ami hasznos.
-
Ádám16
addikt
válasz icemad #161871 üzenetére
Szerintem egész jó címeket adtak eddig (bár pl. az ehavi tényleg nem vág hanyatt, viszont elleszek vele pár órát [link], nyilván a multiplayer miatt éri meg rámenni erre a dologra, és a kedvezmények sem rosszak.
Tonnni1: Innen lehet 200-ért venni
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
hova tűnt a 6havi 7500? eddig láttam, most itt nézve, bejelentkezés után csak 1-3-12havi érhető el
elnéztem, ez nem gp[ Szerkesztve ]
-
tonnni1
tag
FIFA 19 ből van magyar menüs magyar kommentárral?
-
F_Peter
őstag
válasz Cobra652 #161880 üzenetére
Nekem inkább olyan gondjaim vannak, hogy a zenére ami jó, az nyitott hangzású, és így jó színpadképet ad; viszont játékban a zárt jobb, és szeretem ha jobban hangsúlyozza /poziciónálja a hátulra is a hangokat (sztereóról beszélek persze).
De persze ízléseken nem vitatkozunk. -
hav
tag
válasz ferkoczy #161713 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Megadtam a kártyám adatait a konzolon, megvettem az 1 havi Goldot és utána a játékot. Sikeres volt, töltődik szépen lefele. Viszont nem szeretném benne hagyni a kártya adatait a fiókban, szeretném kitörölni. A lehetőséget megtaláltam rá viszont arra hivatkozva nem engedi hogy használatban van a kártya egy vagy több előfizetéshez csatolva.
Hogyan tudom ezt megoldani?
-
ferkoczy
tag
amikor megvetted a goldot, nagy eséllyel bekapcsolta az automatikus megújítást, aminek az árát erről a kártyáról akarja levonni.
kapcsold ki, aztán utána remélhetőleg engedi a kártyát eltávolítani. -
Poplacsek
senior tag
Tudna valaki segíteni, hogy a Minecraft-hoz hogyan tudnám megvenni a gyerekenek az 1340 coin-os City Mash-Up packot? Még nem volt minecoin-om. Valahogy úgy képzelem el, hogy a két gyerek acc-jára veszek minecoint, amit a minecrafban az áruházban le tudnak vásárolni. De hol lehet venni minecoint?
-
AMD Power
titán
-
válasz Poplacsek #161894 üzenetére
Telefonon úgy működik, hogy pénzért veszel coint. Gondolom xboxon is hasonló... Telón csak rá kell kattintani a vásárlásra, és akkor dobja fel a fizetési lehetőségeket.
Megmondom őszintén, hogy telefonon láttam ezt a rendszert, de xboxon még nem. Mondjuk 2 havonta egyszer játszok vele...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AMD Power
titán
Ma van egy éve ,hogy megvettem az One S. 1 év alatt 33db játékot nyomtam végig. Imádtam minden percét. Jövőre ilyenkor remélem még 33 játékon túl leszek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest