Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz mike1334 #126507 üzenetére

    Szerintem egyáltalán nem sz@r. A küldetések valóban kicsit repetitívek, de semmivel nem repetitívebbek, mint csomó más mai játékban (Shadow of War erődfoglalós rendszere simán van ennyire repetitív és amiatt nem sok panaszt olvastam, illetve az erősen megosztó Mad Max oil camp rendszere még jóval repetitívebb).
    Nem hiszem, hogy ez spoiler lenne, de ha valaki érzékenyebb lenne erre, inkább spoiler tagbe rakom, hogy mit is kell csinálni repetitíven a sztoriban: van pár underboss és ahhoz, hogy a végén eljuss a maffia vezéréig, le kell győznöd egyesével az underbossokat, akik legyőzéséhez előtte az ő csatlósaikat kell legyőzni és ebből van emlékeim szerint kb 5 "kör".
    Én 1 éve játszottam már a Mafia 3-al, de számomra nem volt zavaróan bugos, az jobban idegesített, hogy pár óránként garantáltan volt egy fagyás benne, de bugokkal nem igazán találkoztam.
    Ha attól el tudsz tekinteni, hogy a sztori valamilyen szinten repetitív (bár sajna a mai open world játékok nagy részénél van tapasztalatom szerint ennyi repetitív jelleg), akkor szerintem simán élvezhető játék, a játékmenet elég jó és a hangulat mindenért kárpótol kb. Sztoriban is vannak amúgy elég kreatív küldetések, pl. a vidámparkos.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák