Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parson

addikt

Köszi a sok reakciot srácok, vmivel okosabb lettem, de tökéletes döntést azért nem fogok tudni hozni igy sem.
    Bennem csak az fogalmazodott meg, hogy a lányomat elkezdték érdekelni finoman az elektronikai dolgok, de telefont és saját számitogépet még egyáltalán nem adnék neki, akkor már inkább egy olyan játékot, amivel nem elz´rkozva, hanem a nappaliban, esetleg még mással együtt is tudna játszani, és egy kicsit kinyitná a világképét ebbe az irényba, mert az se jo, ha meg csakazértis mindent csusztatunk...
    Nem tudom mi a jo megoldás, de tény, hogy egy ilyen eszköz ha nem is jön be, azért apuci még tudja mire használni, és ha elég erös, akkor évekig ott marad mint opcio.
    Mindemellett pedig számtalan 'rendes' játék is van. Azt hiszem az egyedüli jó érv talán az, hogy akkor, amikor ö maga kéri, hogy vmi ilyesmit szeretne,,, ami mondjuk már megfogalmazodott, de nem ugy hogy a fülét rágják a többiek, hogy neked miért nincs...
    Nyugodtan irjatok még véleményeket, szerintem jol kezelve a szitut (változatosság), annyira nem lehet rossz.

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák