Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz szabacsik #5454 üzenetére

    ráadásul, azért egy cégtől elvárható lenne, hogy ne egy www.webáruház-készítése.hu oldallal hozza létre az webáruházát. Amúgy a cég a cégbíróságon be van jelentve.

    (#5455) woodbear

    "A Premiertermékek Webáruházból történő megrendelések ellenértékének kiegyenlítése három féle módon történhet. Egyfelöl történhet előre-átutalásos formában, Üzemeltető által feltüntetett számlaszámra, a megrendelés-visszaigazolás alapján. Történhet az Üzemletető által a vásárlási folyamatban beillesztett, az PayPal Inc. által üzemeltetett interneten keresztüli bankkártyás fizetési felületen. Ezen felül pedig történhet rózsaszín póstai csekkes fizetési formában is.

    Előre-átutalásos megrendelés esetén, Üzemeltető csak és kizárólag az azt követő munkanapon indítja el a megrendelt termékek kiszállítását, ha a rendelés ellenértéke az üzemeltető bankszámláján jóváírásra kerül. Az Üzemeltető felhívja a Felhasználó figyelmét, hogy a banki átutalás az utalás feladásátol számított 2-3 munkanapot vehet igénybe belföldön.

    Bankkártyás fizetés esetén a rendelés feladásakor a rendelés vételára a Felhasználó számláján zárolásra kerül. Az összeget a szállító csak a megrendelés teljesítése esetén vonja le a Felhasználó számlájáról. Megrendelés lemondásakor az Üzemeltető a rendelés vételárának zárolását 3 munkanapon belül feloldja."

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák