- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz MasterMark #5050 üzenetére
Ja, igaz, játszhatnak mást is ezekkel a kártyákkal.
Akkor pontosítva: Milyen játékot játszanak?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
-
Algotis
addikt
Anyáád
Most játszottam a Slender - The Eight Pages-sel, de összefostam magam párszor annyira megijedtem bazd+
Most is a szívinfarktus kerülget! Cigány egy játékAndroidos Outlookból küldve
-
negyven2
veterán
válasz woodbear #5058 üzenetére
Bocs lemarad. A felvenni így gondoltam leírni: "felvenni".
Amúgy RDR-ben amikor leülök pókerezni, na ott néha felb*sz az ideg a gép pofátlan csalása miatt. Ilyenkor felállok Dead Eye be, és ólomtúladagolással végzek az emberekkel
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Mister_X
nagyúr
Hi Everybody,
Szívesen lát a boxos közösség itt egy konkurens platformon tevékenykedő cikkírót, akinek tönkre ment a gépe és kicsit elbizonytalanodott meg tanácstalan?"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Leborulok hatalmas kegyetek előtt, ó boxosok!
Amúgy, Darksiders 2 most mennyibe kerül felétek?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kovsol
titán
válasz Mister_X #5069 üzenetére
Miért jó a digitális ? Konzolra én jobban szeretem a lemezes játékokat. PC -re mondjuk steamen van sok játékom, de ott lényegesen olcsóbb, mint lemezesen sokszor. Xboxnál nem szokott nagy eltérés lenni az árukban, ha egyáltalán olcsóbb a digitális, mert azt ritkábban árazzák le.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Mister_X
nagyúr
válasz woodbear #5070 üzenetére
PS3-on már több hónapja csak 3.000Ft.
@kovsol: nekem mindegy, hogy digitális-e vagy sem, mert elsősorban a játék érdekel. Továbbá a PS3 Blu-ray meghajtója csak 2x-es sebességű továbbá nem lehet telepíteni. Igaz, egy lemezem sem kett karcos. PC-re már megvan, PS-re meg fogom szerezni áprilisban, boxot meg veszek nyáron és akkor majd oda is megvettem volna. De úgy néz ki, hogy akkor lemezes lesz.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz woodbear #5073 üzenetére
Nah. Ha eddig két platformra van meg digitálisan, akkor legyen a harmadikon is az. De nekem mindegy, hogy lemezes-e vagy sem, de PS3-on jobb a digitális a töltési idők miatt.
-
L_YKing
addikt
Nem hiszem el , hogy Portugália nem tud nyerni Izreal ellen!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #5083 üzenetére
Erre csak a nők képesek , én elhajtom a műszaki cikkek közeléből az asszonykát ilyenkor
-
Mister_X
nagyúr
válasz woodbear #5086 üzenetére
Áh
Mindegy, majd egyezkedek valamit a Konzolokszervizés srácokkal... mondjuk kapnak a 2000Ft fejében 1-2 játékot, úgy is vesznek elvileg... Ha sikerül, akkor olyat teszek, amit eddig nem: kétszer annyi smiley lesz egy hsz-emben, mint betű, úgy, hogy nem fognak miatta intézkedni a modik. Lehet fogadni (igen, lefizetem a kepszlokkos prímszámunkat)"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
copy-paste:
Óigen, ez kellett nekem. Mint kiderült, a PS nem sárga ledes, hanem tényleg víz okozza a gondot, csak az úgy okozta a zárlatot és oxidálta a NYÁK-ot, hogy YLOD-nak hitte a gép Elvileg kuka. De talán a vinyó, meghajtó, bekapcsoló panel, táp megmenthető és eladható. Ennyit erről, ezt már nem ússza meg a nevelőapám azzal, hogy "nem fogok olyanért fizetni, ami zavat engem"
-
MasterMark
titán
-
Mister_X
nagyúr
Gondolom nem nézel rá a PS3 topicra.
1) a PS felé palánták lettek telepítve egy hete
2) nevelőapám vizet öntött rá (ezek szerint nem kicsit) és hajszárítóval esett neki
3) mikor hazamentem, egy órát ment a gép, azt hittem YLOD
4) megtudtam, hogy mi történt, ezért arra tippeltem, hogy a hajszárító befújta a borda lamellái közé a port és emiatt lett YLOD.
5) eladtam, mint YLOD hibás gép, de kiderült a vizes bukó.Egy dolgot tehetek: mentem ami menthető. Nekem gyanús, hogy a virágok délben lettek meglocsolva én meg este hatkor értem haza és hétig ment a gép, majd lekapcsolt. Talán még megmenthető. Vegyipariban tanulok, csak egy listát kell szereznem a NYÁK összetételéről* és tanulmányi kísérlet címszó alatt megpróbálom a megfelelő redukálószert előállítani. Úgy is most vesszük az oxidimetriát, hátha. Kondikat, ellenállásokat lehet cserélni kellene, de ha valamelyik chip megadta magát, kár vesződni. Bár már mindegy... vagy bejön, vagy nem, veszteni valóm nincs. Egyedül abba kapaszkodom, hogy ment egy órát. Elvileg a táp, a meghajtó, a vinyó, a bekapcsoló panel, a hűtésrendszer meg amit nem ért víz, menthető. Plusz a kontroller és kábelek.
*ezt fél óra alatt megteszem én is laborban, ha nem találok semmit.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Mister_X #5089 üzenetére
Húha... Szedd szét és nézd át nagyítóval a nyákot, lehet volt annyi szerencséd hogy csak egy-két kondi vagy más pótolható alkatrész ment ki a zárlat miatt.
Ja, hogy már eladtad...[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Algotis
addikt
Letöltöttem egy 8 gigás filmet, 1080p BluRay-os, de nem bírom pendrive-ra másolni, mert írásvédett.
Szerintetek mi a teendő? Win7 64bit..Androidos Outlookból küldve
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- PlayStation 5
- Nem lesz Stalker 2