Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Kinek mit hozott a Mikulás?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
válasz csuvicsuva #49909 üzenetére
A Portugál - Marokkó meccs úgyis olyan lesz, mint a tegnapi brazil. Jó, ez nem igaz... de kétlem, hogy abból nem a portugálok mennek tovább.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz Phoen|x #49912 üzenetére
Portugáliával kerül össze Marokkó, ha nyernek az esti meccsen. Márpedig valószínűnek tartom, hogy nyernek. Néha eléggé kiakasztó módon tudnak játszani, de van amikor pont a tétmeccs hozza ki belőlük a legjobbat. Sok múlik szerintem Ronaldo hangulatán is.
Szerk.:
Egyébként nekem mindegy ki kap ki a franciáktól.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zsolti72837 #49914 üzenetére
Kispadon lesz, szóval mindegy a kezdőben van -e. Addig Pepe navigál. Már ha szükség lesz egyáltalán Ronaldo -ra.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Azért nem mindegy, hogy a padon van-e egy játékos vagy játszik.
Nem tudni, hogy ez a feszültség, hogy maradt meg a csapatban/csapategységben.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
addikt
válasz zsolti72837 #49916 üzenetére
Azért mindegy, mert bármikor beállítható. Nem láttam, hogy megnevezték volna ennek az okát. Nem csak negatív oldalról lehet megközelíteni, ha valaki a kispadra kerül.
Szerk.:
Arra gondolok, hogy Svájc ellen magabiztosabbak a portugálok. Függetlenül attól, hogy mégsem becsülik le őket.Viszont az azt követő meccsen nagy szükség lesz Ronaldo -ra. Mert az valószínű elég kemény lesz. Már ha sikerül továbbjutni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Még ha 4 gólt nem is kapnak az első félidőben, azért remélem Svájc összeszedi magát a szünetben, mert elég sok amatőr hibát követnek el...
-
addikt
Ez elég szégyenteljes lett.
Go Gunners!
-
addikt
-
Bep
őstag
Na még van lehetőség valószínűleg pár percet olcsóbban tankolni, már, ha van mit.
22:30-kor korményinfó Mol vezérrel. Hamarosan kiderül[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jah hát én már párszor elmondtam erről az üzemanyag lakossági árról a véleményem. Régóta várható volt, csak gondoltam majd januártól.
Szerk.:
Az elmúlt időszakban több helyen is sorban álltak az autók a kutaknál. Az sem teljesen normális dolog.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
23:00tól teljes áras az üzemanyag.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
félisten
Ez oké de nem értem, hogy most februárig helyreáll a piac 30-70% import/hazai arányban. De februárban az import megint ki fog esni feltehetőleg, akkor megint a MOL fogja összefosni magát vagy piaci áron már nem lesz logisztikai gondja hirtelen meglepetésre?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bep
őstag
válasz l.skywalker #49926 üzenetére
Februárban a 30%-ból fog kiesni valamennyi. Attól függ, hogy mi kitől, mit exportálunk (eu-ban 10% dízel fog kiesni).
-
addikt
válasz l.skywalker #49926 üzenetére
Mondjuk ha nem pánikvásárolnak az emberek, már az is sokat számít. Nem normális dolog, amit az utóbbi időben csináltak. Alig tudtam én is tankolni, céges autókról (amivel élelmiszert szállítunk) nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Hernádi elmondása alapján idén 45%-al vásároltunk több üzemanyagot mint egy éve. Ezen a héten pedig 2,5x annyit mint más évek azonos időszakában. És én ismerek olyat aki otthon szívta le kannába és ment vissza, azért mert ha háború lesz akkor neki legyen elég elmenekülni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Így van. Nekünk itt két utcára van egy kút. Egy órája kiírta valaki a FB-ra hogy most jött a tanker, kinéztem az ablakon és utcákon keresztül kígyózott a sor. Agyrém. Mint Covid idején az élesztő.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #49930 üzenetére
Ja, több ismerős is minden nap tankolt mostanában.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
addikt
válasz l.skywalker #49930 üzenetére
Ahhoz képest hétfőn az Üllői úton (Népliget felé) kint állt a sor az OMW kútnál. MOL -nál is hasonlóan például a Kőbányai úton.
Szóval értem én, hogy megy a kormány hibáztatása, meg hülye a MOL és sötöbö....de kb. ugyanaz megy már napok óta, mint ami a WC papírral és egyebekkel COVID alatt.
-
l.skywalker
félisten
Ugyanez van a cukorral is. Kijön a paraszt 5kg-val, berakja a kocsiba és megy vissza megint. Én már inkább leszarom. Majd eszünk karácsonykor gyümölcsöt
-
addikt
válasz Phoen|x #49936 üzenetére
Mindenki generál mindent, de az értelmes ember ilyet nem csinál, ami az utóbbi időben ment a kutakon. Örülhet az üzemanyagnak az autójában, csak ha ez így megy tovább pont a nagyfogyasztók nem tudnak tankolni. Azok, akik szállítanak és kiszolgálják a lakosságot.
-
l.skywalker
félisten
válasz Phoen|x #49936 üzenetére
Ez azért több szereplős. Nyilván az árstop egy olyan lépés volt ami kevésbé gazdasági mint politikai döntésre épült. De az amit a vásárlók műveltek sem éppen a józanságra volt jó példa. Szóval kéz a kézben jár itt mindenki ha hülyeségről van szó. Én ugyanúgy tankoltam mint az árstop előtt. Az utcában 4 emberrel beszéltem, abból 3 az árstop óta többet és gyakrabban tankolt.
De ez után az ár lesz majd a bajukNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #49935 üzenetére
Ja nálunk meg az asszony ujjongva ujságolta szombaton hogy tudott venni egy kiló cukrot 😋 Én szereztem termelői mézet, kilóját 2000ért. Kiváltjuk a cukrot. Kávét is megszoktam már mézzel.
-
l.skywalker
félisten
-
Bep
őstag
Ráadásul a Hárs még egészséges is ezekben a zord időkben
Szerk.:
Azt hittem már kivéve
"A miniszter arról is beszélt, a kormány szívesen tárgyal a taxisokkal, hogy más területen tud-e segíteni nekik, de mostantól mindenki – így a taxisok is – piaci áron vehetnek üzemanyagot, nem lesznek kivételek."[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz l.skywalker #49939 üzenetére
Ugyanez, még életembe nem halmoztam fel semmit ilyen szinten, mint ami a világban megy. Nyilván a fantasztikus kormányunk a fantasztikus szavazóival kéz a kézben megcsinálták ezt is.
A normálisabbja meg eljut oda, hogy hála istennek, hogy drága a benzin legalább jut neki is. Agyrém.
Go Gunners!
-
addikt
válasz l.skywalker #49943 üzenetére
Kockacukrot szoktam venni. Azt mindig találok. Mert amúgy mindig kiszórom a simát. Én sz@r vendéglátós lennék, simán kilötyögtetek mindent.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Phoen|x #49945 üzenetére
Én nem politizálok. Soha egyetlen kormányra sem fogok sem támaszkodni, hogy megéljünk, sem hibáztatni, hogy nem élünk meg. Ami pedig a szavazókat illeti, jól látható volt a napokban, hogy az emberek többsége literenként 170 forintért az anyjukat is eladják. A legjobb ha jó érzékkel az ember kivonja ezekből magát, amennyire csak teheti. Én megtehetem és így a mostani időkben is nyugodtan telnek a napjaink.
-
addikt
válasz Phoen|x #49945 üzenetére
Azt nem értik meg sokan, hogy az árstopnak ára van. Amit pont sokszorosan szív meg a lakosság, mert a kieső részt azoktól a cégektől szerzik be, akik az embereknek termelnek és szolgáltatnak. Plusz adók és terhek mellett. Arról nem beszélve, hogy a cégek már egy ideje piaci árat fizetnek az üzemanyagért.
Persze az a lényeg, hogy Józsi bácsi olcsón tankoljon, az infláció meg közben az egekben. Az árstop a jelenlegi formájában nem más, mint politikai eszköz.
Szerk.:
Egyébként pont az árstop generálja az áruhiányt, és hogy elszállnak az árak az ég felé. Élelmiszereknél nagyon jól látszik.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz l.skywalker #49948 üzenetére
Mindenféle irónia nélkül mondom, hogy gratulálok.
Nekünk sincsenek megélhetési gondjaink, de ez a rendszer sajnos engem egyre jobban zavar.Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest