Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sajtee

    senior tag

    Valami véleményetek van a HKC tápokkal kapcsolatban?

    Mindig is szerettem ezt a tápegységet, teszi a dolgát, halk, de igazából nem tudom, más hogy van vele.

    HKC USP 5550.

    Vannak egy páran, akik konyítanak a gépekhez és naprakészek a hadverekkel kapcsolatban. Annyira nem érdekel, hogy rákérdezzek a tápos topikban.

    Egyébként volt a gépemben egy ventilátor, de b*szott hangos volt. Ha picit beleütöttem a gépház elejébe, befejezte (végül meg is repedt.. na, mindegy), de egy idő után már féltem, hogy kiesik és elszáll :D

    Szóval, lehúztam az alaplapról. Kis 8 centis. Visszaraktam, kitakarítottam, de még mindig szhar.

    Ma újra megpróbáltam (mert nem hűtötte mást a gép csak a VGA-t a saját hűtője, a procit a saját hűtője, a tápegység ventilátora.

    És most vettem észre, hogy az a rész, ahol volt - ugye ez kis 3-tűs cucckombó -, nos.. Ott a 3 tűből csak 2 van, egy valószínűleg letört. Átraktam máshova és így fél év után jó.. Beszarok, mekkora gyökér vagyok...

    Már néztem az újakat, 700Ft-ért vett haverom 12centiseket, remek, fel is írtam, kell 3 darab, már megvan mindnek a helye. Lehet, hogy nem sok értelme ennyinek, de legalább ennyivel kevesebb dolog kell majd a leendőbeli (távoljövőbeni) gépembe.

    Egyébként, egy másik gépház kellene majd hozzá, egy új alaplap és egy új proci, szóval viszonylag olcsón kijövök, a processzor lesz drága, 4 magosat szeretnék. Nem most, nem is idén, de majd.
    Alaplapokból 15 ezerért már nagyon jókat kapni, RAM nem kell, táp sem, házakból is valami egyszerű kell csak, ventilátorok vannak, VGA-t pedig nem szívesen vennék, teszi a dolgát ez addig, amíg teszi, majd csak aztán. Meg talán egy Blu-Ray olvasót belecsempészek, ha nem lesz olyan drága. Csak hát, még a RAM-ra sincs meg a pénz, de mindegy is.
    Örülök, hogy végre lesz egy viszonylag jó gépem, amin még néhanapján játszhatok is, és jól fut rajta az After Effect vagy a Photoshop.

    Aztán majd be szeretnék szerezni egy eredeti windows-t, ha már minden meglesz meg egy office-t, oszt' jóság lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák