Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Viktor77 #68227 üzenetére

    Én ezért mondtam már WoD-nál is, hogy nem 90-es boost kell, hanem karakterenként lehessen választani, hogy lvl90-ről vagy lvl1-ről indítod. Lehet mondani, hogy "de így mennyi kontent kiesik", de igazából a legutolsó kieg előtti kontent csak illúzió: senki se tudja élvezni, aki kezdő az is nagyrészt skippeli (legkésőbb amikor rájön, hogy LFG-vel mennyivel gyorsabb fejlődni). Egy dologra jó, el tudja venni a kedvét azoknak a új/régi playereknek akiknek muszáj végigmenni rajta. És lehet mondani, hogy de hát ez MMO és a fejlődés is a része, de ez WoW-ra úgy kb. WotLK óta nem igaz, illetve igaz, csak max szinten.
    Szóval szerintem az lenne a legjobb, ha fixen utolsó kieg "alján" kezdene minden karakter, a régi területeket meg vagy:
    a) átrakni fixen visszaszintezősre + berakni hozzájuk rewardokat (régi instákért valor pont, megcsinálod a questeket kapsz currencyt amit beválthatsz vanity rewardokra (vagy akármire, lényeg hogy legyen értelme max szinten visszanézni, de ne legyen muszáj)
    b) maradna minden régi terület olyan, mint most, de timewalkingszerűen átmehetsz másik phase-be, ami úgy működne, mint az a) pontban (és akkor lehet solozni régi dolgokat)
    c) ugyanaz, mint a b) + lehetne választani hogy a vanilla Azerothra mész vissza. Én az ottani questek miatt akarnék vanilla szervert, nem másért :) De ez gyakorlatilag biztos, hogy nem fog bekövetkezni
    De még ha nem is nyúlnának a régi területekhez, csak fixen minden karakter megkapná a boostot, az is csak jót tenne a WoW-nak (nekem nem, de most az részlet :) ). Feltéve persze, hogy nem csinálnak megint ilyen pénzfarmoló baromságot, mint a Garrison, ahol csak az alt karakter megléte duplázta a bejövő pénzmennyiséget. De szerintem tanultak ebből az esetből.

    thomeef:
    Hogyan? Ah-zható XP potiból feltankoltál egy csomóval? Sima Garrisonos XP potival fly nélkül nehezen tudom elképzelni a 2 délutánt (ami nagyjából 8 óra /played ha jól értem)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák