Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k.kristof

    őstag

    válasz Peetey91 #67861 üzenetére

    Összefoglaló leírásról még nem tudok, Herbalismet és Alchemyt vettem fel, mert a karaktermásolás nem léte miatt próbálom minél jobban követni a meglévő karaktereimet.

    Herbalism: ugyanús 1-es skilltől lehet növényt szedni, mint Draenoron, de esik a növényekből item, amit el kell vinni Dalaranba a trainerhez, ő ad egy küldit, hogy vigyünk neki X darab olyan növényt, és akkor kapunk már Rank 1 lesz ahhoz a növényhez a spellünk. A normál Herbalism skillen felül. Ezek a rankok annyit jelentenek, hogy több növényt lehet szedni egy virágból, ha leszedtél egyet, akkor megjelenhet mellette egy másik. Zónánként egyelőre csak egyféle növénnyel találkoztam, szóval vidám dolog lesz farmolni.

    Alchemy: itt egy Healing, egy Mana és egy Rejuvenation potival indítunk, de ezekhez nem a leszedett növények kellenek, az első kettőhöz 10 bármelyik növényből eső seed, a harmadikhoz meg a két potiból egy-egy. A negyedik recept, amit ismerek, az egy vicces effektet adó, egyébként semmire nem jó poti, na ahhoz már kell Aethril és Healing poti. A potiknál is vannak rankok, a Rank 2 jelenti, hogy már nem kell a Dalaran Alchemy Station a gyártásához az adott potinak, a Rank 3 meg mint az Elixis Mastery, hogy több poti lehet a végeredmény.

    Az Alchemy küldetés első része, hogy szedjek össze Azsunából valamit, mert nem jött meg a szállítmány. Közben találtam egy könyvet, amit elkezdett olvasni a trainer, amikor elvittem neki, erre megjelent a tulaj szelleme, és jól szétrombolta a boltot. Na innen indul a tömény szívás, egy-egy állomás elküld valamelyik zónába, naná hogy nem abba, amelyiket épp elkezdtem és küldizek benne, de Highmountainben még egy olyan helyre is küldött, amihez már fórumról kellett kikeresni segítséget, szerencsére rajzolt valaki térképet. Majd onnan átküldtek a zóna másik felébe, és most ott tartok, hogy kellene egy rakás növény a folytatáshoz, de alig találok.

    És még nem vagyok 110-es, de mástól is hallottam más szakma kapcsán, hogy ez a rendszer nagyon rossz.

Új hozzászólás Aktív témák