Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz aclandiae #47802 üzenetére

    Ami a leginkább bosszantó, hogy annak idején 10e volt 1-1 kieg, most meg 11500-ért bárki egyben megveheti? Semmit nem jelent nekik az idő, amit a játékkal töltöttem?

    Aki meg most kezdené el a játékot akkor fizessen 50e Ft-ot, csak hogy up to date legyen a játék? Ez körülbelül olyan, hogy 4 éve vásároltam egy videokártyát 90e Ft-ért, ma ez a kártya ha ér huszat, akkor már boldog panda vagyok.

    Az a baj, hogy amikor megvan a 90, csak az unalmas ismétlődő szöszölés van, vagy gyűjtögetés, de nincs más elfoglaltság.

    Ez így megint szépen hangzik, de eddig nem ugyan ez volt? Anno mit csináltál miután elérted a 70-et / 80-at / 85-öt? Ugyan úgy repetatív dolgokat. Most annyi a különbség, hogy sokkal több olyan elfoglaltság közül választhatsz amit majd ismétlődően fogsz tudni csinálni.
    A heti valor cap is olyan könnyen összehozható már, hogy csak na (ezt viszont én sérelmezem egy picit, hogy más lassan azért is kapsz 5 valort, ha mountra ülsz, de ez legyen az én gondom :) ).

    Azt sem értem miért nincs account szintű transfer egyben, olcsóbban? Nekem pl 8 karakterem, 40e-ért vihetem át mindent!

    Ezzel viszont teljes mértékben egyetértek. Bár nekem nincs 8 karakterem, de attól függetlenül a karakterenkénti pénz még így is sok.

Új hozzászólás Aktív témák