Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz Arnold2 #46082 üzenetére

    Igen, Sigil már nem kell több, csak a 10 ezer gold egy újabb vételéhez. Már csak azért sem, mert akkor lootolhatsz Sigilt, ha aktív az a quest. Bár manapság az a 10K már az olyanoknak is, mint én, aki nem foglalkozik semmilyen formában a kimondott goldszerzéssel is aprópénz.

    RF-ből kiesett a papomnak ez a Jin'ya staff, amin van sha-touched socket, de nem tudom ez a legjobb választás-e. Zéró spirit, viszont crit és haste van rajta, ami holy/disc-ként talán a legjobb párosítás, ha nem akarok két fegyvert használni. Szintén RF-ből van egy Tihan-om, ehhez a scriber altommal tudnék csinálni egy off-handet, bár akkor meg már inkább a szintén scriber készítette kétkezes staff, egy hangyányival jobb stattal, mint az egykezes+OH páros. De ugye ezen csak mastery van, a többi stat is kisebb, ráadásul az epic gem sem elhanyagolható. Csak a spirit... Persze már egész jól állok manaregennel (most egyébként inkább csak hangosan gondolkodom...)

    Na, akkor duplán örülök Loque--nak, mert nagyon tetszik. Jobban belegondolva lehet, hogy ezért választottam ki petopian, akkor viszont tényleg szerencsém volt vele, mert az tuti, hogy nem töltöttem el a keresésével érdemben időt, az ilyesmi nem érdekel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák