Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fandango

    veterán

    válasz Khelben #45961 üzenetére

    Hozza kell tenni a Blizzardnak sajat server parkja van minden regiohoz tehat nem berlik, illetve igen komoly support team van szinten minden regiohoz na ezt fenntartani nem keves penz.
    Ami meg fontos, a jatek megjelenese ota nem valtozott a havidij, ami 8 ev alatt nem semmi dolog, kezdetben mondhattuk ra, hogy azert nem olcso havi szinten, de ma mar szinte bagatel osszeg (es ezt csak kis hazankra ertem, nyugaton meg a kezdeti idoszakra nezve is filleres kiadas volt a havi dij)
    Vegul a Blizzard sem jotekonysagi szervezet, tehat ot is bevetel motivalja. Minden mas hasonlo MMO ugy inditott, hogy WoW killer aztan vagy lehuztak magukat a wc-n, vagy ingyenesek lettek es micro tranzakciokbol probaljak magukat fenntartani, ilyen lepest a Blizzardnak soha nem kellett fontolgatnia. Mind a mai napig latjatok, hogy ok csinaljak jol, es 10 millio ember fizeti tovabbra is, mert olyat nyujt amiert erdemes fizetni. Es azzal, hogy fizetsz a jatekert havi dijat semmilyen elonybe nem kerulsz a masikhoz kepest, nem ugy mint a micro payment tarsainal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák