Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz Lirion #44467 üzenetére

    Kicsit rapillantottam a sajat classomra:

    T1: harom fajta movement speed gyorsitas, egy nagyon gyors magas cd-vel, egy kozepes (de meg eleg magas) adott esetben 6 secenkent, vagy egy passiv amelyet adott esetben felturbozhatok stabilan, amig el nem koltom a holy powereket. Ez totalisan mindenkire van rabizva, hogy melyiket preferalja.

    T2: 3 cc kepesseg, ami adott bossfighton semmit sem er, masiknal a fel perces stun, avagy a cd nelkuli, damage-re megszakithato cc, avagy a movement speed lassitas. Totalisan izlesek es pofonok ki melyiket akarja hasznalni.

    T3:a fol instant lehet bizonyos ido utan, ami adott idoben kijatszva szep self, illetve offheal lehet. A wog-bol egy reju fele healt varazsol, megint hasznos lehet, ha korbedobalgatja az ember. A sacred shield is hasznos most meg keveset absorbol, de passivan dolgozik, es gyorsan lehet valtoztatni a celpontot. Megint csak izlesek es pofonok ki melyiket hasznalna.

    T4:Egy elegge erdekes mento, ami dotos hatasokat ved, siman adodhat egy boss ability, amely verzes, dot alapu es sokat sebez, es sokat segithet a 70% vedelem. A bubi es mas pala cd-k gyorsabb visszanyerese is fontos lehet, foleg ha az adott harcban valaki kenytelen tobbet hasznalni (esetleg ugyetlenebb), illetve a 3. valasztas, 2 percenkent 2 sacri, es 5 perceknet 2 bop, azert nem utolso mento spellek.

    T5: itt total azon mulik, hogy vki a burst damage akarja megtolni, vagy standard damaget/healt preferalja. Itt egy ket talentnel tobb valasztast is nyujt spectol fuggetlen, mivel a holy palaknal pl eleg durva damage lett.

    T6: ezelet a talenteket meg nem probaltam, de biztos tudnek szituaciot mondani a most aktualis contentbol amelyik mind3 mellett szolna.

    Ezeket csak azert irtam le, mert ennel a classnal sikerult amit igertek velemenyem szerint, mivel en csakis lehetosegek ozonet latom. Etttol fuggetlenul nem feltetlen fogok 5 perceknt retalentelni, de a lehetoseg adott, majd elvalik mit hoz a mop.

    Nem hinnem, hogy peldanak okaert a rugo kevesebb lehetoseget biztosit, csak sokan hajlamosak raeroltetni egy egy megoldast a korabban alkalmazott modszerekre. Mint ahogyan emlited, a redirect hasznalatat minden rugo tudja mikor kell nyomni, noha eleg magas a cd-je, de veletlen se johet olyan alkalom, akor jol johetne az, ha instant at kell pakolni a combokat, akar egy nem vart esemenynek koszonhetoen.
    A valasztas lehetosege adott. Amikor partokra szavazol akkor is van valasztas, meg ha ugy nez ki, hogy egyik sem jobb a masikenal. Ha barmelyik jobb lenne, akkor az mar nem lenne valasztas.

Új hozzászólás Aktív témák