Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    Mostanság tényleg jobb, használhatóbb a disc, mint a holy priest? Egyrészt valamelyik nap nézegettem top guildek priestjeit (más okból), és a legtöbbjüknél disc+shadow talentet láttam. Tuti, hogy azon a szinten bossról bossra áttalentolnak, de hogy mindnél épp a disc maradjon bent kilogoláskor, ez már több, mint véletlen. Tegnap mondta is valaki az Infamousból (aki bepofátlankodott 334 ilvl-lel Nefarianra, de hát vinni kell, mert ő Infamous tag...), hogy a disc jobb, szórakoztatóbb, stb.
    Nyilván csak kipróbálással lehetek benne biztos, amit meg is teszek, csak valami gyakorlati tapasztalat jól jönne. Különösen az Evangelism-Archangel-Atonement hármas használata, nem használata viszonylatában. 5 fősökben még el tudom képzelni, hogy spamelem a Smite-ot, na de raiden :F 5 fősben sem az igazi, ha több melee van a csapatban. Vagy ha kirakom, akkor sem kulcs-spellként használjam, csak időnként?
    Max. 10 fős raideket healelek, azt is csak FL első néhány bossán, és az előző tiert puggal, guilddel.

    Még mindig priest, de most egy enchant kérdés. Mint tailor, van két back enchant, az egyik 580 spirit, másik 580 int 15 secre chance on spellcast módon. Fegyverre ott a Power Torrent és a Heartsong, előbbi 500 int, utóbbi 200 spirit hasonló módon mint a backnél. Logikusan arra gondoltam, hogy a 200 sp < 580 sp, az a 80 int különbség meg elhanyagolható és balance-olási célzattal legyen egyik intes, másik spirites, de ilyen kombinációt senkinél nem láttam még.
    Most vajon feltaláltam a spanyolviaszt, vagy totál lényegtelen apróságon picsogok? Minthogy szerintem két csoportnál számíthatnak ilyen részletek, a durván HC raiderek és az ilyen kazuárok, mint én, előbbinél a first killek múlhatnak ilyenen, nálam inkább az, hogy egyáltalán ölünk-e valamit.

Új hozzászólás Aktív témák