Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz FefeeX #29570 üzenetére

    Balance, mint olyan sosem lesz. Egyrészt, mer sose lesz mindenkinek egyforma gearje, nete, skillje. Másrészt meg, ha minden classt meg tudsz ölni a sajátoddal az nem balance, az op. Harmadrészt, ha mégis megalkotják álmaid egyensúlyát, akkor a következő kiegészítővel el is rontják. (Szarszemét Blizz új skilleket, tartalmad ad)

    Az meg, hogy mi súlyos bug, az szintén relativ dolog. A wow játékosbázisának a nagyobb részét a PvEsek teszik ki, így a PvPs - fogalmazhatsz úgy, hogy bug, vagy kreativ ötlet - Prot-holy pala, nem ért meg egy hotfixet. (A másik része meg valószínűleg az, hogy nem lehet csak úgy azt mondani, hogy jó, akkor ezt megoldom azzal, hogy eltüntetem ezt a skillt, mert lehet, hogy azzal meg a PvE vagy prot ágon játszóknak tesz alá)

    Tudod lehet, hogy vannak akik védik a wowot, de te meg olyan vagy aki próbálja lekezelő módon ott fikázni, ahol lehet, és ennek ellenére mégis játszik vele. Ha meg valaki el akarja magyarázni, hogy az éremnek két oldala van, akkor meg jön az a szöveg, hogy: Felesleges vitát nyitni/kiemelnem/vitatkozni/beszélni róla, mert úgyse tudtok meggyőzni. (Egyébként ez egy fórum, ha nem akarod, hogy válaszoljanak az írásaidra, akkor bloggolj :D)

    A WG laggot meg meg lehet oldani felvetésedre meg azt ajánlom, hogy vedd meg az Aiont, és nézz meg, hogy milyen egy Siege. Pedig az elvileg PvP+siege-re optimalizált mmorpg.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák