Hirdetés

Aktív témák

  • BoogeyM@n.

    aktív tag

    válasz jahrn #4018 üzenetére

    Persze mítosz aham :DD
    Jött szépen egy tájfun aztán elsöpört mindent pl egy erdőt 40 párduccal együtt
    tudod a napalm kicsit durván égett

    de pl:"A II. világháború legeredményesebb Stuka-pilótája Hans-Ulrich Rudel ezredes volt, aki a Marat nevű szovjet csatahajón kívül 519 szovjet páncélost pusztított el. Eközben harminc(!) repülőgépet lőttek ki alóla. A háború végén sebesüléséből fölépülve féllábbal repült. Egyedül ő kapta meg a második világháború legmagasabb német katonai kitüntetését, a vaskereszt tölgyfalombbal, kardokkal és briliánsokkal ékesített lovagkeresztjét, amelynél a tölgyfalomb színaranyból készült."

    Ha német oldalról vki képes volt ilyen hihetetlen dolgokra akkor nem nehéz elképzelni hogy az egyik legjobb tankászhoz is képest kb 5x több pusztításra képes a légierő mint a szárazföldi ezért nem kéne ám azt gondolni hogy a tank volt a piramis csúcsán mert kissé eltúlzott álmodozás volna.

    "A hadtörténelem legeredményesebb csatarepülőgép-pilótája összesen 1000 katonai járművet, 150 tüzérségi egységet, 519 ellenséges harckocsit, 70 partraszálló járművet és 9 vadászgépet pusztított el, de az ő nevéhez fűződik a Marat csatahajó, illetve két másik haditengerészeti hajó (egy cirkáló és egy romboló) elsüllyesztése is, miközben 30 Stukát lőttek ki alóla."

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Hans-Ulrich_Rudel
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Michael_Wittmann

    Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

Aktív témák