- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz L-e-f-i-e #35849 üzenetére
Igen, de addig el kell jutni. Az arty ág sokkal nehezebb, mint a med-, vagy heavy. Nem csak kb 1,5x több TP kell hozzá, de még az egy körre eső TP is kb a fele annak, mint ha egy KV-val mész egy szar kört.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Atlantis
veterán
válasz Timyyy #35850 üzenetére
Majd a patch előtt akkor visszaveszem. Be szokták jelenteni előre az ilyesmit, nem? Ahogy itt olvastam, nem mostanában várható ez a patch.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
fagylalt
senior tag
válasz Dobi 562 #35712 üzenetére
Nem az a baj, hogy szaggat:
Mikor rámegy, hogy csata, akkor sokáig tölt és egy idő után kidobja a játékból (azt írja, hogy lecsatlakozott a szerverről, pedig az lehetetlen, mert ő nem csatlakozott le és a internet is folyamatos nála).
Egyetlen egy csatát ment eddig, ahol betöltött, azt mondta, hogy nem szaggatott.Ja és egyszer azt is kiírta, amikor ledobta, hogy a memória túl kevés...pedig megvan a minimum
-
Allien
veterán
Én szeretem, ha az enemy KV-ján nem a 107-s van, mert akkor lehet szívatni (legalábbis jobban, mint ha a 107-s van rajta). Ha sikerül elkerülni az első lövését, akkor darálás van (pálya, és ellenfél függő persze). Messziről az amcsi T1-s is szét szedheti, de tegnap PzKpfw III/IV-al is shimán elkerültem a lövéseit, és még sebeztem is.
Amúgy a KV egy érdekes tank tud lenni. Tegnap pl egy Lowe-t is rendesen szét kapirgáltam. Igaz, meg volt kezdve, és sokáig nem is vette észre, honnan lövöldözök rá (több bokor sorozat is volt köztünk, és az artynkat kereste). Sajna, miután kilőttem, engem is leszedett az arty hummel, ráadásul buktuk is a kört.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
emre
veterán
Nálam 73%-os volt a találati arány, és az IS3-on lett 80% körüli.
De egy csöppet sem frusztrált a dolog. KV, KV3, SZU85 gépeken még ennyi sincs, illetve egy csomó más gépen is ennyi.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Timyyy
őstag
(#35852) Atlantis: Persze, bejelentik, de most még nincs pontos időpont. Egyelőre belső teszten van, nemsokára jön publicra, szóval olyan 3-4 hét mire patch formájában kiadják, kb.
(#35854) Allien: tény, hogy nehéz trollgun-nal játszani, mert a pontatlansága miatt közel kéne menned, de a papír tank és a sok töltési idő miatt pedig hátulról kéne lőni. Valahogy ügyesen össze kell egyeztetni alkalmazkodva a pályákhoz, és akkor nincs lehetetlen.
(#35855) Djuree: sietni akarok az IS-4 -re az orosz patch előtt, de még akár az IS-7 -re is, bár ez nem egészen a terv része, de a 4-es tutira. Ezért gyalogoltam át rajta olyan gyorsan ahogy csak bírtam. Kegyetlenül megutáltam a végére, mert 11-12 órától este 9-10-ig nyomtam azon a 2 napon, de végeztem vele. Elég is volt, soha többet IS.
(#35857) emre: engem azért frusztrált, hogy 50 méterre beledurrantanék egy tank oldalába, betölti a monitoromat sniper módban, és érdekes mód mellé megy... ettől már a falat kapartam, sokszor ideges voltam, hogy ha már van hozzá agyam akkor ne a szerver döntse el hogy ez márpedig akkor is mellé megy, ha fizikailag lehetetlen. Mert szoftverileg bármi megtörténhet, még a lehetetlen is.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Gyuri27
félisten
válasz Timyyy #35858 üzenetére
Ez a mellé menés érdekes. Áll egy tank (mert balfék). Spotolják, te belelősz. Minden ok.
A spottert elmozdul, te már nem látod. Elengedsz egy lövést és elveszik a semmibe. Holott mikor a spotter visszamozog ugyanott áll a nyomorult.
Nem mondom olykor beadja. De 10-ből 8x tuti nem.Amd - Radeon - Ryzen
-
Dani123321
csendes tag
Üdv mindenkinek! Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet beálítani azt hogy matassa az ellenségnek az életerő pontját?
-
marked one94
őstag
válasz Dani123321 #35863 üzenetére
Letöltöd a 1. hozászolásból a virkir packot és bemásolod a megfelelő helyre a Overtarget (OTM) modot.
You'll Never Walk Alone
-
Gyuri27
félisten
Mai nap csodája: e75 one shot is7.
Csodálkoztam is, hogy de bátor az e75, de bátor. Volt mire.Amd - Radeon - Ryzen
-
D.Orion
veterán
válasz Allien #35854 üzenetére
Ma délelőtt letoltam a kv x2 kört. Egy Is4 mögé kerültem és zis6-al 2*300+ hpt szedtem le róla. Városi pálya előnye. Rámforditotta a löveget és belém lőtt egyet, ezek után úgy gondolta, hogy a szemből érkező tigris veszélyesebb, mint én és visszafordult rá. Nagy hiba volt, mert utána a következő három lövéssel elküldtem a roncstelepre. Városi pályán szerintem a leg szorultabb helyzetben is jól jöhet ki a lépés, ha ügyes az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Paul119 #35869 üzenetére
Én marha messze vagyok tőle.
Grindelem az is4-t. Legyen meg minél előbb. Meg ugye a modulok is 1,5 milla kreditbe kerülnek.
Aztán jó lenne a párduc2-t is megvenni. Illetve az orosz td ágon min a su-100 kellene.
A vk36-ra igazából minden ki van fejlesztve. Csak ugye azzal is meg kellene indulni.
Szóval a 75 marad a végére sajnos.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
forras2
őstag
Nincs arra lehetőség, hogy valahogyan valahonnan kerítsek kreditet?
100k-m van még csak, és a PZIV-hez meg 244k kell -
Egy meghitt pillanat Himmelsdorfon: Link
#35875) forras2 Adj el felesleges dolgokat. Lőszer, modul, tank, stb Vagy farmolj, meg valahogy aranyból is lehet kreditet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Vereség
Csata: Arctic Region 2012. március 5. 18:45:14
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 870
Szerzett kredit: 35 646
Csatában elért Achievement: Acélfal, MesterlövészKilövök 4 tankot és bukunk. Mi a szent sz@rt kellene csinálnom még?
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. március 5. 17:59:19
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 2 342 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 701
Csatában elért Achievement: Pusztító, MesterlövészImádom ezt a fülest. Jó tank. Könnyen játszható. Jó gyorsulás és sebesség. Jó ágyú. Olcsó fenttartás.
Aki most kezdi az mindenképp vegye meg.
Én az m6-nál konkrétan sirtam. A t1-nél is. de ez kárpótol mindenért.Amd - Radeon - Ryzen
-
echterion
nagyúr
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. március 5. 19:43:04
Jármű: T1 heavy
Szerzett tapasztalat: 738
Szerzett kredit: 17 413Eddigi rekord: 60 kapott találat. Sajnos a 60-at már nem éltem túl, de ezzel feltartottam az ellenséges főerőt (6-7 tank) és addig a másik oldalon áttörtünk és elfoglaltuk a bázisukat.
-
Gyuri27
félisten
Kezdem élvezni az is3-t.
Kár, hogy nem ezeket a köröket duplázom.Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. március 5. 19:37:24
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 935
Szerzett kredit: 57 855
Csatában elért Achievement: MegszállóMai nap termése: megszálló, acélfal, mesterlövész, 11k-tp (teperés az is4 felé) és számtalan kill.
Apropó. Van rajta venti és rammer. Mit érdemes 3-ik modulnak felrakni?
Amd - Radeon - Ryzen
-
StoneBridge
senior tag
Csata: Mountain Pass 2012. március 5. 19:50:59
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 3 432 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 557
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító107 mm, első 7 killes köröm KV-val. Szinte megállás nélkül mentem az ellen bázisáig, végére 2 HP-m maradt.
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
Iron Funeral
őstag
Victory!
Battle: Mines 2012. március 5. 19:59:15
Vehicle: M7 MT
Experience received: 3 570 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 45 007
Battle Achievements: Sharpshooter, Top Gun, Master Gunner, SniperLong live the QF 6pounder!
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
babferi
tag
válasz Gyuri27 #35885 üzenetére
Hat akkor vagy szerencses vagy vagy valamit jol csinalsz , mert IS3-on (foleg amig nincs vizes loszertarto) gyakori crit. az ammorack ellovese.
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Allien
veterán
Vereség
Csata: Lakeville 2012. március 5. 20:13:47
Jármű: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 147
Szerzett kredit: 5 818 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 730)
Faszláma Love DIREKT lőtt ki! Ott kűzdök egy tájpal (persze nem egyedül), tolatnom kellett erre ott van mögöttem. Felé lőttem figyelmeztetésnek (de még ha eltaláltam volna, akkor se sebzek rajta egy dekát se), erre rám fordul, és kilőtt. Na ja. pénzel NEM jár ész is.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Atlantis
veterán
Igazatok volt a D10T ágyú sokkal jobb a KV-3-ra, mint a nagyobb D2-5T. Kár, hogy nem ez közös a KV-1S-sel. Összességében így már egész jó köröket sikerül néha mennem vele, ma végre megdőlt vele a Grillével felállított max XP-m.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
echterion
nagyúr
Az szerintetek mekkora szívás, hogy csata közepén elsőször kifogy az elem a bill-ből, majd a következő csatában meg az egérből?
-
forras2
őstag
meeeeeeeegvaaaaan a PZIV véééégreeeee
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
Amúgy mostanság csak én unom a játékot?
You'll Never Walk Alone
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #35895 üzenetére
nem csak te
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
vhw
addikt
Én 3 napja rá se néztem, most akkor mi van? Oldódik a WG függővé tevő átka? xD
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Gyuri27
félisten
A grindelés fáraszt.
No meg az okos random társak.
Bár mostanában mentem elég jó köröket is3-l.Amd - Radeon - Ryzen
-
echterion
nagyúr
Én nem játszok annyit, hogy megunjam. Most pl. arra kellett rádöbbenjek, hogy nem tudok annyit játszani, hogy 4-5 hét alatt a T1-ről eljussak a T34-esig. Ez azért szomorúvá tesz egy kicsit, mert ha időben ébredek, még eljuthattam volna odáig, de inkább elmentem a KV3-asra, azt hittem, az hamarabb lesz T7-es.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest