Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz Borote #4581 üzenetére

    Szerinte igen. Első ránézésre szerver átlag feletti értékek, talán csak a tierenkénti sebzésed problémás.
    Persze a PH! fórumokat átlagfeletti stattal rendelkezők látogatják (ezzel még sokat nem mondtunk...), de még ebben a viszonylatban is 1500 csatával ezek korrekt eredmények, a kivétel nálad is a sebzés, de nagyon keveseknél éri el az általad is jelezett szintet míg magasabb tierátlag nélkül.

    A Noobmeter adataiból szépen rajzolódik a fejlődés (tényleg látszik a grafikonon mikor változott a játékstílusod). A felderítőzés ellenére még mindig alacsony a felderítési arányod, ez óvatos játékosra vall, de a többi adatod nem utal deffenzív taktikára. Inkább megfontolt lehetsz, ha már most elértél 50% winrátát (bár 2K csata alatt még nagy a szórás és normális a 46-52%) és a kill/csata is kiemelkedően magas az átlagtieredhez képest. (0,8)

    Szóval úgy gondolom, te is bezöldülsz hamarosan, azaz 3-4K esetleg 5K csata környékén jó eséllyel eléred a Good Player szintet 1200 effel és kb ugyanenyi NW6/7-el, ha a sebzésen tudsz javítani és hagyod a fenébe a felderítést amennyiben 80-100 csata alatt sem érzel rá. A light tankok és meglepő módon a KV1 is rontja az átlagsebzésed.
    Az 1200 GoodPlayerhez el kéne érni az 1 kill/csata átlagot 6-os átlagtierszintet valamit a 150-es tierenkénti sebzést - ez utóbbi lesz a legnehezebb.

    A PlanetWot-on [link] még csak az utolsó 3-4 nap látszik, de 1 hónap múlva már ott is szépen rajzolódnak a grafikonok.

Új hozzászólás Aktív témák