Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    Kösz srácok! :)

    (#34335) Stigma.HC Nem tett velem semmit (én mindig retardkodok :DDD ), bár a Tündeszem hasonlatodon a mai napig hangosan nyerítek :DD

    (#34336) MinionFlasH Ha gondolod próbáld ki, de szerintem úgy fogsz járni, mint én. Eleinte nagyon hasznosnak fog tűnni, utána meg rájössz, hogy kell a ráknak ez. Jobb(ak) vagy(tok) ennél.
    Hallottam már régebben erről a minimapos kijelzésről, meg a Warpackről, de konkrétan csak akkor láttam működés közben, mikor beléptem a DOGS-ba, ami rossz döntés volt. Előszeretettel hangoztatták, hogy ez kell az SH nyeréshez, meg ha más használja, akkor mi is. Aztán meg ment a fejvakarás, mikor semmit nem döntöttek :((( A kilépésem után döntöttem el, hogy kipróbálom az egész packot és megnézem mit tud. (ja és lilulok ha üt a főnök ;] )
    Ami meg a WZ-t illeti, lehet, hogy jól lövök vele, viszont győzni nem tudok gyakran, ami azt jelenti, hogy rossz helyen vagyok és nem oda adom le a sebzést ahová kellene. Még tanulgatom :)

    (#34337) Simi37 Kösz megint! Sokan azt nem látják be, hogy aki jó, az nem ettől lesz jó, aki meg rossz, az nem lesz ettől jó. Ez olyan, mint hogy adok én gyerekeknek érvényes jogsit, de vezetni egyik sem fog tudni. A Warpcak meg tudomásom szerint (bár lehet hülyeséget írok, majd kijavítanak) azért tiltott, mert egy bot van benne, ami alap dolgokat képes megtenni a tankkal, mész, lősz, sebzel, farmolsz. Asszem ezért is fizetős.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák