- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #9349 üzenetére
Kimaradt: num 7 és 9 kameramagasság
(#9350) ddt500hu Értem, megértem
A Hsz-em "nem jó"-ságát másképp értetted, mint ahogy gondoltam, de nem tudom írásban közölni, hogy hogyan is értettem, így ez most így marad...[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sith7
nagyúr
válasz Chabe89 #9353 üzenetére
pontosan 3x adtam el
Azért vettem vissza - mert egyrészt nagyon tetszik az Iowa - másrészt az Amagi is elkezdett 1290 - eket lőni ... és akkor tudomásul vettem azt, amit eddig is tudtam, hogy nem a hajóban van a hiba
Most nagyobb türelemmel álltam neki, + megvan már a fejlesztett hajótest, raktam rá pár felszerelést, többek között ami a fordulékonyságot segíti, és a +20% AA range - t, aminek a működését az első kép mutatja is
-
ddt500hu
veterán
-
félisten
válasz Chabe89 #9357 üzenetére
Pedig tudnak működni. Raktam már fel több képet is ide azt hiszem Iowa-val, mikor a meccs utolsó negyedéig nem kaptam sebzést, de már 2-3 killnél jártam. Nem tudnak mire lőni, ha lövés után nem sokkal leesik rólad a spot.. Ráadásul az Iowa profitál abból, ha közelebb tudsz menni észrevétlen, közelebbről nagyobb eséllyel enged a játék használható lövéseket leadni.
Csinos a Texas. Szívesen elcserélném a Murmanskot és az Aurorát egyre.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #9360 üzenetére
Melyik skill - től van szó ?
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #9362 üzenetére
lol
-
félisten
-
olivera88
veterán
De rendes mindenki
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
Bekapcsoltam a replayt, nem tűnik lassabbnak a játék, úgyhogy már csak várom a jó meccseket.
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #9366 üzenetére
Mi is
-
Máté94
addikt
válasz FoxiestFox #9366 üzenetére
Eretnek, máglyára vele ki modokat használ.
-
félisten
-
Outblast
tag
-
Máté94
addikt
válasz Outblast #9369 üzenetére
Nürnbergen miért nincs SA? Az egyszerűen mindenre kell.
Vigilance helyett Superintendent, ott a legjobb hydro a hajón a játékba, így felesleges a torpedókra még perk.Hatsu: BFT és SA az 1 pontosok közül
Last Stand hiánya elég nagy hiba, legyen szó bármilyen DD-ről. Érdemes pótolni.
Vigilance lehet jobb, mivel több a DD vs. DD harc, de ha nem vagy harcias akkor maradhat a Superintendent. -
félisten
Megint jó az Iowa, 21 találat, 20k damage.
-
Máté94
addikt
válasz FoxiestFox #9373 üzenetére
Aztán rájöttem...
Próbáljatok már lejjebb célozni, mint szoktatok. Hátha.
-
félisten
Szerinted nem gondoltam erre? Rendszeres, hogy a vizet lövöm meg, mert lejjebb már nem tudok célozni...
Most is, ilyen lövés Myoko vízvonalán, hogy 5 találat, egy sebez, és az 1350-et... kit kell leszopni WG-nél, hogy értékelhető rng-t állítsanak be nálam is?[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz FoxiestFox #9375 üzenetére
Ha fizetsz prémiumot, 1 napig biztos jó meccseket kapsz. Utána szar, és megint jó.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #9375 üzenetére
H tud 5 találatból 1 sebezni egy szerencsétlen cirkálón? Vasárnap 5 találattal egy Atagot kiszedtem majd 32 ezer HP röl. [link]
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
Chris0321
addikt
A Colorado-ra milyen 4-es szintű kapitányi képességet érdemes tenni, Fejlesztett tüzért vagy Túlélési szakértőt? Az első ad +20%-ot a másodlagos tüzérségnek és az AA-nak a második +400HP-t ad tierenként.
-
félisten
-
Chris0321
addikt
Sajnos a wg még nem adott ki hivatalos fordítást így a wows.hu-ról szedtem le egy a játékosok által készítettet, hogy értsem a küldetéseket. Mivel szinte semmit nem értek angolul nekem megfelel.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, az AFT-t fogom adni majd a kapitánynak.
Egyébként lesz egy 0.5.5.1-es frissítés 12.-én.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Hehe, Yamato kidugta az első felét egy sziget mögül tőlem 9km-re, szép merőlegesen hozzám, meglőttem a vízvonalát szépen, kitaláljátok, mennyit lőttem bele?
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #9388 üzenetére
1358?
-
olivera88
veterán
1350
Szerk: Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
0 ? lepattant ?
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #9392 üzenetére
Az már 2700
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #9392 üzenetére
Foroghatsz, te ahogy akarsz, de "azellennemvéd".
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #9386 üzenetére
Jaja! (mind kb mindent, amire nem hivatkozik semmi..)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
Kösz.
Ti miket vesztek a csillámaitokon? -
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #9397 üzenetére
Én majd az utcsó héten, ha már biztosabb, hogy nem jön semmi meglepi, hogy megbánhassam jövőbeli múltamat, akkor a t3-as biztos, talán a t2-eseket is, meg egy esexx lottót esetleg.. meg talán egy prémium hetet ... Albany-m korábbról van így akár az összes többit is beszerezhetem (ha csak ezek lesznek, meg egy 50-es valami) (ha 1000 a max gyűjthető...)
Meg még azért is várok, hogy esetleg majd találja új Katori Gameplayt, mert csak a korból vannak, mikor még t1-es volt (torp, repülő nélkül..)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #9399 üzenetére
Albany megvan. Korábbról, amikor azért osztogatták, hogy beírtad a kódbeváltós helyre a nevét...
No akkor olyan volt, hogy kb 500 méterrel volt nagyobb a spotting range, mint a shooting range, de már persze messzebbről látnak... Most már a SpR ki lett tolva, így használhatóbb... Meglepődtem, hogy mostanában a tier 1-eknek adja a citadellt, jó kapitánnyal (érts játékos (értsd én )) saját tierét szépen öli, hármasokkal is elboldogul...
Csak nekem meg van a az Emden is, ami kb St.Louise / hight tier USA DD szintem ontja magából a lövedéket, így az picit jobb hangulatú, bár picit gyengébb...
Ha érdekel valami más, akkor nyilatkozom szívesen, ha valamit ki kéne próbálnom, mert kíváncsi vagy,írd! Ha kéne replay, akkor tudok szolgálni vele, ha érdekel... (fájl, nem vidi..)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest