- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz frame>24 #29750 üzenetére
Mióta olyan sok a radar, a Shimával szeretek +10km-ről eregetni, viszont sajna nem olyan jó a rejtőzése, mint a többi DD-nek.
Nekem a csatahajók egyáltalán nem jönnek be, pedig amikor indult a játék, nagyon rájuk voltam izgulva.
A DD-ket kedvelem, azok annyira nem csapatfüggőek...Egyébként abszolute hobbi játékos vagyok, csak szórakozok, azt sem tudom melyik hajó mit tud, vagy mire jó!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz olivera88 #29743 üzenetére
Mi van akkor ha nem is akartak radart rátenni? Így viszont tapsvihar közepette jön egy újabb rozi buff (a 4. mióta kijött) + a nép örül hogy meghallgatták őket és nem lesz radar. Mondjuk én sem bánom, ráfért, és így talán nem csak a kikötőben fog rozsdásodni várva az évenkénti egy wows szülinapi szuperkontért.
Def AA, heal, repair party, smoke, speed boost, 5 fogyóeszköz külön slotban azért komoly, lehet majd gépészkedni rendesen. És ha mindegyik prémium, akkor csak ezekből -125.000 kredittel indul a csata, fincsi.A Moskva alsó orr és tat részét is buffolják, 50mm es lesz a páncél.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #29752 üzenetére
Milyeneket?
Egyrészt, a hsz-emből - mint az közben a clan chatből kiderül -, csak a torpedókkal van bajod,
másrészt, sajnos ugyanott az utalásod korántsem ilyen "visszafogott" hanem inkább bunkó-paraszt, amit nem értek, és amit nem indokol a nagyobb tapasztalat sem.Amit írtam, nem követendő etalonként írtam, úgyhogy nagyon kérlek, ezt a núbozást tartogasd másokra. Engem ugyanis mérhetetlenül zavar, főleg a közös divezések után.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
sutyerák007
senior tag
Úgy volt vele a Conqueror hogy ne lövöldözzem a seggét.
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29760 üzenetére
Nem olyan biztos az a buff. Eddig sem a tűz, vagy a flooding volt a Hindi ellensége, hanem a távolból kilőtt AP, ami citezte a fedélzeten keresztül. Na most a modul miatt bukod a concealmentet... A gyengeségére majd rátesz még egy lapáttal.
-
törölt tag
-
redzsi
senior tag
válasz #52588800 #29761 üzenetére
Gondolj bele, ha felteszed a modult akkor jó eséllyel menni akarsz előre mint a vaddisznó. Ergó nem érdekel a concealment, kisebb esélyel kapsz citet bb-től, nagyobb eséllyel szaladsz torpedóba, a romboló is elérhet a HE-vel.
Szerintem jelenleg a hindié egyik legerősebb modul, míg a montié a leggyengébb. -70% stearing repair? Ennyi erővel lehetne +100% horn service time is. -
félisten
-
félisten
-
LK
addikt
Elkezdtem kipróbálni az új USA cirkákat. Nekem nagyon tetszenek. A win ratem velük: 20-28-33 %. Clevvel még nem játszottam eleget, de Pensával 20 ezerrel, NO-val 4ezerrel vagyok a szerverátlag felett sebzésben. Akárhogy tetszenek, és hiába vagyok velük TOP3-ban, frusztrál a folyamatos loss velük. Egyébként ez beleillik abba a folyamatba, hogy az elmúlt 60-70 meccsem alatt 20-25% win ratem volt, többször volt 4-6 loss in row. Próbáltam kikapcsolni,pihentetni, nem játszottam vele egy hónapig, de ugyanúgy folytatódott. Ne mondja nekem senki, hogy a wg nem mókol valamit, hogy általában nagy arányban kapunk ki, szinte mindig ócska csapatom van. Eddig max. 1 napos loss szériám volt, nem több hónap! Ma még játszok a 3 cirkával, ha ez folytatódik, mennek a levesbe, a többivel együtt amivel gyenge az átlagom. Ha így sem változik a helyzet, felírom ide az accom adatait, és bárki elviheti ingyen (ha kell egyáltalán bárkinek is).
Vicc, hogy szakaszban kell menni prémium hajóval, hogy jól menjen a játék."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #29768 üzenetére
Pensával lőttem duplacitet, új clevelandnek Egy brit cirkának 4x citet, nem is értem hogy nem süllyedt el? Szóval sztem jó hajók, de nincsen idegrendszerem a sok losshoz. Szar érzés, hogy bármit megtehetsz akkor is vesztesz.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #29768 üzenetére
Gyere velem szakaszt, lesz napi 10 körből 8 garatált lossod
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
Izumónak mi az előnye az Iowával szemben?
Stat alapján rettenetesnek tűnik.
Mindig minden mindegy
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #29774 üzenetére
És ezt senki nem jelezte a WG-nek a három év alatt? V csak szokásukhoz híven köpnek rá?
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
válasz Chabe89 #29777 üzenetére
Én még nem láttam csúcsszuper bb-t ebben a game-ben, de nem is ezt várnám el, hanem, h mind1ik kiegyensúlyozott legyen. Előnyök-hátrányok vegyesen.
IJN fölény meg sztem csak a Fuso az egész ágban. A Kawachi és Myogi totál trash-ek, az Amagi meg egyértelműen alárendelt az NC-hez képest. A Kongou és a Nagato kábé szintjüknél vannak.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #29780 üzenetére
Mind1k tele van gyengeségekkel, függetlenül a player skilljétől.
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
válasz sutyerák007 #29782 üzenetére
Ezt mondtam, csak mivel bb-kről beszéltünk, így odabiggyesztettem azt a 2 betűt.
Mindig minden mindegy
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Elnézést a noob kérdésért. De egészen pontosan mit takar a Hotel Yankee zászló? Köszönőm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
törölt tag
válasz sutyerák007 #29753 üzenetére
Akkor hogy a fenébe van, hogy az enyémet mindig előbb észreveszi az ellenfél DD, mint én őt?! Pedig fullba tolom a rejtőzést (kretént)
Amúgy ma megint megtanultam játszani!
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Egyébként meg játékmechanikailag, amikor a minimapon látszódik az allen akkortól már villan neki a detected, és fél, 1 másodperc múlva meg a 3d világban is látszódik. Ezért is ajánlott a minimap használata!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Első csata az új Baltival:
A végén 1v1-ben maradtam az Abruzzi-val. Neki sem maradt sok HP-ja. Az utolsó előtti salvom találatait simán nem regisztrálta a játék. Kb ezen ment el a győzelem. Persze jól jött volna az a 3k HP, amit egy csapattárs Pensa miatt veszítettem el. Fel sem voltam spotolva, őt meg lőtték. Kedvesen mögém bújt, az ellen Colo meg kigyújtott. Éppen egy elárasztásból fakadóan cooldownon volt a Repair Party-m. A hajóban az a 8 pontos kapitány van, amit kaptam az átszervezéssel. Szóval CE egyelőre nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest