Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz sutyerák007 #29489 üzenetére

    Prém hajóra.

    Egyébként a Midway küldetés teljesítése nekem bedobott egy Personal
    Combat Mission-t, Memory of Midway címen.

    Ad három Type 59-et és egy Battle of Midway 75th Anniversary zászlót.

    A radaros Cleveland legnagyobb előnye eddig számomra: ha Edin-nel befüstölök és beül mellém egy, ha kiradaroznak minket, akkor ő lesz az elsődleges cél az esetleges radarja miatt.

    A mai egyenleg eddig Edin-nel:
    7 csata
    12 elsüllyesztett hajó
    1137 átlag XP
    65k átlagdamage
    Helyezések csapaton belül: 1, 3, 6, 6, 1, 3, 1
    Kettő egész győztes csata... Megteszek, amit csak tudok (tudom, legalább a duplája kellene, hogy elfogadható legyen), de egy fővel nem nyerhet a csapat. Szépen lassan elgondolkodom azon, hogy nem kell a füst erre a hajóra. A többi cirka engem követ, és beülnek mellém, hogy ne csináljanak utána semmit. Tipikusan alig adnak le egy lövést is, de legalább engem akadályoznak a mozgásban, és ha még elém is másznak, akkor esetleg pont őket találom el. Pluszba ma már négyszer akartak kitorpedózni saját csapattársaim.

    A másik dolog, amit ma rendszeresen tapasztalok: domination, három capből egyet (tipikusan valamelyik szélsőt) elfoglalok egyedül, vagy 2-3 csapattárssal. Erre mikor mi már elindulunk a következő cap felé, a maradék csapattárs még mindig megy arra az egy cap-re, akár a map közepéről. Igaz, hogy ott már egy megveszekedett ellenséges hajó sincs. Aztán meg mikor odaérnek, elkezdik nyomni, hogy "need intelligence". Öt vesztes csatából három ezen ment el.

    Tachibana Lima-hoz egy egész győzelem kellene, de így holnapra sem lesz meg. A Midway küldetést meg a végén Co-op-ban fogom megcsinálni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák