Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz leviske #9683 üzenetére

    Miután a jelerősségem "excellent", mit tudnék csinálni annak érdekében, hogy a nethozzáférésem is "excelent" legyen, miután csatorna és antennaállítgatás után is 70kbps a max, amit kitudok belőle facsarni? (Van mikor meg is adja magát és egyszerűen "vandenincs" állapotba kerül és ilyenkor egyszerűen nem tudok netezni, csak nézegetni, hogy a jelerősség "excelent".)

    Egy ilyen routerrel meglenne a stabil 800-1000kbps? (az 1500-ból) Vagy ugyan úgy szükség volna plusz antennákra? Csak mert, ha jól gondolom, a normálisabb antennák ugyan úgy 3-4k körül kezdődnek, vagy rosszul gondoltam? Ez a router meg 11k, tehát sokkal drágábban nem jönnék ki egy normális routerrel, mint egy normális antennával..

    Végül az N-es WiFi adaptert vettem (meg akartam hagyni a lehetőségét a normálisabb routernek), tehát maga az adapter gondolom nem lehet ezek után akadály. Vagy a routert lehúzná a g-s notebook? Vagy csak a router tudja lehúzni az "erősebb" eszközöket?

    (#9688) KaLeun: Állítgasd az antennákat kicsit, rakd ide-odaa routert... Még kezdő vagyok WiFi terén, de ezek nekem is be-be váltak, a topicban is többen írták, hogy érdemes kipróbálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák