Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    Üdv.

    Lenne egy elég fura problémám. Egy apartmanban vagyunk elszállásolva, ahol wifin kapjuk a netet. Egy Asus DSL-N10 B1-es routeren keresztül, amit faján gyári beállításokon hagytak, azaz a jelszót tudom, tehát be tudok lépni. Valószínűleg nyomtak egy resetet a minap rajta (nem nálunk van fizikailag) és nem tudtunk netezni. Természetesen nem igazán értenek hozzá, azaz széttárták a kezüket és ennyi. Annyit sikerült elérni, hogy notiról van net, de érdekes módon az összes androidos kütyü korlátozott kapcsolatnak látja és nem csatlakozik fel. Fullos a jel, az én "Xperiámon" ott a felkiáltójel. Néha mégis van valami, mert megjön pár üzenet, de alapjaiban inkább semmi. Kissé érthetetlen, mert látszólag minden ok.
    A másik érdekesség, hogy tutira egy router van, mégis több csatlakozási pontot látok. Azaz például van BD, BD1, BD2, BD3..stb, eltérő jelerősséggel, mégis a router beállításai közt csak a BD-t látom.
    Az autentikációt WPA-auto personalon hagytam, de volt már WPA2 is, akkor sem változott semmi. TKIP + AES van még beállítva, de hiába változtatom a WPA Encryption-t, minden ugyanúgy marad, azaz a droidos kütyükkel semmit nem tudunk kezdeni. Az is érdekes, hogy mondjuk tabletről beírva a router IP címét, azonnal kéri a jelszót, de mégsem fogadja el, csak notiról. Mit csinálok rosszul? :U Előre is köszönöm a segítséget.. :R
    G,-

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák