Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • And

    veterán

    válasz libus #36113 üzenetére

    Ha az egyik állomás falak mögött van, akkor ne is csodálkozz az eredményen. Hiába van neked nagyobb nyereségű antennád, ha a másik nem olyan (milyen is?), és beltéren van, több fal mögött. Ekkora távra különben messze nem kéne ilyen antenna, de mindkettőt kültérre kellene telepíteni, egymásra tiszta rálátással.
    "38-44% között szokott lenni a jelerősség. De néha kis időre felugrik 70% fölé is."
    A százalék annyit jelent jelszint-mértékként, mint a répa vagy a krumpli: semmit sem. Jó ha több / nagyobb, de ennyi, nem tudod mihez kötni (nem tudod, minek a százaléka, így értelme sincs sok, hiába erőlteti ezt több kezelőprogram vagy maga az oprendszer).
    "Kevés lehet az a feszültség amit a routerem tud adni a Grid antennának és ezért nem megfelelő erősséggel tudja venni a jelet? :U"
    Hú, most adjuk azt a 'feszültséget' az antennának, vagy vesszük a jelet?? Az antenna vételkor egy generátor, adáskor meg egy terhelés / fogyasztó. Mivel a wifi-forgalom kétirányú, az antenna szerepe váltakozik ugyan, de az egyiknek nincs ráhatása a másikra, vagyis nem kell ahhoz semmilyen 'feszültséget adni' az antennára, hogy az maga vegye a jelet (sőt, amikor vesz, akkor éppen az antenna ad feszültséget /pontosabban: teljesítményt/ a router felé).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák