Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeMax

    csendes tag

    Srácok a segítségeteket kérném!!! Sehogy se tudom beállítani a routeremet hogy működjön wirelessen is. Ha laptopról próbálok csatlakozni akkor azt írja hogy csatlakozva de net az még sincs. Minden dolog rendesen konfigurálva amit tudtam : digis felhasználónév +jelszó megadva, wireless név/csatorna/titkosítás, stb. A router hibája kizárható mert babrálás(nyelv változtatás,reset) előtt még tökéletesen működött.
    Linksys routerrről van szó, kábelen keresztül megy a net rendesen(routeren keresztül) , dhcp enable . Nem igazán tudom hogy miket kéne megadni az advanced routing felületen már mindennel próbálkoztam egy fél napon keresztül. Megnéztem külön a fogalmakat meg hogy más hogy állítja be de mégse sikerült nekem.
    A következők szerepelnek:
    destination lan ip :lövésem sincs mit kéne ide írni.
    subnet mask ez : 255.255.255.0 ha minden igaz
    default getaway itt a 192.168.1.0 -val próbálkoztam meg még nagyon sok mással de legtöbbre azt az üzenetet kaptam hogy "getaway value is illegal" pedig több helyen is ezt találtam . ha meg elfogad vmit akkor meg azt írja hogy "Gateway not directly reachable through that interface". Nem tudok már mit kitalálni...
    basic setupnál starting ip adress az 192.168.1.100 static dns(?) mind üres.
    Status ablakba nem igazán történik semmi érdemleges a csatlakozásra. Lehet az is baj hogy windowsos felületen keresztül már felvagyok csatlakozva ?

Új hozzászólás Aktív témák