Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dubovansky

    csendes tag

    Sziasztok!

    Hozzáértők tanácsát kérném a következő problémával kapcsolatban: adott egy D-Link modem (T-Home-tól), amire ha közvetlenül csatlakoztatom a gépem, akkor kb. 350-400 kb/s sebességet tudok elérni az 5 megás netemmel. Viszont ha a modem és a gép közé bekapcsolom a routert (TP-Link WR340GD, firmware: 4.7 11 Build 101102 Rel 60376n), akkor jó esetben is csak kb. 100-150 kb/s lesz a sebesség az én kábellel csatlakozó PC-men és a wifi-n rácsatlakozó laptopon egyaránt (külön-külön egyesével természetesen, nem egyszerre megy a kettő).

    Ami elsősorban azért bosszantó, mert a laptop főleg Skype-ra van használva, ami folyton akadozik meg gyakran meg is szakad. Kb. egy éve volt utoljára használva a wifi, akkor ugyanazon a laptopon ugyanilyen körülményekkel néha az 500 kb/s is megvolt wifin keresztül.

    Próbálkoztam új kábellel a modem és a router között, meg a routerben firmware frissítéssel, akkor a channel-beállítást is próbáltam többféleképpen, de semmi eredmény, ugyanilyen lassú a net routeren keresztül.

    Ha valaki tudna esetleg valami hasznos tippet adni, nagyon megköszönném!

Új hozzászólás Aktív témák